2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haberlerinize çok sevindim kizlaar sağlıkla alın kucağınıza bana daha var 16 sindda. Gidicem hem gitmeye can atıyorum hem durgunum ....hayırlısı olsun üç erkek annesi olarak yorgunluk hayat ssafha zaten dördüncü deli cesaretini de geçiyor sannirim ....hamileliğin verdiği zorluk çok fazlaydı inşaallah bu süreç geçer biraz olsun rahatlarim ....yıprandım ama çok şükür sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun gönlümüzdekini nasip etsiin mevlammm dua edin canlar bekleyenlere hayırlı geceler

Evet o da olabilir hatta sadece hamilelikten kaynaklanıyor bile olabilir ya da belki cildin çok kuruyordur

14 aylık oldu. Benim eşim evde onun faydası çok oluyor sağolsun. Bi de ev işlerini iyice saldım olduğu kadar modundayım. Yemek, bulaşık, çamaşır bunları hallettim mi tamamdır diyorum eşim de bi süpürge tutuveriyor sağolsun. Senin kuzucuk ne kadarlık?

İki çocuklu analar biz gibi taze anaları korkutmayın isterseniz biraz pembe hayaller kuralım, sonra nasılsa çakılcaz, şimdiden yazık etmeyin bize @atanamayanogretmen @Birvarbiryokum
Bol bol eş desteği alın kızlar, daha en baştan olaya dahil edin. Aman babası bebeğine ne güzel bakıyor vs diye verin gazı bi nebze daha rahat edersiniz o zaman. Benim yardıma gelecek kimsem yoktu sağolsun eşimin bebek bakımında çok yardımı oldu o beni bayağa rahatlattı. Şuan bile ben hamileyim diye altını açar, banyosunu yaptırır, sallar uyutur bunları da severek yapıyor. Bebek bakımına dahil olan kişi de zamanla oksitosin salgıladığı için bebeği sahiplenme iç güdüsü oluşuyor

Kanaman oldu oyle mi cok gecmis olsun cnm evet hetorizigotlari dr lar onemsiz buluyorlar bebekte iyiyse kullanmaman en dogrusu.benim de 4g homozigot iki kez kalbi durdu bebeklerin bi de dis gebelik yasadim.igne kullaniyorum Benim gibi genlerinde sorun yasayan arkadaslara da igne vermis dr lar benim dr.biraz inat etti igne kullanmamam icin ama inisiyatif kullandim.cunku cok kotu gunlerdi Allah birdaha yasatmasinhayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza

Günaydın kızlar, cinsiyet için aşırı heyecanlıyım ama Senemisback gibi bende korkuyorum 16 dan önce belli olmaz derse diye. Ben 14+3 de gitmiş olucam çünkü öffffff valla gına geldi herkes anlıyo sen nasıl anlayamıyosun diye kadına çatıcam sdiye korkuyorum boş yere. halbuki haklı o da kendince eşim diyo aslında dur bi hfta sonra git ki hayal kırıklığı olmasın diye. Ben sabredemiyorum bananr ya

Valla ben eşime oazartesi gidelim dedim cuma gidicez zaten sakin ol dedi

Insallah etkilemez de sonucun iyi gelir madem boyle bir detay vardi bunun atlanmasi bana cok ihmalkarca geliyor. Evet doktorun tecrubeli olmasi iyi bisey ama ayni zamanda ilgili ve takipli olmasi da en az onun kadar onemli. Peki kismetse o doktor mu dogumunu yaptiracak? Benim en cok canimi sikan sey de bu. Hic istemiyorum. Tabi allah saglikla o gunleri nasip ederse. Buyuk ihtimalle sezeryan olacak normal yapamam. Sanki bu doktorda o hakimiyet yok gibi. Hislerimi nasil anlatsam bilemiyorum. Erkek doktora gidemedim basindan beri,esimin yuzunden. Oysaki cerrahi islemlerde erkek hekimlerin el becerisi her zaman daha pratik daha hakim. Ne bileyim dertliyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…