- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.601
Sanırım erken biraz. Sanki pırpır ediyor gibi oluyor ilk hareketleri. Benim ikinci ben de bir kere hissettim ama ben de rmin değilim ikincide bu kadaf erken hissedilir miKızlar size birşey sorucam az önce bebeğin sanki hareketini hissettim ya. Bir yerde böyle toplanır gibi bir histi çok enteresan acaba bebek mi o yaaa kayar gibi böyle toplanıp kaydı gibi çok enteresan. Bu haftalarda hissedilebilir mi
Ne kadara aldın canım? Kasım indirimleri hiç indirimli gibi gelmiyor da banaGünaydın kızlar ikinci kere aynı konuyu açıyorum kusuruma bakmayın ama ben roborock s5 siparişimi verdim kasım indirimlerinden. Şunu merak ediyorum app storeden roborock uygulamasını indirdim. Bir de mi home diye bi uygulama var. Hangisi iyi. Bir de mop yaparken amway tarzı köpürmeyen sıvı deterjan kullanılıyor mu
Uzun zamandır takip ediyorum. Yazın 3500 lere kadar inmişti birden fırladı ve bir türlü düşmüyordu. 4500 civarı seyrediyordu. 4200 e kadar indi 9 taksit yaptı peşin fiyatına. Daha fazla beklemek istemedim iner mi daha bilmemNe kadara aldın canım? Kasım indirimleri hiç indirimli gibi gelmiyor da bana
Ben de 4200 diye hatırlıyorum en son, kasım indirimleriyle beraber 4500e çıkarmışlarUzun zamandır takip ediyorum. Yazın 3500 lere kadar inmişti birden fırladı ve bir türlü düşmüyordu. 4500 civarı seyrediyordu. 4200 e kadar indi 9 taksit yaptı peşin fiyatına. Daha fazla beklemek istemedim iner mi daha bilmem
Eylül’den beri bu fiyatlar. Trendyol 4200 e düşürüyor ama peşin fiyat. İndirim sitelerini kurdum alarm veriyordu sıkı tajipteydimBen de 4200 diye hatırlıyorum en son, kasım indirimleriyle beraber 4500e çıkarmışlarhayırlı olsun iyi yapmışsın. Ben de istiyorum
Ayy evet ya neresi indirim liarac in jelini indirimden önce 190 a aldım şimdi indirimli halı 199Ne kadara aldın canım? Kasım indirimleri hiç indirimli gibi gelmiyor da bana
Bizde bı düşündük de eşimle dyson ya da bu robot süpürgeleri. Sonra bı de oğlumuz u düşündük hayal ettik robot süpürge çalışırken üstüne oturduğunu makineyi bı turlu rahat bırakmadığını falanZaten öyle %50 indirim beklemiyorum ki öyle olsa bana kalmadan biterama dediğim gibi benim için 2 aydır en makul fiyattı ki arkadaşlar geçen yıl bu fiyata aldıklarını söylemişlerdi. Daha da fazla düşeceğini zannetmiyorum. Sadece yazın bir ara insnılmaz düşmüştü o zaman tam araştırmadığım için model marka karar verememiştim. Eğer alacaksanız bu fiyattan aşağı inmez. Benim fiktim tabi.
Maraton kullanıyorum normalde. O da müthiş. Banada eşim aynı teklifi yaptı. Dyson alalım. Yorumlwrı okuyunca kesinlikle bu dedim. Umarım pişman olmam. Özellikle bebek olduktan sonra çok işe yarayacak bence hergün süpürmek için. Tabi dip köşe süpüremeyebilir ama çok işime yarayacağını düşünüyorum. Hiç acımadım yani ne yalan söyleyeyimBizde bı düşündük de eşimle dyson ya da bu robot süpürgeleri. Sonra bı de oğlumuz u düşündük hayal ettik robot süpürge çalışırken üstüne oturduğunu makineyi bı turlu rahat bırakmadığını falandedik sokağa arıcak paramız var mı yok
Benim için en önemli artısı kendi kendine süpürmesiMaraton kullanıyorum normalde. O da müthiş. Banada eşim aynı teklifi yaptı. Dyson alalım. Yorumlwrı okuyunca kesinlikle bu dedim. Umarım pişman olmam. Özellikle bebek olduktan sonra çok işe yarayacak bence hergün süpürmek için. Tabi dip köşe süpüremeyebilir ama çok işime yarayacağını düşünüyorum. Hiç acımadım yani ne yalan söyleyeyim
Keşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.Arkadaşlarım bana Safiye Sena derlermasumlar apartmanında ki safiye yi azcik andirdigim için olabilir yemekti utuydu bunların robotu çıksın camasirlar kendi kendine katlansin utulensin amenna ama temizlik işini robotlara veremem hastalanirim onu kendim yapıcam rehabilite oluyorum ben iyi geliyor bana
Çocukluğumda hangi anima denk geliyor ya da niye böyle bilmiyorum ama ağlarken temizliğe kalkarım ve zamanla nefes almaya basladigimi farkederim. Yemin ediyorum aşırı iyi geliyor banaKeşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.
Ben deee . Cam silen robotlar da varmış. İleride onu da araştıracağımKeşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.
Günaydın canım.. mihome uygulaması ile çalışıyor zaten roborock uygulamasına gerek yok. Güle güle kullan çok memnun kalacaksın bende de s5 modeli var. Yalnız deterjan koyma sonra su püskürtme filtreleri tıkanma yapabiliyor, ben sadece sirke koyuyorumGünaydın kızlar ikinci kere aynı konuyu açıyorum kusuruma bakmayın ama ben roborock s5 siparişimi verdim kasım indirimlerinden. Şunu merak ediyorum app storeden roborock uygulamasını indirdim. Bir de mi home diye bi uygulama var. Hangisi iyi. Bir de mop yaparken amway tarzı köpürmeyen sıvı deterjan kullanılıyor mu
Gule gule guzel gunlerde kullan. Darisi basima olsun:) Oyle bir donemdeyiz ki eyvah aceleUzun zamandır takip ediyorum. Yazın 3500 lere kadar inmişti birden fırladı ve bir türlü düşmüyordu. 4500 civarı seyrediyordu. 4200 e kadar indi 9 taksit yaptı peşin fiyatına. Daha fazla beklemek istemedim iner mi daha bilmem
Ben 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺O zaman hissettiğim başka birşeydi tüh sevinmiştim bende
Aynen öyle yazın bekledim pişmanımGule gule guzel gunlerde kullan. Darisi basima olsun:) Oyle bir donemdeyiz ki eyvah acele
etmeseydim keske az daha bekleseydim denilecek bir zaman degil. Alinmis alinmistir. Dovize bagli bu cihazlar gun gectikce de fiyatlari artiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?