- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.641
Ben çamaşır makinesi açtırmayı fln öğrettimÇocukluğumda hangi anima denk geliyor ya da niye böyle bilmiyorum ama ağlarken temizliğe kalkarım ve zamanla nefes almaya basladigimi farkederim. Yemin ediyorum aşırı iyi geliyor banadeli gibi temiz yeri temizleyenlerden de değilim ama ciddi mana da çok seviyorum hobimmis gibi sanki hatta inanmazsin oğlum da o kadar mutlu oluyor ki süpürgeyi kovaları bezleri getirince. Koltukların yastiklarini tepelere koyuyor oyuncaklarını topluyor iyice öğrendi göre göre kendi çamaşırlarını atıyorum yeleği falan ortadaysa götürür kendi cekmecesine koyar. Yastığı ortadaysa (ayağımda sallamissam) ve orda kaldıysa götürüp yatağına koyar falan eşimde inanılmaz düzenli ve temizdir bu arada biz karı koca temizlik yapar ohhhh deriz
Bu arada benim oğlum da bir buçuk olacak 15 gün sonraBende beyaz bir dolap yaptıracağım. Evdeki fazla yükü de alsın istiyorumnormal bazalı yatak aldım oğluma 1buçuk yaşında çok memnunum. İyiki öyle yapmışım
Dimi o benim de aklımda çok güzel ranzalar var merdivenleri çekmeceli flnBelki ranza da alınabilir diyorum hem işime yarasın hem uygun olsun hem odayı daraltmasin istiyorumDuDulalala
Ayyyy aynı kız aynı :))) sorumluluk bilinci yüksek çocuklar yetiştiriyoruz gurur duyuyorum. Ve bende aynı şeyi düşünüyorum evlendiği kadın annen ne güzel yetiştirmiş desin hep güzel bahsetsin istiyorum benim eşimden bahsettigim gibiBen çamaşır makinesi açtırmayı fln öğrettimsüpürge silme toz alma yapıyor. Şu an tek yaptırmadığım bulaşık makinesi dizme işi sanırım boşaltmada zaten çok hevesliler 1 yaşından beri içinden alıp veriyor bana hiç eğilmem sağolsun gelinim çok sevecek beni
E bebeklerde fln portatif korkuluk var onlardan alabilirsin. Zaten 2 yaş gibi düşmemeyi öğreniyorlar.Bu arada benim oğlum da bir buçuk olacak 15 gün sonrakenarlarına korkuluk mu yaptirdin düşme ihtimaline karşın
Hem bizden iyi bahsetsinler hemde ilerde kendi ayakları üzerinde durabilsinler.Ayyyy aynı kız aynı :))) sorumluluk bilinci yüksek çocuklar yetiştiriyoruz gurur duyuyorum. Ve bende aynı şeyi düşünüyorum evlendiği kadın annen ne güzel yetiştirmiş desin hep güzel bahsetsin istiyorum benim eşimden bahsettigim gibi
İlerleyen dönemde burun da şişiyormuş kaç kişide öyle gördümgöbeğim de biraz belli oluyor artık
Ben de nefret ederim temizlik işinden. Saatlerce yemek yaparım ama iş temizliğe gelince kıçımı saatlerce yerinden kaldıramıyorumKeşke böyle olsaydım ben de, nefret ediyorum temizlik işinden.
Valla bu sabah saat 8 de ben de kendimi sahile attım, baya yürüdüm geldim. Bazı günler bitik, bazı günler çok enerjik oluyorumKizlar demir ilacinin bende hic bir yan etkisi olmadi ya ne mide bulantisi ne bir sey cok sukur, bekarken kullandigimda olmustu aslinda gercekten cok sansliyim sanirimbir de aldigim vitaminlerden midir nedir o kadar enerji doluyum ki evde esimi kum torbasi olarak kullanip sag ve sol yumruk calismasi yapiyoruz dogumdan sonra kick boksa yazdirmayi dusunuyor beni
Wellcare kullanıyorum ben 1000 lik olanından.Bpa ve paraben icermeyen d vitamini oneriniz var mi kizlar?
Aslında ev sürekli derli toplu olsa temizliğe üşenmem de onu da beceremiyoruzBen de nefret ederim temizlik işinden. Saatlerce yemek yaparım ama iş temizliğe gelince kıçımı saatlerce yerinden kaldıramıyorum
Aynı şeyi az önce anneme söyledim demir hapını içmeye başladığımdan beri çok enerjik hissediyorum kendimi.. eskiden dışarı çıkmak için giyinmeye bile üşeniyordum. Belki de 3 aydan sonrası için herkeste geçerli bi durumdur ama bilmiyorum. Seninle aynı demir hapını kullanıyoruz yan etkisiz gerçekten ben de memnunumKizlar demir ilacinin bende hic bir yan etkisi olmadi ya ne mide bulantisi ne bir sey cok sukur, bekarken kullandigimda olmustu aslinda gercekten cok sansliyim sanirimbir de aldigim vitaminlerden midir nedir o kadar enerji doluyum ki evde esimi kum torbasi olarak kullanip sag ve sol yumruk calismasi yapiyoruz dogumdan sonra kick boksa yazdirmayi dusunuyor beni
Benim doktorum 17 18 de hissedersin, solucan hareketi gibi dediIlk gebelikte 20 21. Haftalarda hissediliyormusikinci gebelikte filan daha erken olabilirmis ama
CanımGünaydın kızlar ikinci kere aynı konuyu açıyorum kusuruma bakmayın ama ben roborock s5 siparişimi verdim kasım indirimlerinden. Şunu merak ediyorum app storeden roborock uygulamasını indirdim. Bir de mi home diye bi uygulama var. Hangisi iyi. Bir de mop yaparken amway tarzı köpürmeyen sıvı deterjan kullanılıyor mu
Aynı şeyi az önce anneme söyledim demir hapını içmeye başladığımdan beri çok enerjik hissediyorum kendimi.. eskiden dışarı çıkmak için giyinmeye bile üşeniyordum. Belki de 3 aydan sonrası için herkeste geçerli bi durumdur ama bilmiyorum. Seninle aynı demir hapını kullanıyoruz yan etkisiz gerçekten ben de memnunum
Benim doktorum 17 18 de hissedersin, solucan hareketi gibi dedi
Valla bu sabah saat 8 de ben de kendimi sahile attım, baya yürüdüm geldim. Bazı günler bitik, bazı günler çok enerjik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?