- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.341
Eşinden önce bize söyleBen %90 isme karar verdim gibieşimin haberi olmadan
Duru favorilerimdenBende ayni seyi dusunuyorum, kizlik soyadimi bende kullaniyorum cunku baya uzun oluyor. Iki isim, kizlik soyadi ve sonraki soyadi gelse baya uzun olurdu o yuzden tek isim cok daha iyi benceBenim esim Turkce isim olsun dedi Bade Farscaymis o yuzden diger secenek olan Duru ismini koymaya karar verdik
Yaaa öyle miiieşim oldum olası zeynep ister bende ela adaş olurlar ay
Bende de görümce sesi duyunca ağrım oluyorTeşekkür ederim kızlar, sanırım halı etkiledi.
Bir de bugün çok ayakta durdum kızım hep oyun oynamak istedi yoruldum.
Akşam da eşim annesiyle konuştu, kaynanamın sesini duymak bile gıcık olmama yetiyor, o sırada galiba sinirden bel ağrım arttı
Oğlumun iki ismi toplamda 8 harf ilk isim 5 harf ikinci isim 3 harf kız olursa da toplamda 8 harf olacak 5+3 şeklinde erkek olursa daKızlar şimdi belki size saçma gelecek bir konudan bahsetmek istiyorum
Kızımın adını eşim seçmişti, ikinci kız da olsa erkek de olsa sen seçersin karışmam dedi.
Şimdi iş başa düştü kız ismi düşünüyorum ama şöyle bir kaygım var.
Kızım iki isimli, daha önce adını yazmıştım “Nazlı Hilal”
Şimdi ben bu bebeğe tek isim koysam acaba ilerde birbirlerine karşı kıskançlık olur mu veya haksızlık yapmış olur muyum, hani nazlı hilal der mi “niye benim iki ismim var da kardeşimin tek ismi var” veya kardeşi der mi “keşke benim de iki ismim olsaydı”
Böyle kafamda deli sorular
Daha isim konusunda bile haksızlık yapmaktan korkuyorum, eşim de çok ince düşünüyorsun diyor, ben de “sen anlamazsın anayım ben” diyorum
Nazlı HilalEşinden önce bize söyle
Kesinlikle öyle ya ne münasebet merak etmeyene neyi açıklayacaksın.Bende de görümce sesi duyunca ağrım oluyoreşim ablamı arayıp cinsiyeti söyleseydin dedi ne münasebet dedim merak eder,arayıp sorarsa söylerim beni doğru dürüst aramayan insana bilgi mi vericem
Oğlumun iki ismi toplamda 8 harf ilk isim 5 harf ikinci isim 3 harf kız olursa da toplamda 8 harf olacak 5+3 şeklinde erkek olursa dayani seni çok iyi anlıyorum bence ona da iki isim koy
İşte ben de kendi ailem bile olsa bu tür olaylara objektif bakıyorum ama eşim anlamıyorKesinlikle öyle ya ne münasebet merak etmeyene neyi açıklayacaksın.
Daha önce yazmıştım belki hatırlarsın, annem Ağustos sonundan beri küs konuşmuyor, bebek haberini alınca bile aramadı, babam arada bir arayıp kızımla görüntülü konuşuyor, bana bebek nasıl demiyor bile, ben kendi babama bile sormadığı için cinsiyeti söylemedim, hatta kamerada sadece kızımı gösteriyorum, bana seni de göreyim demiyor
Ben de bebekle ilgili hiçbir şeyi söylemiyorum onlara
Bence çok güzelNazlı Hilalvatan aşkıyla büyüsün kızım
Allah bağışlasın kuzunu canım diğer bebeğin de sağlıkla gelsin inşallahBence çok güzel
Biz de tamamen aynı hislerle bu isme karar vermiştik.
Büyüyünce bakarsın tanışırlar
Han ismi çok güzel sadece söylemesi zor. Ama yağız han ı söylemesi daha kolay. Erkek olursa eşim bir ismini babasının ismini koymak istiyor. O yüzden diğer isim bana kalıyorOğlan isminide belirlemiştik biz belki fikir olur, bu sıra Han ismi tek başına moda olacak gibi oğlan olda Yağız Han koyucaktık birleşik olunca bana cok uzun geliyodu öyle isimler böyle hem iki isim oluyo hemde hep beraber söylenecek iki isim, kimliği görmeyen her kes tek gibi yağız han der
Güney ismini ben de düşünüyorumKızlar bizde nasip olursa güney koycaz ismini bebişin.belki isim düşünenlere seçenek olabilir
Aa kalpler birmişşş...Güney ismini ben de düşünüyorum
Kardeşimin ismi Buğra Han belki fikir olur erkek annelerine çok beğeniyorum onun isminiOğlan isminide belirlemiştik biz belki fikir olur, bu sıra Han ismi tek başına moda olacak gibi oğlan olda Yağız Han koyucaktık birleşik olunca bana cok uzun geliyodu öyle isimler böyle hem iki isim oluyo hemde hep beraber söylenecek iki isim, kimliği görmeyen her kes tek gibi yağız han der
Sağlıkla gelsinlerAa kalpler birmişşş...
Kızımda yanına mert ekledi öyle söylüyo,sanırım kırmıcaz onu..
Sağ salimm gelsinlerde isim bi boncuk demişlerr
Valla keyifle banyo yapmak bir lüksatanamayanogretmen düşenin halinden düşen anlar işte :)) keyifle banyo yapmanın da lüks bir eylem olduğunu anlayacak ilerde bu bacılar bir de yeni bir lif almıştım canın çekmesin kız o nasıl güzel biseymis öyle kan dolasimim hızlandı keşke her zaman tüm şartlar bir araya gelebilse de böyle güzel duşlar alabilsek yalniz olayı nirvanaya taşıdım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?