- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.661
İyi yapıyorsun benim taktik de buEvet sürekli bişiler alıp borca sokacaksın ki fazla para olmayacak kenarda, ben bunu öğrendim ve uyguluyorum. En azından paramız evimizde kalıyor. Biraz da gizli gizli maaşımdan kenara atıyorum kötü günler için. Onu bilse onu da vermeye kalkar bi şekilde, cinneti koyarım ben de. Çok yokluktalarmış gibi. Bi de şöyle bişey var kocalarda sanki en bahtsız en acılı analar kendi anaları en çok onların yardıma ihtiyacı var. Bu kv ler nasıl acındırıyosa kendini böyle bişey oluyor. Oysa çoğu zevküsefasındaHayır benim annem de kv ama böyle şeylere hiç girmez. Babam hala çalışan gelinine arada harçlık verir kredi borcu içinde yüzse bile. Bana vermez yani, o derece düşünürler abimleri. Ben de seviniyorum bizimkiler ne güzel davranıyolar diye. İnsan olmak lazım.
bakta bizede fikir ver kuzu, benimde almam lazım.Benim de aldığım tayt geldi ama henüz denemdim. Defactonun hamile taytı, kumaşı, modeli güzel duruyor.
1000 lira kolay mı kazanılıyor ya, 100 lira dahi olamaz hatta bence, herkes kazandığını harcayabilir, kusura bakmasınlar, tabii ki haklısınYani dimi insan kardeşine değil kendine alır evi önceonlar çalışmadan sahip olanlar benim 2 sene daha kredim var. Yazlık konusunda hayal kurmasına izin veriyorum sadece onlara ayıracak 1000 lira dahi aylık ekstra gelirim yok öyle yaşıyorum.
biz düğünümüzü kendimiz yaptık, hatta azını eşim çoğunu ben ödedim, gelinliğimi bile kendim ödedim ama ortada ne güzel düğün yaptık diye gezdiler. ne diyim bazı şeyleri allaha havale ediyorum.Benim evime bir çöp almışlığı yoktur kendilerininbileziklerimi bile eşim aldı benim bilmediğimi zannediyorlardı alırken ben ucuzunu seçtim eşim aldığı için kızım niye burma almıyorsun diyorlar yüzsüz yüzsüz millete hava atamayacaklar ya burma taktık diye. Düğün de yapmadım bize kitlenir olay diye zaten oldum olası sevmem düğünleri işime geldi
İçeridekine takılma, çok geç de geçebiliyormuş, mesele yeni kanama alanı olmasın ve kanaman durdurulsun, bebek büyüdükçe kanama alanı daha kolay kayboluyormuş, iyi olacakAmin kuzum inşallah Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizişuan çok şükür kanama azaldı ama içerde yine var sonu hayır olsun inşallah
Bir yandan da annem diyorki iyi ki hiçbir şey yapmadılar. Çok karışırlardı bunlar diyor. Ya mobilya almaya gittik döndük beni niye götürmediniz dedi. Sen vereceksen parasını ben bile görmesem olur çok istiyorsan al bir takım dedimbiz düğünümüzü kendimiz yaptık, hatta azını eşim çoğunu ben ödedim, gelinliğimi bile kendim ödedim ama ortada ne güzel düğün yaptık diye gezdiler. ne diyim bazı şeyleri allaha havale ediyorum.
şimdi annem diyor ki "doğum yaptığında onların gözü önünde koluna kalın burma bilezik takıcam ki utansınlar biraz"
Bu arada bilezik mantıklı bence anlamlı olur.biz düğünümüzü kendimiz yaptık, hatta azını eşim çoğunu ben ödedim, gelinliğimi bile kendim ödedim ama ortada ne güzel düğün yaptık diye gezdiler. ne diyim bazı şeyleri allaha havale ediyorum.
