2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar arkadaşıma doktoru hep kız demiş detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşmiş alışverişi vs yapmıştı şimdi bana diyor ki alışveriş için acele etme
Detaylı USG ne zmn bakılmış canım ben henüz bisy almadım 7 aylık olana kadr da beklemeyi düşünüyorum

Simdi gittigimiz de 1 saat mesafede ayy koptummneyse canimi sıkmayayim kapatayim bu sevimsiz doktor mevzusunu

Suan icin en onemli sey sonucumuz
Ya inanir misin ben de 2 saat a.arasi uzaktaki dr a gidiyorum ama umdugumu bulamadim.dr Larin tayini cikti bulundugum yerde yine s.disinda dr bulmam lazim ama yok iste ayni kaderi paylasiyoruz desene senle.

Kızlar arkadaşıma doktoru hep kız demiş detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşmiş alışverişi vs yapmıştı şimdi bana diyor ki alışveriş için acele etme
Kesinlikle benim kızım ında detaylı da netleşti. 5 aylık olduktan sonra toplu alışveriş yapmak daha mantıklı. Ama kenara para koyabilirsiniz şimdiden az az alışveriş için.

Alisveris icin kiyafet bana onemsiz geliyor, acikcasi Black Friday’de elektronik seyleri almak mantikli olabilir sadece..

ama 7. Ay civarina gelseydi indirimler cok daha mutlu olurdum, mayisin basi da sonu da indirim degil, daha haziran-temmuzda giriyor markalar

Ben doguma kadar kullanacagim cnm cok sukur bi sikinti yok su anda.cnm demekki senin kanin zaten seyrekmis iyice incelltti demekki.hetirizigotlar pihtilasmadan saymiolarlar sebebi var demekki.hayirlisiyla alalim cnm bebislerimizi insallah.

Geçmiş olsun benimde bugün başım çatlıyor ama parol işe yaramadı içtim de minosette deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…