2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Haha benimde oyle damarlarim gozukuyo beyazliktan bugunlerde gecicek guzel hissettigimiz zamanlara geri donucez

Canim benim cok teşekkürederim sonucta bu testler nipt olarak gecen testler degil mi sanrm bizm doktorum muayenesine gelip kan aliniyormus yani hangi sirket bilemiyorim yrn ogrenip ona gore yaptiricam

Evet oluyor bende. Nefes nefese kalıyorum bir de. Az az sık sık yemek lazımmış zaten.

Bende de oluyor hem cok az yemek yememe ragmen bir siskinlik hemde konusurken bile nefes nefese kalma durumu. Ama bende bu nefes nefese kalma durumu bayadir var esim burnun tikali senin ondan boyle diyor. Gece uyurken de hangi taraf tikali diye kontrol ettiriyorum tikali olan burnun tersine yatiyordum sanirim yoksa rahatta uyuyamiyorum

Canim benim cok tesekkurederim ben o kdr yuzeysel konustumki doktorla.. klinigine gelip kan aliyolarmis hangi labarotuvar kim yapio sirket ne hic bi bilgim yok ama seninki diger arkdsa nazaran daha pahaliymis bennsmdi yarn bu edindigim bilgilerle bi sorarim bakalim uygun gorurse veririm kan bu arada 11+3 teyim ultrasin 11+4 diyor uygun mu sizce kan vermek icin

Cok iyi oldu valla yrn yaptırmak uzere oldugum bi test ve inan hic bi bilgim yok hoca nifty dedi tek bildigim bu umarim fiyatida cok ucuk degildir

Canim benim cok teşekkürederim sonucta bu testler nipt olarak gecen testler degil mi sanrm bizm doktorum muayenesine gelip kan aliniyormus yani hangi sirket bilemiyorim yrn ogrenip ona gore yaptiricam
Evet canım hepsi aynı nipt ya da nifty diye de geçiyor isimler farklı ama aynı test. Ben de doktora gittiğimde kan verdim onlar gönderiyor sonra sonuç geliyor 10 iş gününde.

Kizlar bi de bi uyari yapiyim aklimdayken tsh icin gebeligin il khaftasi 4.32 idi eutrox 25 mg baslatmisti doktor ben 15 gund ebir tsh baktiriyorim ve suan yerlere dusmus 0.60 gibi ve kadin dogum doktorum asiri baskilamis yarin hemen endokrinolojini ara duzenleme yapilsin dedi. Kalp carpintisi oluyosa ilac kullananlarda lutfen tsha baktirin sık sık bi anda dususe gecebiliyo kızlar aklinizda olsum
Ben kactir kalp carpintisi ve nefes daralmasi yasiyodum panik atakmisim gibi bu nerden cikti sdyodum tah cok dusmus . Yani muhakkak baktirin derim

Yarın kontrolüm var ikili test yapılacak. Beni aldı bir stres. İştahım falan kapandı

Bende ilk defa tek gitmek zorunda kalicam sanirim cuma gunu kontrole, esimin cok onemli bir sunumu varmis gelmeye calisicak ama sanirim gelemeyecek bir de ikili teste tek basima gitmem kotu oldu insallah guzel haberler aliriz

Cnm kanama alanı bu haftaya kadar bendede mevcuttu, hatta kalıntıları hala duruyor.saki ol lütfen.şuana kadar zarar vermedi ise ,Allahın izniyle bişey olmaz.sadece işlenme ağır kaldırma ayakta durma
Çok dikkat ediyorum canım surekli uzanıyorm hiç iş yapmıyorm insallah emeklerimiz boşa çıkmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi

Bende ilk defa tek gitmek zorunda kalicam sanirim cuma gunu kontrole, esimin cok onemli bir sunumu varmis gelmeye calisicak ama sanirim gelemeyecek bir de ikili teste tek basima gitmem kotu oldu insallah guzel haberler aliriz
Yaa kötü zamana denk gelmiş inşallah güzel haberlerle geliriz

Aynı hikaye aynı endişeler bende 37 de doğum yaptım 36da çatladım. Üstelik sadece 9 kg almıştım. Bi de sabah akşam yağ sürüyordum. Zeytinyağı, bebek yağı, sussam yağı, hindistan cevizi yağı, bebek losyonu. Iııııhhh yine de karnımın alt tarafı çatladı. Bu sefer ne olacak acaba, bu sefer hiç bişey de sürmedim başlamadım daha evde çocuk varken insanın aklına gelmiyor bile

Ay ben daha ilk hamileligim goguslerim bi anda buyudu suan catladi sinir oldum kimbilir karnim ne olacak ama dusunemicem cokta ara sira surerim bi krem biter saldim iyice:)

Daha ilginci bazen de vücut gebelik hormonlarını tiroid hormonu gibi algıladığı için tsh da yalancı bir düşüş olabiliyor ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu. En doğrusu gerçekten bi endokrinin bakması

Canım ikili testte hiç bir zorluk yok normal kontrol gibi düşün. Tabi psikolojik olarak destek olmasını istersin çok da haklısın ama onun heyecanıyla o an gelince düşünmezsin bile şimdiden kendini strese sokma

Ay ben daha ilk hamileligim goguslerim bi anda buyudu suan catladi sinir oldum kimbilir karnim ne olacak ama dusunemicem cokta ara sira surerim bi krem biter saldim iyice:)
Benim de göğüslerim çatladı gibi olmuştu büyürken ama sonra geçti o izler. Ya ben de tesettürlüyüm yani dışarda göbeği açık giyinme durumum yok fiziğini takıntı yapan biri değilim, eşim de sağolsun hep moral verir aaa belli bile değil filan diye o yüzden hiç dert etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…