2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu bizim ev işte :)
Bugün et yediysek yarına hemen sebze yemeği düşünüyorum, sonra baklagil tavuk balık derken hafta bitiyor, hem bu şekilde gruplandırınca ne yemek yapacağıma da daha kolay karar veriyorum. Çok şükür eşim de hiç yemek seçmez, sevmese bile sırf faydalı diye yer.
Salata hiç eksik olmaz, kışın bol bol turp soğan turşu falan tüketiriz. Yani sofralarımız aşırı geleneksel
Karnabahar brokoli dolaptan eksik olmaz.
Kızartma ayda bir kez ya olur ya olmaz.
Sadece eşim abur cubur yiyor gıcık oluyorum, benim canım hiç çekmez

Kiloyla ilgili doktorum 26. Haftaya kadar aldığın kendine dedi. 26 ya kadar almamam biraz zor 13 haftada pek yiyememiş halimle 600-700 g. Aldım bile
Çok acımasızca değil mi ya yani bu gebelik hormonlarıyla, mide kazınmalarıyla falan başetmek çok zor, eskisi gibi iki öğün beslenmek imkansız.

Bu saatte meyve yemesen iyi olur
Meyveyi de abartmamak lazım, doğal da olsa şeker.. ve geç saatte yemek hiç iyi değil ama yine de sen bilirsin tabii.

Kızlar Senemisback şahit doktorum çağırdı ben gitmek istemedim doktordan çıktım şimdi her şey yolunda ve kızım olacakkkkkkk inşallah aşırı mutluyummmmmm şükürler olsun

Canlarım hayırlı olsun kızlarınız
Okuyunca ben bile heyecanlandım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözünüz aydın

Abur cubur bende sevmem bi kaç kere canım cips istemişti tam tersi benm eşimde çok sever abur cubur gofret bile yemem sanki ağzımda yağlı his bırakıyor gibi hissediyorum

Ben de durdum durdum 1 haftada 1 kg aldım, 1 kg da tatilde almıştım 1 haftada, 3 haftadır sabitim. Bence birden alınıyor kilo, sizde de öyle olmuş.

Evet bencede gecen hafta ben 61.5 gelmistim hemde hirkayla, bugun ince bir seyler 62.5 gelince sasirdim halbuki istahim da kesilmisti neyse 3 ayda 1.5 kilo fena degil insallah cok almadan boyle devam ederiz

Ya o nasıl olacak peki? Bunun plasentası var, suyu var, rahim büyüyor vs tamam bebek küçük ama vücutta çok şey değişiyor. Abartıyorlar bence.
Ancak kilo vermiş olmak gerekir ki bu plesanta , su, bebeğinde 500 gr falan ağırlığı olsa eşitlensin. Yoksa aynı kiloda kalıp hem de üzerine bunlar eklenince almamak imkansız bence

Bende son günlerde oluyordu ama bugün aşırı fazla bel ağrısı çektim, akşam ağrıdan ağlayacaktım artık
Öğlen halıyı kaldırıp yerleri süpürdüm sonra da tekrar halıyı serdim, o mu etkiledi bilmiyorum ama gün boyu mahvoldum

Ancak kilo vermiş olmak gerekir ki bu plesanta , su, bebeğinde 500 gr falan ağırlığı olsa eşitlensin. Yoksa aynı kiloda kalıp hem de üzerine bunlar eklenince almamak imkansız bence
Bence de. Kusmuyorsam, yiyebiliyorsam niye kilo vereyim zaten. Hiç sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…