2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz ins

Merhaba ikili testte önemli olan kombine risk oranı
Oda sizinle aynı haftaya aynı kan değerlerine aynı ultrason ölçümlerine sahip 1:50 ise örneğin 50 kadından birinin bebeği sorunlu olabilir demektir sizde bu gruptasınız demek

Benim kombine risk 1:194 diyor. Ne demek tam olarak peki?

Çok üzüldüm inşallah çabuk toparlarsınız ailede var mıydı başka downlu bebek?

Kızlar beyaz akıntısı süren var mı?Benim artık olmuyor da
Benim devam ediyor ya hatta kaşıntım da çok, dün doktoruma söyledim mantar gibi görünüyo dedi ve mantar için bebeğe zarar vermeyecek bir fitil verdi. Mantar erken doğuma sebep olabiliyomuş tedaviye başlamış olalım dedi. Başlıcam fitile bu akşam.

Kızlar merhaba çalıştığımdan artık çok fazla bakamıyorum. Öncelikle kötü haber alan arkadaşım çok geçmiş olsun ne denir ki Allah hayırlı karar nasip etsin, hayırlı sonuçlar inşallah olur hem sizin hem bebek için. Lizz bence çok kendine evham yapma. Bu sonuçlara takılıp az kalsın bebeğini aldıracak biri tanıyordum. Ama bebeği doğunca sapasağlam doğdu doktorların tahminleri vs hiç gerçekleşmedi. Yani o istatistikler her zaman gerçeği yansıtmıyor. Ben bugüb bunu yine aydanın 90 saat sonra deprem alanından kazasız belasız bir sıyrığı bile olmadan çıkarılması ile tekrar Allahın dediği olur düşünceme bir kez daha sarıldım. İstatistikelr evet olabilir ama her zaman doğruyu yansıtacaj birşey olmuyo bence. Cinsiyet konusuna gelincede depremden sonra gördüm ki sağlık sağlık sağlık . Benim ödüm kopuyordu doktor kötü bişey der de ben üzülürüüm diye her kontrolde. Çok şükür şuanlık iyi ama 3 haftadır gitmedim diye doktora meraktan çatlıyorum da , nasıl iyimi diye. Allah herşeyin hayırlısını versin, bugün ayda kurtuldu ama annesi rahmetli oldu. Çok zor. Dünyada denge çok değişik. Hepimizin evlatları vatanına milletine devleyine ailesine dinine evine barkına hayırlı olsun, saygılı olsun inşallah.

Selam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz ins
11. Haftadasin ikili testi neden sonraki haftalar yaptiriyosun ki

Güle güle giymek nasip olsun kuzuya ben de cigiti geçen gün İnstagram reklamlarında gördüm, dayanamadım bi baktım indirimde çok güzel şeyler vardı. Özellikle şu müslin tulumlara bayıldım
Ben de aldım bi tane o tulumlardan 3-6 aylık aldım, ağustosta ele avuca gelince giydiririm sanıyorum.
Dogrudur bak yine icime mutsuzluk geldi. Neyse bekleyelim..
Normacım sen sakin ol, sonucun güzel gelecek emin ol, hamileliğinin başından beri hep olumsuzluklar düşündün, artık senin yazdıklarını mutlu mutlu görmek istiyorum

DuDulalala ohhh çok iyi yapmışsın kız şeyleri çok güzel ya, fırfırlar süsler püsler. Güle güle giysin minnoş kuş.

Arkadaşlar benim bir çok yetişkin öğrencim oldu.Hatta kursa ağlayarak kaç öğrencimin ikili testte sorun çıktı dediklerini hatırlıyorum.Inanın bir öğrencimin bile yavrusunda sorun çıkmadı sağlıcakla aldılar evlatlarını kucaklarına.Bu yüzden ben ikili test yaptırmayacağım doktorda ısrar etmedi ben hatırlatayım da senin kararın dedi.

Bende o tulumlardan aldım ek olarak 3 battaniye ve nevresim takımı. güle güle giysin minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…