- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.261
Bu bizim ev işte :)Aslında çok basit sebze et ve baklagili haftaya dengeli yaymalısın. Limonatanı evde kendin de yapabilirsin 2 portakal bir limonu buzlukta dondurup ağız tadına göre şekerle rondodan geçirir sulandırıp bez torbadan geçirirsen çok güzel limonata olur. Tükettiğin şeylerin çok güzel alternatifleri de var.
Çok acımasızca değil mi yaKiloyla ilgili doktorum 26. Haftaya kadar aldığın kendine dedi. 26 ya kadar almamam biraz zor13 haftada pek yiyememiş halimle 600-700 g. Aldım bile
Bu saatte meyve yemesen iyi olurKızlar ben normalde hayatta meyve yemezdim anca biri önüme getirip koyacak öyle eşim hazırlar getirirdi öyle yerdim. Ama şimdi deli dehşet meyve yiyorum yoğurdun içine koyuyorum normal otururken yiyorum. Domatesi de çok sevmezdim aşırı domates tüketiyorum kahvaltıda domates peynir yeşillik vazgeçilmezim oldu resmenGidim de bi meyve yiyeyim
Doktordan ciktik kizlar
Benim de bir kizim olacakmiss doktor yuzde 80 kiz dediher sey yolunda dedi doktorumuz ense kalinligi 1.8 cikti organlari filanda her seyi yolundaymis ikili testte %99 sorun cikmicak ama test sonuclarin cikinca beni ara dedi. Bir sonraki randevumuzda bir ay sonra bu arada bebek 12+4 normalde ama simdi 13+6 gozuktu bayaa buyumus doktor uzun boylu olucak bu kiz dedi insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza ya esimi almadilar pandemiden dolayi artik hic almicaklarmis video cektim ama baya agladim doktor bakarken cok duygusal oldum. Bir de benim bebiste kipirdiyormus ayaklarini ve ellerini oynatti bir de esnedi
KızlarSenemisback şahit doktorum çağırdı ben gitmek istemedim doktordan çıktım şimdi her şey yolunda ve kızım olacakkkkkkk inşallah aşırı mutluyummmmmm şükürler olsun
Ayva yemiş bulundumBu saatte meyve yemesen iyi olur
Meyveyi de abartmamak lazım, doğal da olsa şeker.. ve geç saatte yemek hiç iyi değil ama yine de sen bilirsin tabii.
Oğlum zaten 23. Haftada 700 gr civarıydı.Kiloyla ilgili doktorum 26. Haftaya kadar aldığın kendine dedi. 26 ya kadar almamam biraz zor13 haftada pek yiyememiş halimle 600-700 g. Aldım bile
Valla eşimin gözü benim gözüm kahverengi ben esmerim eşim beyaz tenli saçlarımız da ikimizin de siyah öyle olunca pek bi seçenek yok bizdeKızlar ben bebişimin saçları ve gözleri ne renk olacak çok merak ediyorum. Keşke onu da ultrasonda görebilsek
Abur cubur bende sevmem bi kaç kere canım cips istemişti tam tersi benm eşimde çok sever abur cuburBu bizim ev işte :)
Bugün et yediysek yarına hemen sebze yemeği düşünüyorum, sonra baklagil tavuk balık derken hafta bitiyor, hem bu şekilde gruplandırınca ne yemek yapacağıma da daha kolay karar veriyorum. Çok şükür eşim de hiç yemek seçmez, sevmese bile sırf faydalı diye yer.
Salata hiç eksik olmaz, kışın bol bol turp soğan turşu falan tüketiriz. Yani sofralarımız aşırı geleneksel
Karnabahar brokoli dolaptan eksik olmaz.
Kızartma ayda bir kez ya olur ya olmaz.
Sadece eşim abur cubur yiyor gıcık oluyorum, benim canım hiç çekmez
Ben de durdum durdum 1 haftada 1 kg aldım, 1 kg da tatilde almıştım 1 haftada, 3 haftadır sabitim. Bence birden alınıyor kilo, sizde de öyle olmuş.
Bizde ihtimal çok ya, bir tek beyaz tenli olacağı garanti gibiValla eşimin gözü benim gözüm kahverengi ben esmerim eşim beyaz tenli saçlarımız da ikimizin de siyah öyle olunca pek bi seçenek yok bizde
Şimdi baktım 26. Haftada 1 kg imişOğlum zaten 23. Haftada 700 gr civarıydı.yani o iş yalan olur.
Ancak kilo vermiş olmak gerekir ki bu plesanta , su, bebeğinde 500 gr falan ağırlığı olsa eşitlensin. Yoksa aynı kiloda kalıp hem de üzerine bunlar eklenince almamak imkansız benceYa o nasıl olacak peki? Bunun plasentası var, suyu var, rahim büyüyor vs tamam bebek küçük ama vücutta çok şey değişiyor. Abartıyorlar bence.
Benim de tam 14 haftada 2 kg. Diyetisyenim iyi dedi ama...Evet bencede gecen hafta ben 61.5 gelmistim hemde hirkayla, bugun ince bir seyler 62.5 gelince sasirdim halbuki istahim da kesilmistineyse 3 ayda 1.5 kilo fena degil insallah cok almadan boyle devam ederiz
Bende son günlerde oluyordu ama bugün aşırı fazla bel ağrısı çektim, akşam ağrıdan ağlayacaktım artıkKızlar bu dönemlerde beli ağrıyan var mı? Benim 2 gündür sol tarafa doğru belimle kalçamın arasında bir ağrı var ama hareket edince, adım atınca oluyor. Rahim büyüyor sonuçta ama huzurum kaçtı biraz, normal mi sizce?
Bence de. Kusmuyorsam, yiyebiliyorsam niye kilo vereyim zaten. Hiç sağlıklı değil.Ancak kilo vermiş olmak gerekir ki bu plesanta , su, bebeğinde 500 gr falan ağırlığı olsa eşitlensin. Yoksa aynı kiloda kalıp hem de üzerine bunlar eklenince almamak imkansız bence
Katılıyorum ya, çok acımasızca..Ya o nasıl olacak peki? Bunun plasentası var, suyu var, rahim büyüyor vs tamam bebek küçük ama vücutta çok şey değişiyor. Abartıyorlar bence.
Herhalde sonuna doğru anlaşılıyor, 2.tüpü de dahil etmişler ama yine de eksik kalmış, anlamadım ben de valla kuzumOyle bisey mi oluyomus ilk defa duydumacaba benim yeterli miydi? Onceden neden haber vermiyolar ki sana 2 hafta beklediler
Benim de tam 14 haftada 2 kg. Diyetisyenim iyi dedi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?