2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten 3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Çok güzeller bende zor tutuyorum kendimi almamak için. Doktor bana da kıza benziyor dedi ama emin olamadı.

Kızlar bugün adanadan döndüm ama sancım var uzanıyorum progestan içmeme gerek var mı sizce? Normalde kullanmıyorum sadece hastanede yattığımda 1 hafta kullandım
Geçen gün benim de kasıklarım çok ağrıdı dr yazdım progestan iç dedi kendisi de hamilelik döneminde hiç kanama,leke vs görmediği halde kullanmış sadece düşük riski için verilmiyor yani o ilaç yine de doktoruna danış istersen

Kizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten 3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Geçen gün baktım ve tam beğendiklerimi almışsın sağlıkla giysin prenses

Bende bunlardan aldım yaaa çok güzeller geldi bile

Kızlar şimdi size bir şey söyleyeyim ebebekte değişim süresi 3 ay ona göre hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Belki jokerde fln da öyledir ama ebebekten eminim. Mesela doğuma yakın bez stokladınız açmadığınız paket olursa büyüğü ile değiştirirsiniz. Araba aldınız kurmadınız baktınız fiyat daha düşük hemen gidin iade edin çek veriyorlar onunla tekrar arabanızı alın vs vs. Böyle küçük trickler...yapıyorum ben her zaman indirimsiz bir şey almayı bünyem kabul etmiyor artık

İnşallah sizinde için de. Bende bebek arabasını alsam mı diyorum bugün biraz baktım. Kur arttıkça fiyatlar artıyor dediler.

Kesinlikle oyle ne alsak kâr su donemde sanirim basladi trendyol indirimi simdi oradan bakicam bende elektronik seyleri almaya calisicam ates olcer, sut sagma makinesi, telsiz ve bebek arabasi

Harikasiniz bende mutlaka indirimleri bekleyenlerdenim fiyatin dustugunu gorunce icim aciyor

Ya yerim ben bunları çok tatlııı

Bu hafta da kayinvalidem pike ve biberon alip fotografini bana gondermis bu biberon iyi midir bilemedim ama belki yedekte kullanabilirim
Sana bir tavsiye vereyim hiç bir zaman unutma. Olurda göğüs yarası olursa ya da çalışacak olursan ya da bir şekilde dinleneceginde birileri senin yerine biberonla besledim diye biberon kullanacaksan asla ama asla anne memesine en yakın diye satılan konforlu biberonlari kullanma. Lansinoh gibi Philips avent gibi falan. Böyle wee nin biberonlarini kullan az akışlı olanları. Konforlu biberon kullanımı direkt meme reddi yaptırıyor. Biberon dan çekmesi daha kolay olduğu için yeniden memeye döndürmek çok zor çoğu zamanda imkansız oluyor. Ben bu wee ninkileri kullanırken bişey yoktu lansinoh alınca meme reddi çok çok uzun sürdü süt kesilmesin diye sagarak beslemeye başladım zamanla moral bozukluğu ve bebek emmedigi içinde süt azaldı kesildi. Bu önemli bir tavsiye kulağına kupe olsun canım.

Çok çok önemli bir bilgi teşekkürler

Ilk defa duydum bunu ve bizim ogrenicek cok seyimiz var gercekten cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…