- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.621
Konuyu bilmiyorum ama acil sifalar dilerim. Insallah guzel haberlerle donersinizCanım Sabah ultrasonla baktı doktor kanama alanı hala var bugünde hastane de kal dedi sonu hayır olsun inşallah
Canım olsun bi gün daha kal bişe olmaz önemli olan iyi olmanız bebişe baktımıCanım Sabah ultrasonla baktı doktor kanama alanı hala var bugünde hastane de kal dedi sonu hayır olsun inşallah
Evet canım baktı kalp atışını dinletti çok şükür iyi ama düşük riski varCanım olsun bi gün daha kal bişe olmaz önemli olan iyi olmanız bebişe baktımı
Mesafeyi insan bir kez kacirdi mi ipin ucu gidiyor. Iyi yapmissin,anlasin. Ben sunu evlendikten sonra anladim ki esimin annesi benim annem degil. O yuzden kendisinden hicbir konuda beklentim yok. Saygili ve mesafeli bir iliski her seyin ilaci.
Ay bayağı bi hastalığı var gibi hareketler bunlar, çok korkunç, sen senede bir görüşsen hakkın canım, ne ladar uzak olursan o ladar mutlu olursun, sana da eşine de yazık ya, çok üzüldüm.Ay bu kadar olur yaa valla bunlar ruh ikizi bence
Bizim düğün eşimin memleketinde onların adetine göre iki gün dört öğün yemekli oldu, eşim de düğün yemeği için et tavuk falan aldı dondurucuya koydu, bir baktık kaynanam etleri tavukları gizli gizli kendi dolabına koyuyor, eşim çok kızdı, kaynanam da diyor ki ee bunlar çok gelir zaten.
Sanki istese eşim almayacak, kadın gizli gizli yürütüyor resmen.
Bize gönderilen takıları bile aldı sakladı hiç söylemedi, asla helal etmiyorum
Geçecek canım insallahEvet canım baktı kalp atışını dinletti çok şükür iyi ama düşük riski var
O biraz anneden aileden kaynakli bence ben kayinvalidemden cok memnunum oglundan once beni sayar sever tesekkur ettim kendisine hatta boyle evlat yetistirdigi icin ev islerini kadina saygiyi zor zamanda destek olmayi cok guzel ogretmis 12 yillik evliyim bu arada. Kendi annemde ayni sekilde 4 abim var evli hepsinede ayni seyi soyler gelinlerimi uzerseniz kirarsaniz beni uzersiniz der hatta bekarken anneme derdim millet ogulunu kollar sen gelinini derdim nasil kolllamam onlar benim evlatlarima bakiyor derdi. Allah herkesin yuregine merhamet versin. Oglum yok ama olurda nasip olursa bende oyle yetistiricem insallah.arkadaşlar valla okudum okudum şiştim, sokaktan kaynana çevirip tokatlayacağım sanırım
şakası bi yana, problemin hep erkek annelerinde olduğunun farkındasınız değil mi? bu kadar sayfa yazılmış, herkes kendi eşinin annesinde bir gariplik olduğunu söylüyor. psikolojik bir rahatsızlık bu, o yüzden illa erkek evlat isteyen görünce bi geriliyorum. kız olsun deyince oluyor da erkek olsun deyince niye olmuyor deniyor ya, işte bundan olmuyor...
türkiye'de erkek evlat, evlat değil de bir tür tapu - gelecek garantisi gibi garip bir yere koyuluyor. Bu dediğim her aile için geçerli değil tabii ama eğitim / şehir fark etmeden insanlar yapıyor bunu.
oğullarını paşa oğlum, aslan oğlum, elinin kiri oğlum, gezsin oğlum, tozsun oğlum diye büyüten annelerden korkmak ve kaçmak lazım. yıllardır hep düşünürüm, oğlum olursa eğer asla ona cihan hükümdarı yetiştiriyor gibi davranmayacağım. kendini kız arkadaşlarından öncelikli falan da sanmayacak. kız olsa ne kurallar geçerliyse erkeğe de o kurallar geçerli olacak. kaç senede toparlanır bu saçmalık bilmiyorum ama hepimiz birer tane düzgün erkek yetiştirsek bir şeydir...