şimdi annem diyor ki "doğum yaptığında onların gözü önünde koluna kalın burma bilezik takıcam ki utansınlar biraz"
Cnm mecburen düzelmek zorunda kaldı çnkü illaki kullanmam gereken büyük ilaçlar oluyor.aklımı başka yere verip hemen atar atmaz ağzıma yutmam gerekiyor yoksa öğürüyorımBu mesaji 2016 da yazmissiniz. En buyuk derdimsimdi bana doktor apse yapan disim icim antibiyotik verdi, ilaci almadim yutamam cunku biliyorum. Gecmiste o buyuklukte ilaci ikiye bolup icmeye calismistim ve boldugum yerin sivri kismi bogazima batip takildi ve gitmedi. Oksurerek cikardim ve o gun bugundur majezikten buyuk ilaclari yutamiyorum sizin duzeldi mi yutamama sorununuz
Ben yapamiyorumCnm mecburen düzelmek zorunda kaldı çnkü illaki kullanmam gereken büyük ilaçlar oluyor.aklımı başka yere verip hemen atar atmaz ağzıma yutmam gerekiyor yoksa öğürüyorım
Ne güzel iyi insanlarmış. Aranız hep böyle iyi olsun inşallah Allah onların da gönlüne göre versinayy kızlar bu kaynanalar görümceler neymiş böyle ağzım açık kaldı, ALLAH yardımcınız olsun, okudukça okuyasım geldi, ağzım açık kaldı. benimkiler melekmiş dedim. ya işte cahillik çoğu gerçekten. okusanda eşeklik baki kalır derler bazen. okumuş etmiş olmayla alakası yok. nasıl gönülleri dar insanlarsa. bizimkilerde hep vericidir sağolsunlar. biz herşeyimizi kendimiz yaptık orası ayrı, senelerce borç ödedik. ama durumları yoktu onada yapacak birşey yok. allah razı olsun. ne varsa çıkarırlar koyarlar önümüze.
Canım b12 sprey formda var veya dil altında eriyen haplar. Bu formlar hap olanlardan daha etkili zaten ben öyle kullanıyorum. Doktoruna bir danış istersen metil formda b12 tavsiyesi iste. Ama tabi eninde sonunda ilaç yutma işini çözmen gerekli gibi görünüyorBen yapamiyorummajezikten buyuk ilaclari icemiyorum. Doktor bi onceki gidisimde b12 yazacakti, hocam ne olur icmesem olur mu onu yutamiyorum dedim. Ve almadim bir yandan da vicdanen kendimi kotu hissediyorum gerekli vitamini icmedim diye. gercekten yasamayan bilmez.
suya karıştırıp falan içsen olmuyor mu canım, kapsülse içini dökersin ya da havanda ezersin.Ben yapamiyorummajezikten buyuk ilaclari icemiyorum. Doktor bi onceki gidisimde b12 yazacakti, hocam ne olur icmesem olur mu onu yutamiyorum dedim. Ve almadim bir yandan da vicdanen kendimi kotu hissediyorum gerekli vitamini icmedim diye. gercekten yasamayan bilmez.
Canım b12 sprey formda var veya dil altında eriyen haplar. Bu formlar hap olanlardan daha etkili zaten ben öyle kullanıyorum. Doktoruna bir danış istersen metil formda b12 tavsiyesi iste. Ama tabi eninde sonunda ilaç yutma işini çözmen gerekli gibi görünüyor
Kapsul olsa bi nebze icebilirdim. Cunku ince oluyolar ve kayip gidiyolar. Bu kocaman 1000 mg hapsuya karıştırıp falan içsen olmuyor mu canım, kapsülse içini dökersin ya da havanda ezersin.
benim küçük kuzenim ilaçlarını içmezdi, annesi bu şekilde yapıp yoğurda falan karıştırıp verirdi.
dörde bölme mi dedi peki, ben hiç içememenden iyidir dörde bölüp içmen, o zaman majezik boyutuna gelir.Bak hic bahsetmedi bana doktor bundan. Gittigimde sorucam. Boyle omur gecer mi bu korkuyla. Yarin bi gun onemli durumlarda napicameskiden icebiliyodum oysa, ne zaman ki bir gun bogazima takildi resmen travma oldum bogulma korkusu yasadim
Kapsul olsa bi nebze icebilirdim. Cunku ince oluyolar ve kayip gidiyolar. Bu kocaman 1000 mg hapezmeyin diyolar eritmek de tehlikeliymis. Doktora da sordugumda ezmememi ikiye bolmemi soyledi ama yine icemiyorum ki. Bilmiyorum ya
Onu soylemedi. Zaten soguk ilgisiz bi tipti. Ben de sormadim cunku kafamda o an ilaci icmemeye karar vermistim. 4 e boldum gecmiste baska ilaci. Hatta bicakla 7 8 kucuk parca yaptim ama o sekilde koseleri sivri okuyor ve yutarken battigi icin panik atak oluyorum. O bir ilaci icebilmek icin 1 litreye yakin su ictim kusmak uzereydimdörde bölme mi dedi peki, ben hiç içememenden iyidir dörde bölüp içmen, o zaman majezik boyutuna gelir.
İnşallah canım Allah'ın izniyleİçeridekine takılma, çok geç de geçebiliyormuş, mesele yeni kanama alanı olmasın ve kanaman durdurulsun, bebek büyüdükçe kanama alanı daha kolay kayboluyormuş, iyi olacak
İnşallah bir şey yoktur canım dualarım seninleKızlar bana da dua edin hastaneye gidiyorum kanama var aniden geldı 10+6olmustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?