2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şimdi baktım, quinny mis gibi arabaymış, başka şeye ihtiyaç duymazsın bence canım, çok şanslısın, benim de bi yakınımda olsa kullanırdım tabii düşünmeden

Ateş ölçerde braun tavsiye ederim. Çok memnunum. Kulaktan ölçer kullanıyoruz ama bebek için olur mu bilemedim. Kulağına girmez bence

Kizlar az once haber aldim kuzenimin karisi 6 aylik hamiel covit kapmis yatiyomus atesi varmis su aralar inanilmaz artti bayag bi korku geldi bana bi gun once arkdslariyla gorusmus onlardan biri megersem pozitifmis artik hic belirtide olmuyo pozitif olanlar .ondan gecmis bi de gitmisler teyzemlerde.oturmuslar ne olcak belli degil cok dikkat edin kendinize

Travel system denenler neden zor? Bilmedigim icin soruyorum :)
Bebegin yasina gore ve duruma gore yattigi kisim degisiyor gibi anlamistim ben, yenidogansa ana kucagini takiyorsunuz vsvs gibi?

Ben d vitamini kullanmiyorum hic kullanmali miyim acaba bir de surekli olarak gunde 1 puf seklinde mi kullaniyorsunuz
Bana doktor verdi canım hamilelik sonuna kadar demir hapını ve d vit. kullanacaksın dedi. Belki sana verdiği multivitamin içinde vardır. D3 vitamini olarak yazar istersen bi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…