2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunaydiiinnn :) kilo deyince bu gebelikte iyi gidiyorum diğeri kadar almayacağım belli oldu onda eşimin gazına çok gelmişim gereksiz yemişim şimdi anlıyorum gece -gunduz her açlık hissettiğimde yememe ve çikolata tatlisiz da kalmamama rağmen yine de hâlâ 1 kilo almışım o da ödem zaten goguslerden ellerden belli

Sanırım erken biraz. Sanki pırpır ediyor gibi oluyor ilk hareketleri. Benim ikinci ben de bir kere hissettim ama ben de rmin değilim ikincide bu kadaf erken hissedilir mi

Günaydın kızlar ikinci kere aynı konuyu açıyorum kusuruma bakmayın ama ben roborock s5 siparişimi verdim kasım indirimlerinden. Şunu merak ediyorum app storeden roborock uygulamasını indirdim. Bir de mi home diye bi uygulama var. Hangisi iyi. Bir de mop yaparken amway tarzı köpürmeyen sıvı deterjan kullanılıyor mu

Ne kadara aldın canım? Kasım indirimleri hiç indirimli gibi gelmiyor da bana

Uzun zamandır takip ediyorum. Yazın 3500 lere kadar inmişti birden fırladı ve bir türlü düşmüyordu. 4500 civarı seyrediyordu. 4200 e kadar indi 9 taksit yaptı peşin fiyatına. Daha fazla beklemek istemedim iner mi daha bilmem

Ben de 4200 diye hatırlıyorum en son, kasım indirimleriyle beraber 4500e çıkarmışlar hayırlı olsun iyi yapmışsın. Ben de istiyorum

Ayy evet ya neresi indirim liarac in jelini indirimden önce 190 a aldım şimdi indirimli halı 199 göz boyama aldatma hep. Bebek kiyafetlerinde mobilyalarında da öyle. Alakası yok indirimle ama şimdi iki çocuk olacağı için 4 kapaklı büyük bı dolap sipariş verdim yine de indirimli de değil bindirimli de değil zaten fiyatları hep öyleydi yani.

Zaten öyle %50 indirim beklemiyorum ki öyle olsa bana kalmadan biter ama dediğim gibi benim için 2 aydır en makul fiyattı ki arkadaşlar geçen yıl bu fiyata aldıklarını söylemişlerdi. Daha da fazla düşeceğini zannetmiyorum. Sadece yazın bir ara insnılmaz düşmüştü o zaman tam araştırmadığım için model marka karar verememiştim. Eğer alacaksanız bu fiyattan aşağı inmez. Benim fiktim tabi.

Bizde bı düşündük de eşimle dyson ya da bu robot süpürgeleri. Sonra bı de oğlumuz u düşündük hayal ettik robot süpürge çalışırken üstüne oturduğunu makineyi bı turlu rahat bırakmadığını falan dedik sokağa arıcak paramız var mı yok

Maraton kullanıyorum normalde. O da müthiş. Banada eşim aynı teklifi yaptı. Dyson alalım. Yorumlwrı okuyunca kesinlikle bu dedim. Umarım pişman olmam. Özellikle bebek olduktan sonra çok işe yarayacak bence hergün süpürmek için. Tabi dip köşe süpüremeyebilir ama çok işime yarayacağını düşünüyorum. Hiç acımadım yani ne yalan söyleyeyim

Benim için en önemli artısı kendi kendine süpürmesi zamanla umarım her ürünün robotu yapılır da temizlik işi komple tarih olur

Arkadaşlarım bana Safiye Sena derler masumlar apartmanında ki safiye yi azcik andirdigim için olabilir yemekti utuydu bunların robotu çıksın camasirlar kendi kendine katlansin utulensin amenna ama temizlik işini robotlara veremem hastalanirim onu kendim yapıcam rehabilite oluyorum ben iyi geliyor bana

Keşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.

Keşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.
Çocukluğumda hangi anima denk geliyor ya da niye böyle bilmiyorum ama ağlarken temizliğe kalkarım ve zamanla nefes almaya basladigimi farkederim. Yemin ediyorum aşırı iyi geliyor bana deli gibi temiz yeri temizleyenlerden de değilim ama ciddi mana da çok seviyorum hobimmis gibi sanki hatta inanmazsin oğlum da o kadar mutlu oluyor ki süpürgeyi kovaları bezleri getirince. Koltukların yastiklarini tepelere koyuyor oyuncaklarını topluyor iyice öğrendi göre göre kendi çamaşırlarını atıyorum yeleği falan ortadaysa götürür kendi cekmecesine koyar. Yastığı ortadaysa (ayağımda sallamissam) ve orda kaldıysa götürüp yatağına koyar falan eşimde inanılmaz düzenli ve temizdir bu arada biz karı koca temizlik yapar ohhhh deriz

Günaydın canım.. mihome uygulaması ile çalışıyor zaten roborock uygulamasına gerek yok. Güle güle kullan çok memnun kalacaksın bende de s5 modeli var. Yalnız deterjan koyma sonra su püskürtme filtreleri tıkanma yapabiliyor, ben sadece sirke koyuyorum zaten süpürdükten sonra parkelerde falan hiç bir şekilde toz kalmıyor.

Gule gule guzel gunlerde kullan. Darisi basima olsun:) Oyle bir donemdeyiz ki eyvah acele
etmeseydim keske az daha bekleseydim denilecek bir zaman degil. Alinmis alinmistir. Dovize bagli bu cihazlar gun gectikce de fiyatlari artiyor.

O zaman hissettiğim başka birşeydi tüh sevinmiştim bende
Ben 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺
Bir de gobekte yaglanma azsa daha cabuk hissediliyomus herkesin bunyesi farkli tabi

Gule gule guzel gunlerde kullan. Darisi basima olsun:) Oyle bir donemdeyiz ki eyvah acele
etmeseydim keske az daha bekleseydim denilecek bir zaman degil. Alinmis alinmistir. Dovize bagli bu cihazlar gun gectikce de fiyatlari artiyor.
Aynen öyle yazın bekledim pişmanım darısı en kısa zamanda sana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…