- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.361
Ahh ahh bilmez miyimValla keyifle banyo yapmak bir lüks
Bebekken çok yarım çıktım emzirip tekrar girdim banyoya
Şimdi de yavrumun bir eziyeti yok aslında ama o üşüyecek diye ben hızlı hızlı yıkanıyorum, bi kendime bi ona su tutuyorum derken pek zevkli olmuyor
Küvetini su dolduruyorum o orda oynarken ben yıkanıyorum ama ayakta yıkanırsam sular ona gelir diye oturarak yıkanıyorum belim ağrıyor, hem oturarak ona daha yakın oluyorum, bir şey olsa hemen müdahale şansım var.
Sonra kızımı da yıkayıp taburenin üstüne alıyorum son kez ikimize de su döküp sarıp sarmalanıp çıkıyoruz
Tabi olay burda bitmiyorÖnce o kremlenecek giyinecek ağlamayacak ki ben de rahatça giyineyim, o sırada üşümüş olmam hiç önemli değil
Zeynep doğa yeğenimin ismi abim Zeynep’i sev doğayı koru diyo kızına hepÇok hoş canım teşekkür ederim
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımAllah bağışlasın kuzunu canım diğer bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah
Duygularımın tam tamına tercümesini yapmışsın.Valla keyifle banyo yapmak bir lüks
Bebekken çok yarım çıktım emzirip tekrar girdim banyoya
Şimdi de yavrumun bir eziyeti yok aslında ama o üşüyecek diye ben hızlı hızlı yıkanıyorum, bi kendime bi ona su tutuyorum derken pek zevkli olmuyor
Küvetini su dolduruyorum o orda oynarken ben yıkanıyorum ama ayakta yıkanırsam sular ona gelir diye oturarak yıkanıyorum belim ağrıyor, hem oturarak ona daha yakın oluyorum, bir şey olsa hemen müdahale şansım var.
Sonra kızımı da yıkayıp taburenin üstüne alıyorum son kez ikimize de su döküp sarıp sarmalanıp çıkıyoruz
Tabi olay burda bitmiyorÖnce o kremlenecek giyinecek ağlamayacak ki ben de rahatça giyineyim, o sırada üşümüş olmam hiç önemli değil
Öyle dedi ama kilo alırsam kızmazÇok acımasızca değil mi yayani bu gebelik hormonlarıyla, mide kazınmalarıyla falan başetmek çok zor, eskisi gibi iki öğün beslenmek imkansız.
Duygularımın tam tamına tercümesini yapmışsın.
Kızımla bir yıkanıyorum.
Çıkar et giydir saçları kurut kan ter içünde kalıyorum ,banyom hep boşa gidiyor.
Banyodan sonra insan keyfle giyinip kremlenip uyumak yada uzanmak ister dimii.
iki çocuklar bunu bile ararız biz :)
Bence git söyler doktorYa Kızlar siz böyle isimler düşünüyorsunuz ben Nası beklicem haftaya cumayıpazartesi 15+0 olcam acaba gitsem gösterir mi belli olur mu doktorum bişe der mi ya da 16. Haftadan önce söylemiyorum der mi kafamda deli sorular kolayca çözemiyorum
Ay eğer baktık göremedi 10 günlük şu ücretsiz kontrol hakkımı kullanır ona giderim ya eşime söyleyim bakim sabah işten gelince ne dicekBence git söyler doktor
Hem 15+0 oluyorsun, bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenebilirsin
Ben ilkinde 18.haftaya kadar bekledim gitmedim nasıl sabırsa
İki çocuklu analar biz gibi taze anaları korkutmayın istersenizbiraz pembe hayaller kuralım, sonra nasılsa çakılcaz, şimdiden yazık etmeyin bize atanamayanogretmen Birefebirece
Çok mantıklı hemen harekete geçAy eğer baktık göremedi 10 günlük şu ücretsiz kontrol hakkımı kullanır ona giderim ya eşime söyleyim bakim sabah işten gelince ne dicek
Aaa olmaz sen özellikle aci gerçekleri bilmek istiyordunİki çocuklu analar biz gibi taze anaları korkutmayın istersenizbiraz pembe hayaller kuralım, sonra nasılsa çakılcaz, şimdiden yazık etmeyin bize atanamayanogretmen Birefebirece
Şu an acılara tutunarak bu kadar eğleniyorumAaa olmaz sen özellikle aci gerçekleri bilmek istiyordun
Hahaha totolarini yediklerim sağlıkla dogsunlarda daha çok partiliycezŞu an acılara tutunarak bu kadar eğleniyorumlohusa bi arkadaşım sayesinde öğrendim acı gerçekleri
Biz banyo yapabiliriz inşallah arada kaynayıpKızıma hamileyken banyodan sonra bornozla oturur keyif yapardım, uzun uzun kremlenirdim ama şimdi kremi benden önce alıp boca ettiği için neyi nereye sürdüğümü bilmeden hızlıca giyiniyorum
İki çocukla olay nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Bebeği tek yıkamaya cesaret edemem, eşimle yıkasak kızıma bakacak kimse yok, hep birlikte girsek kızımın gönlünü yapcaz diye bebek üşür
Bakalım o zaman ne tarz banyo maceralarımız olacak
Bunlar iyi günlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?