- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.621
Yok cnm kacinci gebeligin bilmiyorum ama ben kizimda 16.haftada hisettmistim simdi ikinciye hamileyim hareketlerini bariz hissediyorum yalan degil,hareketlerini hissedebilirsin hissedemezsin diye birsey yok.O zaman hissettiğim başka birşeydi tüh sevinmiştim bende
Dyson alacaksan kesinlikle şarjlı modelini al. Ben kablolu olanı aldım, evde kedim var diye dyson önerdiler hep. Evet üstüne süpürge tanımam havadaki tozu bile çekiyor ama şarjlı kullanan arkadaşlarımda görüyorum çok pratik. Kabloyla uğraşmak çok zor geliyor banaBizde bı düşündük de eşimle dyson ya da bu robot süpürgeleri. Sonra bı de oğlumuz u düşündük hayal ettik robot süpürge çalışırken üstüne oturduğunu makineyi bı turlu rahat bırakmadığını falandedik sokağa arıcak paramız var mı yok
Aynen ben de 13 de basladim hisssetmeye.Ben 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺
Bir de gobekte yaglanma azsa daha cabuk hissediliyomus herkesin bunyesi farkli tabi
Günaydın canım.. mihome uygulaması ile çalışıyor zaten roborock uygulamasına gerek yok. Güle güle kullan çok memnun kalacaksın bende de s5 modeli var. Yalnız deterjan koyma sonra su püskürtme filtreleri tıkanma yapabiliyor, ben sadece sirke koyuyorumzaten süpürdükten sonra parkelerde falan hiç bir şekilde toz kalmıyor.
İkincide erken hissedilirmişSanırım erken biraz. Sanki pırpır ediyor gibi oluyor ilk hareketleri. Benim ikinci ben de bir kere hissettim ama ben de rmin değilim ikincide bu kadaf erken hissedilir mi
Ben şuan 15. Haftadayımm ondan sorayım dedim ilk hamileliğimYok cnm kacinci gebeligin bilmiyorum ama ben kizimda 16.haftada hisettmistim simdi ikinciye hamileyim hareketlerini bariz hissediyorum yalan degil,hareketlerini hissedebilirsin hissedemezsin diye birsey yok.
Bir yazıda 15 ten itibaren hissedebilirsiniz ama ikinci hamileliği olanlar kesin hisseder yazıyo bence hissettim gaz falan değildi ben anlardım onu zaten gazlı bi insanımBen 13. Hafta basindayim 4 5 gundur hissediyorum ayni sekilde. Bence bebek benim 3. Hamileligim. Ozellikle bisey yedigimde toplaniuo orasi yogunlasiyo☺
Bir de gobekte yaglanma azsa daha cabuk hissediliyomus herkesin bunyesi farkli tabi
Benim bu ara tadilat tamirat usta islerim var biraz. Bebek dogdukran sonra ya da dogmadan once ev degisikligi yapacagiz. Oncesinde o eve gecmeden bazi seyleri onden halletmem lazim. Ama uc ay oncesine kadar fiyatlar ortlama %30 artmis durumdaymis.Aynen öyle yazın bekledim pişmanımdarısı en kısa zamanda sana inşallah.
Bence de dyson alacak olsaydım kablosuz alacaktım.böylelikle elinin altında olur her daim. Öteki büyükler gibi teferruatlı olmazDyson alacaksan kesinlikle şarjlı modelini al. Ben kablolu olanı aldım, evde kedim var diye dyson önerdiler hep. Evet üstüne süpürge tanımam havadaki tozu bile çekiyor ama şarjlı kullanan arkadaşlarımda görüyorum çok pratik. Kabloyla uğraşmak çok zor geliyor banaşarjlı olsa aklıma estikçe açarım süpürgeyi
Bence konulabilir köpürmediği sürece. Ben azıcık sirke damlatıp yapıyorum. Vacuum mop pro bendeki modelGünaydın kızlar ikinci kere aynı konuyu açıyorum kusuruma bakmayın ama ben roborock s5 siparişimi verdim kasım indirimlerinden. Şunu merak ediyorum app storeden roborock uygulamasını indirdim. Bir de mi home diye bi uygulama var. Hangisi iyi. Bir de mop yaparken amway tarzı köpürmeyen sıvı deterjan kullanılıyor mu
Bende büyük dolap alacağım en büyük masraf o olacak sanırımAyy evet ya neresi indirim liarac in jelini indirimden önce 190 a aldım şimdi indirimli halı 199göz boyama aldatma hep. Bebek kiyafetlerinde mobilyalarında da öyle. Alakası yok indirimle ama şimdi iki çocuk olacağı için 4 kapaklı büyük bı dolap sipariş verdim yine de indirimli de değil bindirimli de değil zaten fiyatları hep öyleydi yani.
