2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
M maralalmila canım ben bu diyabetin hiçbir tipinden anlamam, gestasyonel de dahil, önlemini erken erken alırsın, çok geçmiş olsun, be işin sağlıkla gelsin, amin Bu arada aldığın cihazı da bizimle paylaşır mısın hatta? Ben de almayı düşünüyorum evimize.

Cok sagol arkadasim venim tercih ettigim cihaz accu chek performa nano oldu roche markasininkini aldim ilk olcumu saat 9 da yapacagim :)

Canım geçmiş olsun. En azından önlemini erken alacaksın. Sanırım vegan besleniyorsun, diyetisyen eşliğinde süreci tamamlarsan senin için daha iyi olur
Cok sagol arkadasim evet ama bu surecte biraz veganliktan uzak olacagim zorlayacagim kendimi en azindan bi sure bebek icin . Cunku hic boseklde midem eskisi gibi sebze.tahil vesaire almiyor ins guzel bi surec olmasi ocin elimden geleni yapicam az oncede yuruyuse ciktim bi de hamiel yogasi eklicem kismet artik arkdsim ama doktorumu takdir ettim iyiki erkenden seker olcumu yapalim dedi. Ailesinde de seker hastası olan arkdslarim muhakkak baktirsinlar beklemesinler bence

Ben de nipt sonucumu bekliyorum cinsiyet de netleşsin diye. Kanı verdiğim ilk günler rahattım şimdi hemen gelse iyi sonuçlar diye strese girmeye başladım Bu salı verdim haftaya cuma çıkar inş.
İnsallah guzel sonuclar gelir arkadasim biraz gecikmede oluyormuş ama umarim zmnnda yollarlar

Kızlar arkadaşıma doktoru hep kız demiş detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşmiş alışverişi vs yapmıştı şimdi bana diyor ki alışveriş için acele etme
Kuzum kiz diyenlerde.bazen snradan erkek olsugu anlasilabiliyor bencede cok acele.etmemek lazim ben hicbisey almicam 6. Veya 7. Aya kdr gerci cinsiyet net ama nolur nolmaz allah korusin snrasinda kotu bi sey olursa esyalara bakar mahvolurum diye hic alisveris etmiyom dedim. Ama tabi insan ozenip almak istiyo o ayri :)

Düşünüyor evet, mart ayından beri erteledik bu pandemiden dolayı, ilk fırsatta olacak, canına tak etti çünkü artık. Allah herkese şifasını versin
Canım safra kesesini ihmal etmemek lazım. Benim eşim hiç hir şikayeti yokken (arada sırtı ağrırdı) bir gece korkunç bir ağrıyla ameliyata alındı, patlamak üzereymiş, iltihaplanmış safra kesesi. İltihaplı olunca ameliyat da çok zor oluyor. 2 haftayı buldu kendine gelmesi.. Diyeceğim o ki; ameliyat için şikayet olmasını beklemesin. Diyetine devam ederken olmak en mantıklısı..

Biz de bir an önce olmasını istiyoruz fakat şu an korona belasından ötürü cesaret edemiyoruz, elimizden gelen tek şey beslenmesine dikkat etmek, bebek doğmadan önce halletmek istiyoruz ama bakalım hayırlısı artık

Ay o ihtimal hep benim de aklımda Allah korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Annem de para biriktir cinsiyeti netleşince dilediğini alırsın diyor ve açıkçası 7.aya kadar bir şey almak istemiyorum

Bende aynı fikirdeyim canım inan bi çöp dahi almadım 7. Aydan sonra alırım inşallah zaten bi kaç haftaya 5. Aya gircez kısmet olursa zaman çabuk geçiyor mesela kalp atışını duymaya giderken nasıl heyecanlanmıştım unutamıyorum

Hayırlı aksamlar kızlar cinsiyetler öğrenilmiş genellikle kiz galiba bende 11 haftalikken gittigimde kıza benziyor dedi ama emin olamadim yinede 15 gün sonra randevum var insallah net öğreniriz bizde. O zaman 15 haftalik oluyorum inşallah.Ama günler geçmiyor ya durdu sanki. Birde bulantılardan zorlu geçiyor gunlerim, prilam la idare ediyorum bakalim. Fazla yazamiyorum ama takipteyim sizi kizlar.

Ben de hiç bir şey almadım canım işte dayısından kuzeninden hediye geldi bebeğime açıkçası ilerleyen zamanlarda alışverişi bir arada çıkartmak istiyorum Hayırlısıyla kucağımıza alsak

Ay geç oldu ama ben bu gebeliğimde aşırı baş ağrısı çekiyorum ama öyle böyle değil , doktorum çok zorda kalırsan 2 tane parol yada minoset içebilirsin sabah ve akşam şeklinde dedi.ama eğer ilaca rağmen 2-3 gün süren ağrı olursa ilgili cerraha görünmek gerek dedi.hergün hergün ilaç olmaz dedi.ben çok nadiren dayanamayıp günde 2 tane içtiğim oldu yoksa delirtecek ağrım oldu.

Bende prilamla duruyorum 7.haftadan beri.
Nezamana kadar kullancam acaba.
İçmezsen kesinlikle bişey yiyemiyorum.
Öğürüp duruyorum.
İnşallah tez zamanda rahata kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…