- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.561
Cok sagol arkadasim venim tercih ettigim cihaz accu chek performa nano oldu roche markasininkini aldim ilk olcumu saat 9 da yapacagim :)M maralalmila canım ben bu diyabetin hiçbir tipinden anlamam, gestasyonel de dahil, önlemini erken erken alırsın, çok geçmiş olsun, be işin sağlıkla gelsin, aminBu arada aldığın cihazı da bizimle paylaşır mısın hatta? Ben de almayı düşünüyorum evimize.
Cok sagol arkadasim evet ama bu surecte biraz veganliktan uzak olacagim zorlayacagim kendimi en azindan bi sure bebek icin . Cunku hic boseklde midem eskisi gibi sebze.tahil vesaire almiyor ins guzel bi surec olmasi ocin elimden geleni yapicam az oncede yuruyuse ciktim bi de hamiel yogasi eklicem kismet artik arkdsim ama doktorumu takdir ettim iyiki erkenden seker olcumu yapalim dedi. Ailesinde de seker hastası olan arkdslarim muhakkak baktirsinlar beklemesinler benceCanım geçmiş olsun. En azından önlemini erken alacaksın. Sanırım vegan besleniyorsun, diyetisyen eşliğinde süreci tamamlarsan senin için daha iyi olur
İnsallah guzel sonuclar gelir arkadasim biraz gecikmede oluyormuş ama umarim zmnnda yollarlarBen de nipt sonucumu bekliyorum cinsiyet de netleşsin diye. Kanı verdiğim ilk günler rahattım şimdi hemen gelse iyi sonuçlar diye strese girmeye başladımBu salı verdim haftaya cuma çıkar inş.
Kuzum kiz diyenlerde.bazen snradan erkek olsugu anlasilabiliyor bencede cok acele.etmemek lazim ben hicbisey almicam 6. Veya 7. Aya kdr gerci cinsiyet net ama nolur nolmaz allah korusin snrasinda kotu bi sey olursa esyalara bakar mahvolurum diye hic alisveris etmiyom dedim. Ama tabi insan ozenip almak istiyo o ayri :)Kızlar arkadaşıma doktoru hep kız demiş detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşmiş alışverişi vs yapmıştı şimdi bana diyor ki alışveriş için acele etme
Hadi bakalım, güzel haberlerle gelCok sagol arkadasim venim tercih ettigim cihaz accu chek performa nano oldu roche markasininkini aldim ilk olcumu saat 9 da yapacagim :)
Canım safra kesesini ihmal etmemek lazım. Benim eşim hiç hir şikayeti yokken (arada sırtı ağrırdı) bir gece korkunç bir ağrıyla ameliyata alındı, patlamak üzereymiş, iltihaplanmış safra kesesi. İltihaplı olunca ameliyat da çok zor oluyor. 2 haftayı buldu kendine gelmesi.. Diyeceğim o ki; ameliyat için şikayet olmasını beklemesin. Diyetine devam ederken olmak en mantıklısı..Düşünüyor evet, mart ayından beri erteledik bu pandemiden dolayı, ilk fırsatta olacak, canına tak etti çünkü artık. Allah herkese şifasını versin
Aminİnsallah guzel sonuclar gelir arkadasim biraz gecikmede oluyormuş ama umarim zmnnda yollarlar
Sagol fistigim 100 cikti valla iyi gibi bakalim boylede devam etsin diyelimHadi bakalım, güzel haberlerle gel
Ankara da yasiyorum ben, burda olsa cok diyetisyen var da istanbul u hic bilmiyorum.Cok sagol canim benim bu arada istnabulda yasayanlardanda diyetisyen inerisi bekliyorum arkadaslar anadolu yakasındaym tanidigim bi diyetisyen yok tavisyeniz.varsa bekliyorum
Biz de bir an önce olmasını istiyoruz fakat şu an korona belasından ötürü cesaret edemiyoruz, elimizden gelen tek şey beslenmesine dikkat etmek, bebek doğmadan önce halletmek istiyoruz ama bakalım hayırlısı artıkCanım safra kesesini ihmal etmemek lazım. Benim eşim hiç hir şikayeti yokken (arada sırtı ağrırdı) bir gece korkunç bir ağrıyla ameliyata alındı, patlamak üzereymiş, iltihaplanmış safra kesesi. İltihaplı olunca ameliyat da çok zor oluyor. 2 haftayı buldu kendine gelmesi.. Diyeceğim o ki; ameliyat için şikayet olmasını beklemesin. Diyetine devam ederken olmak en mantıklısı..
B-hcg yazıyor sanırımİkili testte ne diye geçiyor bçg bi bakım bende
Ay o ihtimal hep benim de aklımda Allah korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKuzum kiz diyenlerde.bazen snradan erkek olsugu anlasilabiliyor bencede cok acele.etmemek lazim ben hicbisey almicam 6. Veya 7. Aya kdr gerci cinsiyet net ama nolur nolmaz allah korusin snrasinda kotu bi sey olursa esyalara bakar mahvolurum diye hic alisveris etmiyom dedim. Ama tabi insan ozenip almak istiyo o ayri :)
Bende aynı fikirdeyim canım inan bi çöp dahi almadım 7. Aydan sonra alırım inşallah zaten bi kaç haftaya 5. Aya gircez kısmet olursaAy o ihtimal hep benim de aklımda Allah korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAnnem de para biriktir cinsiyeti netleşince dilediğini alırsın diyor ve açıkçası 7.aya kadar bir şey almak istemiyorum
Ben de hiç bir şey almadım canım işte dayısından kuzeninden hediye geldi bebeğime açıkçası ilerleyen zamanlarda alışverişi bir arada çıkartmak istiyorumBende aynı fikirdeyim canım inan bi çöp dahi almadım 7. Aydan sonra alırım inşallah zaten bi kaç haftaya 5. Aya gircez kısmet olursazaman çabuk geçiyor mesela kalp atışını duymaya giderken nasıl heyecanlanmıştım unutamıyorum
Ay geç oldu ama ben bu gebeliğimde aşırı baş ağrısı çekiyorum ama öyle böyle değil , doktorum çok zorda kalırsan 2 tane parol yada minoset içebilirsin sabah ve akşam şeklinde dedi.ama eğer ilaca rağmen 2-3 gün süren ağrı olursa ilgili cerraha görünmek gerek dedi.hergün hergün ilaç olmaz dedi.ben çok nadiren dayanamayıp günde 2 tane içtiğim oldu yoksa delirtecek ağrım oldu.Kızlar ben burayı takıp edıp yazmayanlardanım hepınız yazdıklarını okuyorum. Benım başım sabahtan berı cok agrıyor gecmıyor agrı kesıcı almazsam gecmeyeck galıba once boyle yıne olmustu baya bı gecmemıstı parol ıcmemde bı sıkıntı olur mu acaba
Bende prilamla duruyorum 7.haftadan beri.Hayırlı aksamlar kızlar cinsiyetler öğrenilmiş genellikle kiz galiba bende 11 haftalikken gittigimde kıza benziyor dedi ama emin olamadim yinede 15 gün sonra randevum var insallah net öğreniriz bizde. O zaman 15 haftalik oluyorum inşallah.Ama günler geçmiyor ya durdu sanki. Birde bulantılardan zorlu geçiyor gunlerim, prilam la idare ediyorum bakalim. Fazla yazamiyorum ama takipteyim sizi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?