2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ahh ahh bilmez miyim

Duygularımın tam tamına tercümesini yapmışsın.
Kızımla bir yıkanıyorum.
Çıkar et giydir saçları kurut kan ter içünde kalıyorum ,banyom hep boşa gidiyor.
Banyodan sonra insan keyfle giyinip kremlenip uyumak yada uzanmak ister dimii.
iki çocuklar bunu bile ararız biz :)

Kızıma hamileyken banyodan sonra bornozla oturur keyif yapardım, uzun uzun kremlenirdim ama şimdi kremi benden önce alıp boca ettiği için neyi nereye sürdüğümü bilmeden hızlıca giyiniyorum
İki çocukla olay nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Bebeği tek yıkamaya cesaret edemem, eşimle yıkasak kızıma bakacak kimse yok, hep birlikte girsek kızımın gönlünü yapcaz diye bebek üşür

Bakalım o zaman ne tarz banyo maceralarımız olacak
Bunlar iyi günlerimiz

Bence git söyler doktor
Hem 15+0 oluyorsun, bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenebilirsin
Ben ilkinde 18.haftaya kadar bekledim gitmedim nasıl sabırsa

Bence git söyler doktor
Hem 15+0 oluyorsun, bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenebilirsin
Ben ilkinde 18.haftaya kadar bekledim gitmedim nasıl sabırsa
Ay eğer baktık göremedi 10 günlük şu ücretsiz kontrol hakkımı kullanır ona giderim ya eşime söyleyim bakim sabah işten gelince ne dicek

İki çocuklu analar biz gibi taze anaları korkutmayın isterseniz biraz pembe hayaller kuralım, sonra nasılsa çakılcaz, şimdiden yazık etmeyin bize atanamayanogretmen Birefebirece

Aslında bunlar işin eğlencesi gerçekten ben korkutmak için yazmadım
Tabiki bebekli hayatla bebeksiz hayat farklı olacaktır ama her şartta işin içinde gülünecek bir şeyler ararsak eğlenceli geçer, diğer türlüsü zaten bunalıma sokar

Onun masumluğunu savunmasızlığını görünce zaten sen pamuk gibi oluyorsun
Her döneminin kendine göre zorluğu da var güzelliği de
Şimdi bana sorsan ne zorluklar yaşadınız diye, samimi söylüyorum aklıma biri bile gelmez ama güzel anları sabaha kadar anlatabilirim

Şu an acılara tutunarak bu kadar eğleniyorum lohusa bi arkadaşım sayesinde öğrendim acı gerçekleri
Hahaha totolarini yediklerim sağlıkla dogsunlarda daha çok partiliycez
Oglumdayken de burda aktiftim burada ki.arkadaslarla hala görüşürüz yazisiriz düzenli olarak hatta kanka olduklarımiz oldu arayıp konuşuyoruz çocuklardan vakit buldukça seneye burda da aynı olcaz sarılık oldu emiyor emmiyor uyuyor uyumuyor kakası sıvı kakası şöyle gazi var konak oldu aşısı var calpol versek mi vermesek mi derken

Biz banyo yapabiliriz inşallah arada kaynayıp ben onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…