- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.061
DogrudurSınır değeri 250 olarak belirlemişler onun altında olanları riskli kabul ediyorlar. Neticede istatistik. Çok iyi bir değer çıksa da yüzde yüz doğru kabul edilemiyor.
Dogrudurbak yine icime mutsuzluk geldi. Neyse bekleyelim..
2 hafta varSonucunun cikmasina cok az kaldi zaten senin icini rahat tutense kalinligi filan da cok iyi cikmisti merak etme
Selam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz insbulantılarım biraz azalmaya başladı benim de, topicin en geç doğumu benim sanırım ama olur da buraları okuyan biri varsa tünelin sonunda ışık var.
ve bulantım geçtiği gibi canım beyran çekti. sanırım bir iki hafta önce birisi beyran dese yüzüne kusardım ama şu an inanılmaaaaz canım çekiyor
2 hafta var
Merhaba ikili testte önemli olan kombine risk oranıFarkli kelimelerle mi ifade ediyor acaba test analizlerindeki kagitta bilmiyorum ki. Doktor bana su 1:50 vs bunlar ne demek hic aciklamadi. Direk yuksek riskliymis. Yastan dolayi olsaymis o kadar uzerinde durmayacakmis ama bu yasla ilgili olan degilmis. Zaten benim de soracak moralim yoktu direk yonlendirdigi perinatologa gittik, sonrasinda da nifty testi verdim.
10 is gunu dedi hemsire, ama haftasonu isgununden sayilmiyomus,hesapladim tam 14 gunIki hafta da baya bir sureymis ya ben en fazla 10 gun sanmistim
Benim kombine risk 1:194 diyor. Ne demek tam olarak peki?Merhaba ikili testte önemli olan kombine risk oranı
Oda sizinle aynı haftaya aynı kan değerlerine aynı ultrason ölçümlerine sahip 1:50 ise örneğin 50 kadından birinin bebeği sorunlu olabilir demektir sizde bu gruptasınız demek
Çok üzüldüm inşallah çabuk toparlarsınızUzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Benim devam ediyor ya hatta kaşıntım da çok, dün doktoruma söyledim mantar gibi görünüyo dedi ve mantar için bebeğe zarar vermeyecek bir fitil verdi. Mantar erken doğuma sebep olabiliyomuş tedaviye başlamış olalım dedi. Başlıcam fitile bu akşam.Kızlar beyaz akıntısı süren var mı?Benim artık olmuyor da
11. Haftadasin ikili testi neden sonraki haftalar yaptiriyosun kiSelam cnm bizim senle tarihlerimiz cok yakin mayis sonuculari olarak:) benim hala mide bulantilari gecmedi ya valla ozendim sana suan :) yarin doktor kontrolü var sonraki hafta ikili test suaralar kafa ikili testte hayrli somuclar aliriz ins
Ben de aldım bi tane o tulumlardanGüle güle giymek nasip olsun kuzuyaben de cigiti geçen gün İnstagram reklamlarında gördüm, dayanamadım bi baktım indirimde çok güzel şeyler vardı. Özellikle şu müslin tulumlara bayıldım
Normacım sen sakin ol, sonucun güzel gelecek emin ol, hamileliğinin başından beri hep olumsuzluklar düşündün, artık senin yazdıklarını mutlu mutlu görmek istiyorumDogrudurbak yine icime mutsuzluk geldi. Neyse bekleyelim..
Bende o tulumlardan aldımBen de aldım bi tane o tulumlardan3-6 aylık aldım, ağustosta ele avuca gelince giydiririm sanıyorum.
Normacım sen sakin ol, sonucun güzel gelecek emin ol, hamileliğinin başından beri hep olumsuzluklar düşündün, artık senin yazdıklarını mutlu mutlu görmek istiyorum
DuDulalala ohhh çok iyi yapmışsın kız şeyleri çok güzel ya, fırfırlar süsler püsler. Güle güle giysin minnoş kuş.
Ya ama beni de gaza getiriyosunuzBende o tulumlardan aldımek olarak 3 battaniye ve nevresim takımı. güle güle giysin minnoşlar
Yani ama elinde yüzde 60 gibi bir cinsiyet oranı da varYa ama beni de gaza getiriyosunuz
Hayır hayır kesinlikle mutsuzluğa kapılma. Ultrason daha belirleyici bence böyle bir durumda o da çok iyidi senin. Güzel düşünüp güzel sonuçlar alıyoruzDogrudurbak yine icime mutsuzluk geldi. Neyse bekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?