2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yapılan genetik teste göre kullnmam gerektiğini iletti iğne gerekli değil ama için raht etsn kullanlm dedi

Ben dun sekeri soylemeyi unutmustum ya doktoruma bizim ailemizde de baba tarafinda seker vardi. Bende babamdan alicam o seker olcme aletini surekli olcup kagida yazicaksin sanirim dimi. Bir ac bir tok mu olcmeliyim bir de Bu arada babami da insuline baslaticaklardi, diyetle degil de yuruyusle halletti seker sorununh. Hic uzulme iyi ki erkenden bakilmis

Daha once aclik tokluk bakilmis miydi bir de ben aslinda doktoruma demistim basta ailede genetik seker hastaligi var diye ama o zaman 7. Haftada filandim belki o da unutmustur. Bir sonraki gittigimde mutlaka baktiricam hafta ici de o seker aletini alip olcucem bende, insallah bir sey cikmaz ben tatli da yiyorum, borek vs de

Tabi bakildi onkar her zmn normaldi cnm bende cikti die herkeste cikcak diye.bisey yok endise yapma ama.elinin altinda olsun seker olcme aletin tabi . Asiri karbonhidrat almicaz un şeker biraz azaltip bol yürüyüş toparlicak insallah smdiden tabi dikkat etmekte yarar.var.bitanem umarim sende cikmaz

Gunde 4 kez dedi 10 gun boyunca sabah ac sabah kahvaltidan bi saat snra ogle yemeginden bi saat sonra ve aksam yemeginden bi saat sonra dedi her aksamda sonuclari yolla bana dedi. Yani bu elimizde olan bisey ilac ve insulin istemiyosam mecbur sıkı diyrt artı spor ama ben biraz arastirdim plasenta dan dolayi kaynaklaniyomus klasik seker gastaligi gibi degilmis o yuzden

Gecmıs olsun . Benım agrılarım aslında cok degısık sabah bıseyım olmuyor aksama dogru cok kotu baslıyor nıyeyse bazen sabah bıle uyandıgımda basım agrıyor oluyr sonra gecıyo aksam baslıyor gerı

Bende prilamla duruyorum 7.haftadan beri.
Nezamana kadar kullancam acaba.
İçmezsen kesinlikle bişey yiyemiyorum.
Öğürüp duruyorum.
İnşallah tez zamanda rahata kavuşuruz
Canım benım bu ıkıncı hamılelıgım benımde ılk hamılelgımde bı tek prılam rahatlatmıstı ve dorduncu aya yakındım artık bırakayım demıstım gecmıstır dıye cunku asırı rahattım artk tek bır tıksınme kusma bıle olmuyodu doktorumda bırak dedı bırakmaz olaymısım ılk gunden kotu oldum ve haftalarca duzelmedım ılacı tekrar ıcmeme ragmen hıc bı sekılde etkı etmemıstı ıkı hafta sonra falan etkı etmıstı besıncı ayda bırKtım oyle olunca sen bılırsın ama ılacsız duramıyorsan bekle derım

Bence hissedilmez ya cok erken. Gaz olabilir

Cok tesekkur ederim bende olcucem haftaya, insallah yuruyusle biraz daha dikkat ederek sureci atlatiriz yurumek icin bir bahanem daha oldu artik her gun kesin yurucem. Sende kendine cok dikkat et

Ilk gebelikte 20 21. Haftalarda hissediliyormus ikinci gebelikte filan daha erken olabilirmis ama

Günaydın herkese ben kilo alınca otomatik olarak yanaktan da alıyorum. Toplam iki kilo aldım ama yanaklarım hemen belli oldu. Herkes farkediyor. Doğuma kadar bayan yanak olucam sanırım

Günaydın herkese ben kilo alınca otomatik olarak yanaktan da alıyorum. Toplam iki kilo aldım ama yanaklarım hemen belli oldu. Herkes farkediyor. Doğuma kadar bayan yanak olucam sanırım

Gunaydinn
Bende kilo alinca fotograflarda sanki yeni uyanmisim gibi yuzum sis oluyor dun aksam iki arkadasimiz geldi hic kilo almamissin belli olmuyor filan dediler ama ben aldigimi biliyorum

O bı yerde toplanma ya da kayma hisleri için henüz çok erken bence. Ama rahim kasılmalarını hissedebilirsin. Pıt pıt atar gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…