2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Keşke yaptırsaymışsın canım 10 yıl koruyuculuğu varmış. 2. Ye o süre içinde hamile kalırsan gerek kalmayacak demişti hemşire bana. Ben daha bunu nasıl yaptıracağımı düşünüyorum bana 2. Çocukta gerek yok diyor

Haha keskee yaptiririz ya herkeste ayni etki olmaz bence belki senin cok rahat olur benim top gibi sislik vardi omzumda elimle ovuyordum belki de hemsire yanlis bir sey yapmisti

Kızlar doktor randevuma daha çok var sizin ne zaman ? Benimkisi 16 Kasım
13 kasım benim de gidince ikili test için kan/ultrason olacak ondan hem uzak olması rahatlatıyor hem de merak içindeyim..
En son 17 Ekim'de gördüm, aslında kontrol vs. diye bahane edip gidebilirim amaaaaa doktor çok net 1 ay sonra gel yeter dedi, hem de pandemi aldı yürüdü şımarıklık gibi geliyor

Kizlar bana 12. Haftadan sonra hepatit b asisini yaptirabilirsin demistii yaptiran var mi aranizda ben pazartesi artik saglik ocagina kaydimi yaptiricam aylik tsh icin de kan vericem bakalim kac oldu
Beni aşı için 4.aydan sonra çağırıyor ama ne aşısı için çağırdı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba inşallah gününüz güzel bulantısı geçiyordur kocaeli akademi hastanesine giden var mi oranın doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan , arıycam ama bugun resmi tatil olunca net bilgi alamam diye düşündüm

Merhaba
Gruptaki arkadaşların çoğu ikili testi yaptırmış.Ben yaptırmak istemiyorum benim gibi düşünen var mı?
Ölçümlerde sıkıntılı bir durum çıkarsa hamileliğimi zor geçireceğim.Ayrıca aldırmayı düşünmediğim için gerek duymuyorum.
38 yaşındayım ilk gebeliğimde kalbi durdu zaten şuan evham hat safhada

Topikte yaptırmak istemeyen arkadaşlar oldu, hatta bazı doktorlar usg den sonra kan ölçümüne gerek yok bile dediler.
Bu bence tamamen tercih meselesi, içiniz bu şekilde rahat ediyorsa doktorunuzla konuşup yaptırmak istemediğinizi söyleyin.

Bir de bu bebek tulumları ne zaman ve ne amaçla giydiriliyor çocuklara?yani neden iki parça yerine tek parça seçeneği var?

Bir de bu bebek tulumları ne zaman ve ne amaçla giydiriliyor çocuklara?yani neden iki parça yerine tek parça seçeneği var?
Şahsi fikrim yenidogandan 3 aylık olana kadar tek parça tulum hem anneye hem bebeğe eziyet. İlk aylar sürekli sıvı kaka yapicak sürekli sızıntı olması muhtemel her seferinde çocuğun kollarını da cikarman gerekicek bunun yerine altlı üstlü zıbın takımları çok daha kullanışlı. Ya da kustugunda yalnızca üst tarafını değiştirmek varken altı da rahatsız etmiş olacaksın. İlk aylar bebegin üstünü değiştirmek insanı korkutuyor sanki kolu bacağı cikacakmis gibi ne kadar kibar olursan ol o da çok kibar olduğu için benim tercihim yine iki parça zıbın takımları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…