2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Burdan biri baska bir arkadasa quen of gambit i onermisti sanirim. O gun tesadufen gorunce bakayim dedim, 3 gunde bitirdim. O arkadasa tesekkur ederim cok keyifli bir diziydi. O hevesle telefona satranc oyunu yukledim, oynuyorum
Evet ya ben de izliyorum bititmedim henüz, çok beğendim

Canım değiştirecektin sen de doktorunu noldu? Aynı kişi değil mi bu, sen başından beri memnun değilsin zaten. Ben 3. Doktoruma gidiyorum, sonunda hah işte bu ben bununla doğuma giderim dedim. Önemli olan senin güvende hissetmen.

Hala ayni kisideyim ne yazik ki.. cevresel olarak kisitli secim sansim var. Ozel hastane zaten cok yok yasadigimiz yerde. Olan bikac taneden de bu doktoru secmistim. Simdi ayni hastanede baska doktora da gidemiyorum. Bilmiyorum.

Hala ayni kisideyim ne yazik ki.. cevresel olarak kisitli secim sansim var. Ozel hastane zaten cok yok yasadigimiz yerde. Olan bikac taneden de bu doktoru secmistim. Simdi ayni hastanede baska doktora da gidemiyorum. Bilmiyorum.
Diğer hastaneleri denesen? Ya da özel muayenehanesi olan doktorları? Ben her mesajında tedirginliği burdan hissediyorum. Ve çok iyi anlıyorum seni. Doğum yaklaştıkça daha zor olur değiştirmen, kabul etmeyebilirler. Hala şansın varken tekrar bir bak derim.

Aynı şeyi biz de yaşadık tatlım, doktorlar istemedi, ben kullanmak istiyorum, sorumluluğunu alıyorum dedim, ama sonra iki sefer bayağı bacaklarımdan yere damlaya damlaya kanamam oldu, gittik, çok büyük kanama alanlarım olmuş, ama çok şükür geçti şimdi, 7 haftada yavaş yavaş toparladı ve geçti, tabii iğne ve coraspini de bıraktım, haftalık iğnelerimi oldum falan, ama senin demek ki ihtiyacın varmış, kullanmanda sakınca yok demek ki, ben öğrendim, 3 hafta kullandım böyle oldu, şimdi de tekrar başlamayacağız, sen ne zamana kadar kullanacaksın?

Diger hastanelerdeki doktorlardan da cok icime sinen olmadi.Ozel muayenehanesi olan biri var daha evvel baska bisey icin gittigim, olursa onu istiyordum. 2 saatlik sehirlerarasi mesafede fakat bilmiyorum bakalim.

Diger hastanelerdeki doktorlardan da cok icime sinen olmadi.Ozel muayenehanesi olan biri var daha evvel baska bisey icin gittigim, olursa onu istiyordum. 2 saatlik sehirlerarasi mesafede fakat bilmiyorum bakalim.
Anladım canım kötü olmuş, inşallah içine sinen bir tane bulursun ya da bu doktoru seversin bir şekilde.

Dr önemli kızlar guvenmek ilgilenmesii bilgisi rahatlatmasi en önemlisi o an ihtiyaç olan anne şefkati .. gerektiğinde seninle ağlaması merhametli olması ben çok şanslıyım iyki Dr umu buldum 12 sene önce ilk doğumumu onunla yaptım bu arada üçü de normal doğum oldu benn korktuğum halde banA destek olan melek dr um o benim iyki diyorum nnereye gtse peşindeyim diyorum burdayım diyor hep ...oyuzden iyi seçimler yapın

Ah kuzum ya valla zor hakketen iyi beklemissin olsin sende soyle dusun kesin net olucak:)))

Peki sana doktorun neden doğuma kadar folik asit kullanman gerektiğini anlattı mı bana pek bişe söylemedi kullanacaksın başka vitamin falan almayacaksın dedi korktum ni e böyle dedi diye çünkü normalde herkeste 12. Haftada kesiyorlardı yılık asidi

Ne zamandır aklımda sorcam diyorum unutuyorum canım, senin eşindi galiba değil mi, ameliyat olacaktı safra kesesinden, merak ettim ameliyat oldu mu, en son ilaç kullanıyordu iltihap vardı diye

Sağol canım yapcam herhalde zaten midemizden pek birşey yiyemiyoruz iştahım da olmuyor canım birşey de istemiyor bir tek bunlar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…