2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Duru favorilerimden

Bende de görümce sesi duyunca ağrım oluyor eşim ablamı arayıp cinsiyeti söyleseydin dedi ne münasebet dedim merak eder,arayıp sorarsa söylerim beni doğru dürüst aramayan insana bilgi mi vericem

Oğlumun iki ismi toplamda 8 harf ilk isim 5 harf ikinci isim 3 harf kız olursa da toplamda 8 harf olacak 5+3 şeklinde erkek olursa da yani seni çok iyi anlıyorum bence ona da iki isim koy

Bende de görümce sesi duyunca ağrım oluyor eşim ablamı arayıp cinsiyeti söyleseydin dedi ne münasebet dedim merak eder,arayıp sorarsa söylerim beni doğru dürüst aramayan insana bilgi mi vericem
Kesinlikle öyle ya ne münasebet merak etmeyene neyi açıklayacaksın.
Daha önce yazmıştım belki hatırlarsın, annem Ağustos sonundan beri küs konuşmuyor, bebek haberini alınca bile aramadı, babam arada bir arayıp kızımla görüntülü konuşuyor, bana bebek nasıl demiyor bile, ben kendi babama bile sormadığı için cinsiyeti söylemedim, hatta kamerada sadece kızımı gösteriyorum, bana seni de göreyim demiyor
Ben de bebekle ilgili hiçbir şeyi söylemiyorum onlara

Oğlan isminide belirlemiştik biz belki fikir olur, bu sıra Han ismi tek başına moda olacak gibi oğlan olda Yağız Han koyucaktık birleşik olunca bana cok uzun geliyodu öyle isimler böyle hem iki isim oluyo hemde hep beraber söylenecek iki isim, kimliği görmeyen her kes tek gibi yağız han der

İşte ben de kendi ailem bile olsa bu tür olaylara objektif bakıyorum ama eşim anlamıyor

atanamayanogretmen düşenin halinden düşen anlar işte :)) keyifle banyo yapmanın da lüks bir eylem olduğunu anlayacak ilerde bu bacılar bir de yeni bir lif almıştım canın çekmesin kız o nasıl güzel biseymis öyle kan dolasimim hızlandı keşke her zaman tüm şartlar bir araya gelebilse de böyle güzel duşlar alabilsek yalniz olayı nirvanaya taşıdım şu an

Han ismi çok güzel sadece söylemesi zor. Ama yağız han ı söylemesi daha kolay. Erkek olursa eşim bir ismini babasının ismini koymak istiyor. O yüzden diğer isim bana kalıyor

Kardeşimin ismi Buğra Han belki fikir olur erkek annelerine çok beğeniyorum onun ismini annemler han isminin popüler olacağını taaa 22 yıl evvel düşünmüş sanırım

Valla keyifle banyo yapmak bir lüks
Bebekken çok yarım çıktım emzirip tekrar girdim banyoya

Şimdi de yavrumun bir eziyeti yok aslında ama o üşüyecek diye ben hızlı hızlı yıkanıyorum, bi kendime bi ona su tutuyorum derken pek zevkli olmuyor
Küvetini su dolduruyorum o orda oynarken ben yıkanıyorum ama ayakta yıkanırsam sular ona gelir diye oturarak yıkanıyorum belim ağrıyor, hem oturarak ona daha yakın oluyorum, bir şey olsa hemen müdahale şansım var.
Sonra kızımı da yıkayıp taburenin üstüne alıyorum son kez ikimize de su döküp sarıp sarmalanıp çıkıyoruz

Tabi olay burda bitmiyor Önce o kremlenecek giyinecek ağlamayacak ki ben de rahatça giyineyim, o sırada üşümüş olmam hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…