2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Travel system denenler neden zor? Bilmedigim icin soruyorum :)
Bebegin yasina gore ve duruma gore yattigi kisim degisiyor gibi anlamistim ben, yenidogansa ana kucagini takiyorsunuz vsvs gibi?
Ben aşırı memnunum travel sistemden. @pissa Dezavantajı bir tık ağır olması ve çok yer kaplaması. Ama konforu tartışılmaz. Ağır dediğim de benim araba 10 kg baston 6-7 kg

Ben aşırı memnunum travel sistemden. @pissa Dezavantajı bir tık ağır olması ve çok yer kaplaması. Ama konforu tartışılmaz. Ağır dediğim de benim araba 10 kg baston 6-7 kg
Seninkinin marka modeli neydi? Bende bir daha alsam mı kararsızım. Yoksa diğeriyle idare mi etmeliyim. Biraz büyüyünce benim kullandığımda çok rahat ama işl bir kaç ay için yenisini almaya değer mi bilemedim

Bende mamas papas urbo 2 var. Lite way e anakucağı takılmıyor mu? Öyle yaparsın 4-5 ay boşa masraf yapma arabalar çok pahalı

Bende mamas papas urbo 2 var. Lite way e anakucağı takılmıyor mu? Öyle yaparsın 4-5 ay boşa masraf yapma arabalar çok pahalı
Lite way anakucağıda olan ikili set çıkarmış. Tek satılıyorsa alabilirim aslında. Benim aldığım zamanlarda setli değildi

Bu hafta da kayinvalidem pike ve biberon alip fotografini bana gondermis bu biberon iyi midir bilemedim ama belki yedekte kullanabilirim
Kullanırsın canım. Avent falan var daha pahalı ve kaliteli wee de fiyst olarak daha uygundur ama ürünleri fena değildir. Ben emzikte bu markayı kullanmıştım.

Kızlar bugün adanadan döndüm ama sancım var uzanıyorum progestan içmeme gerek var mı sizce? Normalde kullanmıyorum sadece hastanede yattığımda 1 hafta kullandım

Kullanırsın canım. Avent falan var daha pahalı ve kaliteli wee de fiyst olarak daha uygundur ama ürünleri fena değildir. Ben emzikte bu markayı kullanmıştım.

Evet anaokulundaki 2 yas grubu da hep avent getirirdi suluk yerine orda gormustum bir tane de ondan alirim

Kizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten 3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz

Eklentiler

• SmartSelect_20201108-203128_Chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 116
Kizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten 3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Bu tulumlar benimde hoşuma gitmişti ama cinsiyetimiz belli değil

Kızlar bugün adanadan döndüm ama sancım var uzanıyorum progestan içmeme gerek var mı sizce? Normalde kullanmıyorum sadece hastanede yattığımda 1 hafta kullandım
Canım progestanı bana doktorum ağrılarımın azalması için vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…