Aslında ben de yakın zamanda bebek arabasına karar verip indirime girdiğinde almak istiyorum ama çok tecrübesiz ve kararsızımBenim de 1 yıllık kalkınma planımın içinde robot süpürge, kurutma Makinesi, giysi dolabı ve bebek arabası var.
Ben oğlum doğmadan odasının duvarlarını apliklerini store perdelerini halısını filan yapmıştım mobilya seçmeye kalmadan o sabah doğdu erkenden o yüzden mobilyalar kalmıştı . Şimdi Montessori büyük 90*190 yatak bakıyoruz bir de beyaz dolap sipariş ettim işte. Bebeğim doğunca bu beşikleri kullanırken oğlanın yatağı da hazır olur diye. Odayı takım olarak almayacagim da böyle ihtiyaca göre alacağım. Hepsi beyaz olacak zaten.Bende büyük dolap alacağım en büyük masraf o olacak sanırım
Doğduktan sonra alın, binmiyorlar her arabaya kimisi hiç binmiyor dediler bize. O yüzden şu ara düşünmüyorum açıkçası.Aslında ben de yakın zamanda bebek arabasına karar verip indirime girdiğinde almak istiyorum ama çok tecrübesiz ve kararsızım
Temiz aileÇocukluğumda hangi anima denk geliyor ya da niye böyle bilmiyorum ama ağlarken temizliğe kalkarım ve zamanla nefes almaya basladigimi farkederim. Yemin ediyorum aşırı iyi geliyor banadeli gibi temiz yeri temizleyenlerden de değilim ama ciddi mana da çok seviyorum hobimmis gibi sanki hatta inanmazsin oğlum da o kadar mutlu oluyor ki süpürgeyi kovaları bezleri getirince. Koltukların yastiklarini tepelere koyuyor oyuncaklarını topluyor iyice öğrendi göre göre kendi çamaşırlarını atıyorum yeleği falan ortadaysa götürür kendi cekmecesine koyar. Yastığı ortadaysa (ayağımda sallamissam) ve orda kaldıysa götürüp yatağına koyar falan eşimde inanılmaz düzenli ve temizdir bu arada biz karı koca temizlik yapar ohhhh deriz
Bende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorumBen oğlum doğmadan odasının duvarlarını apliklerini store perdelerini halısını filan yapmıştım mobilya seçmeye kalmadan o sabah doğdu erkenden o yüzden mobilyalar kalmıştı . Şimdi Montessori büyük 90*190 yatak bakıyoruz bir de beyaz dolap sipariş ettim işte. Bebeğim doğunca bu beşikleri kullanırken oğlanın yatağı da hazır olur diye. Odayı takım olarak almayacagim da böyle ihtiyaca göre alacağım. Hepsi beyaz olacak zaten.
Bazali yatağı bizde konuştuk dün daha mi pahalı olacak diye vazgeçtik. Aynı aynı bende ondan büyük dolap istedim işte fazla kalabalığı da alsın diye.Bende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorumnormal bazalı yatak aldım oğluma 1buçuk yaşında çok memnunum. İyiki öyle yapmışım
İlerleyen dönemde burun da şişiyormuş kaç kişide öyle gördümGunaydinn
Bende kilo alinca fotograflarda sanki yeni uyanmisim gibi yuzum sis oluyordun aksam iki arkadasimiz geldi hic kilo almamissin belli olmuyor filan dediler ama ben aldigimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?