2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi yapıyorsun benim taktik de bu bir borç bitiyor başka bir borç başlatıyorum. Yoksa hiçbir şeye sahip olamayız. Biz de kaynana olacağız ben üzülürüm ya çocukların hayat mücadelesine destek olmak isterim. Şimdiden onun için çalışıp birikim yapıyoruz aslında.

1000 lira kolay mı kazanılıyor ya, 100 lira dahi olamaz hatta bence, herkes kazandığını harcayabilir, kusura bakmasınlar, tabii ki haklısın

biz düğünümüzü kendimiz yaptık, hatta azını eşim çoğunu ben ödedim, gelinliğimi bile kendim ödedim ama ortada ne güzel düğün yaptık diye gezdiler. ne diyim bazı şeyleri allaha havale ediyorum.
şimdi annem diyor ki "doğum yaptığında onların gözü önünde koluna kalın burma bilezik takıcam ki utansınlar biraz"

Amin kuzum inşallah Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi şuan çok şükür kanama azaldı ama içerde yine var sonu hayır olsun inşallah
İçeridekine takılma, çok geç de geçebiliyormuş, mesele yeni kanama alanı olmasın ve kanaman durdurulsun, bebek büyüdükçe kanama alanı daha kolay kayboluyormuş, iyi olacak

Bir yandan da annem diyorki iyi ki hiçbir şey yapmadılar. Çok karışırlardı bunlar diyor. Ya mobilya almaya gittik döndük beni niye götürmediniz dedi. Sen vereceksen parasını ben bile görmesem olur çok istiyorsan al bir takım dedim

Bu arada bilezik mantıklı bence anlamlı olur.

ayy kızlar bu kaynanalar görümceler neymiş böyle ağzım açık kaldı, ALLAH yardımcınız olsun, okudukça okuyasım geldi, ağzım açık kaldı. benimkiler melekmiş dedim. ya işte cahillik çoğu gerçekten. okusanda eşeklik baki kalır derler bazen. okumuş etmiş olmayla alakası yok. nasıl gönülleri dar insanlarsa. bizimkilerde hep vericidir sağolsunlar. biz herşeyimizi kendimiz yaptık orası ayrı, senelerce borç ödedik. ama durumları yoktu onada yapacak birşey yok. allah razı olsun. ne varsa çıkarırlar koyarlar önümüze.

Cnm mecburen düzelmek zorunda kaldı çnkü illaki kullanmam gereken büyük ilaçlar oluyor.aklımı başka yere verip hemen atar atmaz ağzıma yutmam gerekiyor yoksa öğürüyorım

Cnm mecburen düzelmek zorunda kaldı çnkü illaki kullanmam gereken büyük ilaçlar oluyor.aklımı başka yere verip hemen atar atmaz ağzıma yutmam gerekiyor yoksa öğürüyorım
Ben yapamiyorum majezikten buyuk ilaclari icemiyorum. Doktor bi onceki gidisimde b12 yazacakti, hocam ne olur icmesem olur mu onu yutamiyorum dedim. Ve almadim bir yandan da vicdanen kendimi kotu hissediyorum gerekli vitamini icmedim diye. gercekten yasamayan bilmez.

Ne güzel iyi insanlarmış. Aranız hep böyle iyi olsun inşallah Allah onların da gönlüne göre versin

Canım b12 sprey formda var veya dil altında eriyen haplar. Bu formlar hap olanlardan daha etkili zaten ben öyle kullanıyorum. Doktoruna bir danış istersen metil formda b12 tavsiyesi iste. Ama tabi eninde sonunda ilaç yutma işini çözmen gerekli gibi görünüyor

suya karıştırıp falan içsen olmuyor mu canım, kapsülse içini dökersin ya da havanda ezersin.

benim küçük kuzenim ilaçlarını içmezdi, annesi bu şekilde yapıp yoğurda falan karıştırıp verirdi.

Bak hic bahsetmedi bana doktor bundan. Gittigimde sorucam. Boyle omur gecer mi bu korkuyla. Yarin bi gun onemli durumlarda napicam eskiden icebiliyodum oysa, ne zaman ki bir gun bogazima takildi resmen travma oldum bogulma korkusu yasadim

Kapsul olsa bi nebze icebilirdim. Cunku ince oluyolar ve kayip gidiyolar. Bu kocaman 1000 mg hap ezmeyin diyolar eritmek de tehlikeliymis. Doktora da sordugumda ezmememi ikiye bolmemi soyledi ama yine icemiyorum ki. Bilmiyorum ya

dörde bölme mi dedi peki, ben hiç içememenden iyidir dörde bölüp içmen, o zaman majezik boyutuna gelir.

dörde bölme mi dedi peki, ben hiç içememenden iyidir dörde bölüp içmen, o zaman majezik boyutuna gelir.
Onu soylemedi. Zaten soguk ilgisiz bi tipti. Ben de sormadim cunku kafamda o an ilaci icmemeye karar vermistim. 4 e boldum gecmiste baska ilaci. Hatta bicakla 7 8 kucuk parca yaptim ama o sekilde koseleri sivri okuyor ve yutarken battigi icin panik atak oluyorum. O bir ilaci icebilmek icin 1 litreye yakin su ictim kusmak uzereydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…