2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar İskenderun’da terör saldırısı oldu biliyorsunuzdur zaten. Oturdum ağlamaya başladım orda sen de olabilirdin filan dedim eşim zamanında Şırnak’ta Tunceli’de Diyarbakır sur olaylarında hep görevli gitmişti yüreğim ağzımda beklerdim haberini aynı öyle oldum. RABBİM MİLLETİMİZİ DEVLETİMİZİ KORUSUN BAYRAĞIMIZI KORUSUN İNSALLAH

Mesafeyi insan bir kez kacirdi mi ipin ucu gidiyor. Iyi yapmissin,anlasin. Ben sunu evlendikten sonra anladim ki esimin annesi benim annem degil. O yuzden kendisinden hicbir konuda beklentim yok. Saygili ve mesafeli bir iliski her seyin ilaci.

Aynen oyle

Ay bayağı bi hastalığı var gibi hareketler bunlar, çok korkunç, sen senede bir görüşsen hakkın canım, ne ladar uzak olursan o ladar mutlu olursun, sana da eşine de yazık ya, çok üzüldüm.
Sen de akıllısın bak, karnım ağrıyor deyip stokları fotoğraflaman çok iyi olmuş, ben yapamam mesela, ya kamera varsa falan diye paranoya bile yapardım

Evet canım baktı kalp atışını dinletti çok şükür iyi ama düşük riski var
Geçecek canım insallah burda bir çok arkadaşımızın düşük riski vardı hastanede yatan arkadaşımız oldu şükürler olsun iyi bebişiyle şimdi sen de iyi olacaksın bebişinle insallah

O biraz anneden aileden kaynakli bence ben kayinvalidemden cok memnunum oglundan once beni sayar sever tesekkur ettim kendisine hatta boyle evlat yetistirdigi icin ev islerini kadina saygiyi zor zamanda destek olmayi cok guzel ogretmis 12 yillik evliyim bu arada. Kendi annemde ayni sekilde 4 abim var evli hepsinede ayni seyi soyler gelinlerimi uzerseniz kirarsaniz beni uzersiniz der hatta bekarken anneme derdim millet ogulunu kollar sen gelinini derdim nasil kolllamam onlar benim evlatlarima bakiyor derdi. Allah herkesin yuregine merhamet versin. Oglum yok ama olurda nasip olursa bende oyle yetistiricem insallah.

Günaydın kızlar
Sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun

Ben de birkaç gündür sabah 5 gibi uyanıp 8e kadar falan uyuyamıyorum. Sonra da 8den bu saate kadar uyuyorum ikimiz için de düzelir bu durum umarım

Aferin kız sana, çok iyi yapmışsın, sen eşisin, o kardeşi, bu ne şumarıklık ya, yerini bilsin, oh olmuş

Bir de şunu sormaları yok mu saf saf ne yaptım neden beni istemiyor diye. yahu neden istedin ki? 25-30 yaşından sonra hayatına girmiş kadınla ne sebeple içli dışlı olsun? Hayır bir de ne anlıyorlar elin kızından, benim gelinim olsa düşünemiyorum bana gelsin gitsin görüşelim istediğimi Herkes kendi doğurduğuyla oynasın

Ay bu da çok ilginç, ya biraz da eşinizin tarzı mı değişik, mesela ben ölsem çok ihtiyaç yoksa, bekar da olsam kardeşime hediye dışında bir şey almam, ev diyorsun ya, ev alınır mı kardeşe?
Kayınvaliden de değişik bak, insan çocukları tatlı alıp gelse "yavrum niye masraf yapıyorsunuz, ne olur bak almayın, ben mahçup oluyorum"der, bizim iki aile de öyle, hediye aldığımıza pişman ederler, üzülürler para harcadığımıza çünkü, seninki bir de öteki ev boş dursun, çocukların verdiği parayla yazlık ev kiralayayım, olduuu , ay çok ilginç, Allah size yardım etsin

Canım çok teşekkür ederim

keşke şurup olarak bi antibiyotik isteseydin ya.

Amin kuzum inşallah
Kalbi atiyor orda oldugunu biliyosun ya sukurler olsun birtanem bugunde istirahat etmen iyi olcaktir hastanede kalmak avantaj canim ben gececegine inaniyorum kesinlikle icini ferah tut sabah seni merakettim valla uyandim acaba nasil diye iyi ol guclu ol bebis senin duygularini hissediyo unutma icin rahat olsun tekrar cok gecmis olsun

Yaa off, ya eşin mesela nasık uyanmıyor buna, ya ben mi şüpheciyim bilmiyorum ama insan uyanır buna, amaçlarının sömürmek olduğunu anlar sanki ya, nasıl anlamamış? Çok üzüldüm ya

Canım çok teşekkür ederim

keşke şurup olarak bi antibiyotik isteseydin ya.
Ben buyuk hap yutamadigimi soyledim, suda eriyen var aslinda ama o kategoride olmayabilir dedi, zaten doktoru hic sevmedim cok ilgisizdi. Agumentin yazdi. Onun surubunu gordum internette ama cocuklar icin sanirim. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…