2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben çamaşır makinesi açtırmayı fln öğrettim süpürge silme toz alma yapıyor. Şu an tek yaptırmadığım bulaşık makinesi dizme işi sanırım boşaltmada zaten çok hevesliler 1 yaşından beri içinden alıp veriyor bana hiç eğilmem sağolsun gelinim çok sevecek beni

Bende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorum normal bazalı yatak aldım oğluma 1buçuk yaşında çok memnunum. İyiki öyle yapmışım
Bu arada benim oğlum da bir buçuk olacak 15 gün sonra kenarlarına korkuluk mu yaptirdin düşme ihtimaline karşın

Ayyyy aynı kız aynı :))) sorumluluk bilinci yüksek çocuklar yetiştiriyoruz gurur duyuyorum. Ve bende aynı şeyi düşünüyorum evlendiği kadın annen ne güzel yetiştirmiş desin hep güzel bahsetsin istiyorum benim eşimden bahsettigim gibi

Ben de kurutma makinası almayı düşünüyorum. Beyaz eşyalar ne zaman indirime girer acaba bilgisi olan var mi?

Hem bizden iyi bahsetsinler hemde ilerde kendi ayakları üzerinde durabilsinler.

İlerleyen dönemde burun da şişiyormuş kaç kişide öyle gördüm göbeğim de biraz belli oluyor artık

Eveet ya burun sismesi cok kotuu son aylarda oluyor bende gordum kac kiside Allahtan burnum baya minnak asiri sismedigi surece problem olmaz heralde

Kizlar demir ilacinin bende hic bir yan etkisi olmadi ya ne mide bulantisi ne bir sey cok sukur, bekarken kullandigimda olmustu aslinda gercekten cok sansliyim sanirim bir de aldigim vitaminlerden midir nedir o kadar enerji doluyum ki evde esimi kum torbasi olarak kullanip sag ve sol yumruk calismasi yapiyoruz dogumdan sonra kick boksa yazdirmayi dusunuyor beni

Valla bu sabah saat 8 de ben de kendimi sahile attım, baya yürüdüm geldim. Bazı günler bitik, bazı günler çok enerjik oluyorum

Aynı şeyi az önce anneme söyledim demir hapını içmeye başladığımdan beri çok enerjik hissediyorum kendimi.. eskiden dışarı çıkmak için giyinmeye bile üşeniyordum. Belki de 3 aydan sonrası için herkeste geçerli bi durumdur ama bilmiyorum. Seninle aynı demir hapını kullanıyoruz yan etkisiz gerçekten ben de memnunum

Canım bibalprensesi de yazmış, ama ben de ekleyeyim, süpürge öyle güzel çekiyor ki, göreceksin, full toz topluyor, silme ihtiyacı da pek kalmıyor, çok memnun kalacaksın, bizim en sevdiğimiz oldu evde, mi home kullanman yeterli bu arada

Eveet ya cok sukur bende oyleyim inanilmaz iyi hissediyorum kendimi insallah hep boyle devam ederiz

Valla bu sabah saat 8 de ben de kendimi sahile attım, baya yürüdüm geldim. Bazı günler bitik, bazı günler çok enerjik oluyorum

Bugun hepimiz cok enerjik cok mutluyuz cok sukur bende de oyle oluyor ama bugun resmen boyle icim icime sigmiyor o kadar enerjik oldum bende gidip biraz yuruyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…