2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O zaman hissettiğim başka birşeydi tüh sevinmiştim bende
Yok cnm kacinci gebeligin bilmiyorum ama ben kizimda 16.haftada hisettmistim simdi ikinciye hamileyim hareketlerini bariz hissediyorum yalan degil,hareketlerini hissedebilirsin hissedemezsin diye birsey yok.

Dyson alacaksan kesinlikle şarjlı modelini al. Ben kablolu olanı aldım, evde kedim var diye dyson önerdiler hep. Evet üstüne süpürge tanımam havadaki tozu bile çekiyor ama şarjlı kullanan arkadaşlarımda görüyorum çok pratik. Kabloyla uğraşmak çok zor geliyor bana şarjlı olsa aklıma estikçe açarım süpürgeyi

Ben 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺
Bir de gobekte yaglanma azsa daha cabuk hissediliyomus herkesin bunyesi farkli tabi
Aynen ben de 13 de basladim hisssetmeye.

teşekkürler

Ben 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺
Bir de gobekte yaglanma azsa daha cabuk hissediliyomus herkesin bunyesi farkli tabi
Bir yazıda 15 ten itibaren hissedebilirsiniz ama ikinci hamileliği olanlar kesin hisseder yazıyo bence hissettim gaz falan değildi ben anlardım onu zaten gazlı bi insanım

Aynen öyle yazın bekledim pişmanım darısı en kısa zamanda sana inşallah.
Benim bu ara tadilat tamirat usta islerim var biraz. Bebek dogdukran sonra ya da dogmadan once ev degisikligi yapacagiz. Oncesinde o eve gecmeden bazi seyleri onden halletmem lazim. Ama uc ay oncesine kadar fiyatlar ortlama %30 artmis durumdaymis.

Bence de dyson alacak olsaydım kablosuz alacaktım.böylelikle elinin altında olur her daim. Öteki büyükler gibi teferruatlı olmaz

Bence konulabilir köpürmediği sürece. Ben azıcık sirke damlatıp yapıyorum. Vacuum mop pro bendeki model

Bende büyük dolap alacağım en büyük masraf o olacak sanırım

Bende büyük dolap alacağım en büyük masraf o olacak sanırım
Ben oğlum doğmadan odasının duvarlarını apliklerini store perdelerini halısını filan yapmıştım mobilya seçmeye kalmadan o sabah doğdu erkenden o yüzden mobilyalar kalmıştı . Şimdi Montessori büyük 90*190 yatak bakıyoruz bir de beyaz dolap sipariş ettim işte. Bebeğim doğunca bu beşikleri kullanırken oğlanın yatağı da hazır olur diye. Odayı takım olarak almayacagim da böyle ihtiyaca göre alacağım. Hepsi beyaz olacak zaten.

Aslında ben de yakın zamanda bebek arabasına karar verip indirime girdiğinde almak istiyorum ama çok tecrübesiz ve kararsızım
Doğduktan sonra alın, binmiyorlar her arabaya kimisi hiç binmiyor dediler bize. O yüzden şu ara düşünmüyorum açıkçası.

Temiz aile

Bende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorum normal bazalı yatak aldım oğluma 1buçuk yaşında çok memnunum. İyiki öyle yapmışım

Bende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorum normal bazalı yatak aldım oğluma 1buçuk yaşında çok memnunum. İyiki öyle yapmışım
Bazali yatağı bizde konuştuk dün daha mi pahalı olacak diye vazgeçtik. Aynı aynı bende ondan büyük dolap istedim işte fazla kalabalığı da alsın diye.

Gunaydinn
Bende kilo alinca fotograflarda sanki yeni uyanmisim gibi yuzum sis oluyor dun aksam iki arkadasimiz geldi hic kilo almamissin belli olmuyor filan dediler ama ben aldigimi biliyorum
İlerleyen dönemde burun da şişiyormuş kaç kişide öyle gördüm göbeğim de biraz belli oluyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…