Amin kuzum inşallahGeçecek canım insallahburda bir çok arkadaşımızın düşük riski vardı hastanede yatan arkadaşımız oldu şükürler olsun iyi bebişiyle şimdi sen de iyi olacaksın bebişinle insallah
Ben de birkaç gündür sabah 5 gibi uyanıp 8e kadar falan uyuyamıyorum. Sonra da 8den bu saate kadar uyuyorumGünaydıınnUmarım güzel haberler aldığımız bir gün olur.. Bu ara sabah 6-7 gibi uyanıp tekrar uykuya dalamıyorum. Uyuyamadıkça başım ağrıyor, kendime sinir oluyorum. Hamilelik uyku yapar derler bende uykusuzluk yapıyor ki uyumayı çok seven biriyim
Aferin kız sana, çok iyi yapmışsın, sen eşisin, o kardeşi, bu ne şumarıklık ya, yerini bilsin, oh olmuşCanım işte gel gör gitmek ister misin istemezsin ben de yemin olsun ne aramak istiyorum ne görmek istiyorum yani bunlar geliyor bazen aklıma nefret ediyorum desem yeridir midemi bulandırıyor. Eşim bana telefon almıştı biz de kaynanamlara gitmiştik. Eeeee kaynanam sıkıştırmış eşimi abisiii kardeşin de o telefondan istiyor diyo bakar mısın benle sidik yarışına giriliyor yani kardeşi suratını astı ama aldırmadım aldırmam da.
Bir de şunu sormaları yok mu saf saf ne yaptım neden beni istemiyor diye.Kesinliklee katiliyorum mesafe onemli, bizde gecen yil ayni sitede oturuyorduk esim nisanliyken almisti o evi. Ben tam zamanli calisiyordum baktim bir gun bizim evde benim mutfagimda yemek yapiyor kayin validem, kapiyi o acti bana yedek anahtar vermistik benim anneme ve onun annesine. Acil durumlarda bir sey olursa ya da gelen yardima gelen ablanin basinda dursun diye. Eve geldim sok oldum tabii ben dusa girip uyucam cok yorgunum anne size afiyet olsun dedim bir daha oyle gelemedi. Sonra evdeyken cat kapi gelmeye basladi kartida vardi asagidan da basmiyordu zile direk kapida buluyordum. Bende evde surekli sutyenle mi dolasicam o sekilde aciyordum kapiyi aa haberim olsa ev kiyafetimi cikarirdim filan dedim. Sonra karantinada hep esime actirdim kapiyi anladi artik. En buyuk hayali bizim suan oturdugumuz yerden ona ev tutmamiz ama ben ortaya kendi aileme de yakin ev tutmadim mesafenin iyi oldugunu dusunuyorum filan dedim. Esime bir kez beni neden istemiyor oglum ben naptim demis, esim de o mesafeli olsun istiyor arayip geldiginde seni en guzel sekilde karsilamak istiyor. Cocugunuza bakardim demis biliyorsun cocuk belli yasa gelince yaninda goturucek o zamana kadar da part time calisicak cocukla ilgilenicek filan demis. Yani bende ipin ucunu biraz kacirsam belki benimki de cok fena olacakti
Ay bu da çok ilginç, ya biraz da eşinizin tarzı mı değişik, mesela ben ölsem çok ihtiyaç yoksa, bekar da olsam kardeşime hediye dışında bir şey almam, ev diyorsun ya, ev alınır mı kardeşe?Benim kaynanamda tutturmuş Ayvalık Altınova’ya yerleşecekmiş. Eee yerleeeş diyoruz. Buradaki evi sat oradan ev al. Yok diyor çocuklarım her ay para versin ordan ev kiralayayım buradaki ev de boş kalsın. Ayranı yok içmeye kürküyle gider ... hesabı. Ev kredisi araba kredisi 2 çocuk ben zor geçiniyorum.
