2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aslinda bebek hareketind ilk hissedilen sey su sekilde oluyor: parmaginizla burnunuzun ucuna hafifce dokununca hissedilen kadar bir his. O yuzden aslinda 13-14 lerde hissetseniz de barsak hareketlerinizle karisabiliyor.

Aslında ev sürekli derli toplu olsa temizliğe üşenmem de onu da beceremiyoruz
Bizim ev hep derli toplu aslında, yerleri de robot süpürge süpürüyor, eşim de siliyor fırsat buldukça, bana bi banyo bi tozlar kalıyor, mutfağı saymıyorum.. ama yine de bi üşengeçlik şimdi mesela kıyafet ayıklaması ve yazlık-kışlık yapmam lazım, 1 aydır yapmam lazım

Bizim evde hep dağınık. Kızımın odasına giremiyorum. Her yer minik minik oyuncak dolu . Bunlar yetmezmiş gibi bir de kendisi oyun kuruyor. Onilne ders yapıyor mesela teneffüste oyuncakların başında bir de dağınıklığı diğer odalara taşıyor. Daha Bebekken ; bizim bir kuralımız var odası dışında oynatmayız ,derdik bir de ama nerdeee yakında bize yer kalmayacak

Ya kızlar size kafamı kurcalayan bir şeyi sormak istiyorum, bebek normalde arabada koltuğunda kalacak ya, anne arkaya geçti emzirecek, kucağına alacak, o arada bebeğin bi koruması olmayacak mı? Yani arkada hem anneyi hem bebeği koruyan, araç arka emniyet kemeri dışında bir seçenek yok mu?

Bence en onemli çözüm arabadayken emzirmemek ve kucaga almamak cnm uzun mesafe gittigindede mola vererek ihtiyaclari halletmek

Kızlar bir sorum da şu, bebek arabaları konusunda, yok puset, yok portbebe, yok kanguru, bir sürü bişeler var, bana bu üçü de aynı şey gibi geldi, neye göre almak lazım bunları?

Oyle bir sistem yok. Olsa da cok guvenli olacagini sanmiyorum. En dogrusu hareket halinde iken emzirmemek ve kucaga almamak. Tabi bebek aglar mi pusetinde durur mu bu durumlar icin napiliyor hic bir fikrim yok. Haricten gazel okumalar su an yaptigim

Kızlar bir sorum da şu, bebek arabaları konusunda, yok puset, yok portbebe, yok kanguru, bir sürü bişeler var, bana bu üçü de aynı şey gibi geldi, neye göre almak lazım bunları?
Ben bebek arabasi ve puset almayacam. Kuzenin arabasi var quinny zap extra diye bir model baya da hafif bir sey onu kullanacam. Tek cocukta ve cok az kullandilar zaten cunku bebekleri arabada duran bi bebek degildi. Puset de maxicosi idi. O da oyle kis bebegi oldugu icin pek cikmadilar nerdeyse sadece doktor ziyaretlerinde kullandilar. Eger sorun olmazsa onu da kullanmayi dusunuyorum. Ama
Isofixten dolayi bi son kullanma tarihi varsa tekrar alabilirim. Arkadaslarimdan banduu diye bir model alan vardi onlar cok memnunlardi.

Ben aracı hep durdurup emzirdim arabada kendi koltuğu dışında seyehat edemez onu biliyor. Bu yüzden mi bilmiyorum asla itiraz etmedi araba koltuğuna

Benek arabaları da fena pahalanmış. Ben chicco lite way almıştım çok çok memnundum. Büyüyene kadar kullandık ve hala sapasağlam. baston bebek aeabası aynı zamanda yatar pozisyonda oluyor.ama benim kızım sonbaharda doğmuştu dolayısıyla biz yaza kadar kullanmadık. Şindi bu yaz bebeği içinde çok küçük kalır gibi. Travel sistem de kimse önermiyor kullanımı zor diye. Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…