Evlenmeden önce eşim kardeşine ev almış arkadaşlar öyle böyle bir yedirme yok yani benimle olan meseleleri hep gelip musluğu kesmem yüzünden. Sürekli böyle saçma sapan planlar ortaya atıyor kaynanam... ben hiç sesimi çıkarmıyorum bu tarz konuşmalar olunca çünkü işler ciddiye binmeden eşime bişey desem ben suçlu olurum. ben kendi çocuğumun rızkından kesip kimseye yedirtmem. Çalışıyoruz kazanıyoruz ihtiyaç varsa helal olsun eksiklerini de hep alıyoruz zaten. Süpürgesi bozulur koşar alırım blender bozuldu der alırım. Saklama kabına kadar alıyorum kadının. Eşi de sağ bu arada yalnız fln yaşamıyor yani. Benim ailem hep verici karşı taraf hep alıcı oldu şimdiye kadar alıştım artık.
Kız ben kemiğimi kemirtir miyim onlara yamyam gibiler aynıAferin kız sana, çok iyi yapmışsın, sen eşisin, o kardeşi, bu ne şumarıklık ya, yerini bilsin, oh olmuş
Canım çok teşekkür ederimPuaaaaa su satirlara koptumbenim kayinvalidem hele hicbisey yapmadi. Ne nisan bohcasi ne dugunde bisey. Dugunde onlarin takacagi bilezikleri esim aldi onlar taktilar. Ev aldik ev hediyesi bile almadi. Degisik biri ben de bunlarin karsiligi olarak guleryuzlu ama mesafeli bir gelin oldum, iyi ki oyle olmus.
Rose cum iyi olmana cok seviniyorum, sonuna kadar guzel gecsin hamileliginben zor gunler gecirdim, hala duzelmedim, tam bulantilarim bi nebze cekilir gibi olmusken dis agrim basladi. 3 gun surdu. Sonra o disim dun apse yapti ve patladi doktora gittik antibiyotik verdi. Ben buyuk hap yutamiyorum ve antibiyotigi almadim. Insallah bisey olmaz
Kalbi atiyor orda oldugunu biliyosun ya sukurler olsun birtanem bugunde istirahat etmen iyi olcaktir hastanede kalmak avantaj canim ben gececegine inaniyorum kesinlikle icini ferah tut sabah seni merakettim valla uyandim acaba nasil diye iyi ol guclu ol bebis senin duygularini hissediyo unutma icin rahat olsun tekrar cok gecmis olsunAmin kuzum inşallah
Yaa off, ya eşin mesela nasık uyanmıyor buna, ya ben mi şüpheciyim bilmiyorum ama insan uyanır buna, amaçlarının sömürmek olduğunu anlar sanki ya, nasıl anlamamış? Çok üzüldüm yaAh ah bu konuda bence kimse eşimin eline su dökemez. Sırf onlardan ayrı kazancı olsun, kimse işine karışmasın diye kendine ayrı iş kurdu ortak şirketi bütün mal varlığıyla beş kuruş almadan ailesine bıraktı ki hep destekledim, asla hakkını al bile demedim yeter ki huzur olsun ne kazanırsak bizim olsun diye. Şansı iyi gitti güzel de kazandı ama benden habersiz hep ödemeler var, ödeyemezsek şirket batıcak, baban hapse girecek diye diye annesi iyi niyetini kullanıp bütün kazandığını istemiş. Çok güzel duygu sömürürler. Verdiği para da çok ciddi bir miktar. Ben de yeni yatırım yapıyor sanıp sesimi çıkarmıyorum. meğer hepsi ailesine gitmiş, biz kenara hiç birşey koyamadan. Geri vereceğiz diye alıp şimdi de geri vermiyorlar. Biz senin aileniz senin benim mi var diyorlar.Bebek olacak diye bizi tebrik bile etmeyen aile senin benim mi var biz aileyiz diyor.
Canım Sabah ultrasonla baktı doktor kanama alanı hala var bugünde hastane de kal dedi sonu hayır olsun inşallah
Ben buyuk hap yutamadigimi soyledim, suda eriyen var aslinda ama o kategoride olmayabilir dedi, zaten doktoru hic sevmedim cok ilgisizdi. Agumentin yazdi. Onun surubunu gordum internette ama cocuklar icin sanirim. OffCanım çok teşekkür ederim
keşke şurup olarak bi antibiyotik isteseydin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?