- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.721
Çok güzellerKizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Çok güzellerbende zor tutuyorum kendimi almamak için. Doktor bana da kıza benziyor dedi ama emin olamadı.
Geçen gün benim de kasıklarım çok ağrıdı dr yazdım progestan iç dedi kendisi de hamilelik döneminde hiç kanama,leke vs görmediği halde kullanmış sadece düşük riski için verilmiyor yani o ilaç yine de doktoruna danış istersenKızlar bugün adanadan döndüm ama sancım var uzanıyorum progestan içmeme gerek var mı sizce? Normalde kullanmıyorum sadece hastanede yattığımda 1 hafta kullandım
İnşallah sizinde için de. Bende bebek arabasını alsam mı diyorum bugün biraz baktım. Kur arttıkça fiyatlar artıyor dediler.Insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olsunbir sonraki doktor kontrolu bir ay sonra benimde o zaman cok net belli olur ama o kadar da bekleyemezdim
Benim de bir ay sonra Cansu nasıl geçecek günlerInsallah gonlunuzden ne geciyorsa o olsunbir sonraki doktor kontrolu bir ay sonra benimde o zaman cok net belli olur ama o kadar da bekleyemezdim
Geçen gün baktım ve tam beğendiklerimi almışsınKizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Bende bunlardan aldım yaaa çok güzeller geldi bileKizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Perşembeeee gidiyoruz bebeğimArtık bulantı kalmaması lazım zaten canım cuma günü gideceksin değil mi
İnşallah sizinde için de. Bende bebek arabasını alsam mı diyorum bugün biraz baktım. Kur arttıkça fiyatlar artıyor dediler.
Kızlar şimdi size bir şey söyleyeyim ebebekte değişim süresi 3 ay ona göre hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Belki jokerde fln da öyledir ama ebebekten eminim. Mesela doğuma yakın bez stokladınız açmadığınız paket olursa büyüğü ile değiştirirsiniz. Araba aldınız kurmadınız baktınız fiyat daha düşük hemen gidin iade edin çek veriyorlar onunla tekrar arabanızı alın vs vs. Böyle küçük trickler...yapıyorum ben her zamanindirimsiz bir şey almayı bünyem kabul etmiyor artık
Geçen gün baktım ve tam beğendiklerimi almışsınsağlıkla giysin prenses
Benim de bir ay sonra Cansu nasıl geçecek günler
Ya yerim ben bunları çok tatlıııKizlar bende ilk kez indirimlerden bebise bunlari aldim cigitten3 6 ay aldim hepsini yazin olur sanirim, cinsiyet degisirse kucuk bir ihtimal o zamanda esimin kuzeni ikizlere hamile ona veririm diye dusundum ayni zamanda dogum yapicaz
Sana bir tavsiye vereyim hiç bir zaman unutma. Olurda göğüs yarası olursa ya da çalışacak olursan ya da bir şekilde dinleneceginde birileri senin yerine biberonla besledim diye biberon kullanacaksan asla ama asla anne memesine en yakın diye satılan konforlu biberonlari kullanma. Lansinoh gibi Philips avent gibi falan. Böyle wee nin biberonlarini kullan az akışlı olanları. Konforlu biberon kullanımı direkt meme reddi yaptırıyor. Biberon dan çekmesi daha kolay olduğu için yeniden memeye döndürmek çok zor çoğu zamanda imkansız oluyor. Ben bu wee ninkileri kullanırken bişey yoktu lansinoh alınca meme reddi çok çok uzun sürdü süt kesilmesin diye sagarak beslemeye başladım zamanla moral bozukluğu ve bebek emmedigi içinde süt azaldı kesildi. Bu önemli bir tavsiye kulağına kupe olsun canım.Bu hafta da kayinvalidem pike ve biberon alip fotografini bana gondermisbu biberon iyi midir bilemedim ama belki yedekte kullanabilirim
İnşallah cinsiyeti öğrenirsiniz aminPerşembeeee gidiyoruz bebeğim
Çok çok önemli bir bilgi teşekkürlerSana bir tavsiye vereyim hiç bir zaman unutma. Olurda göğüs yarası olursa ya da çalışacak olursan ya da bir şekilde dinleneceginde birileri senin yerine biberonla besledim diye biberon kullanacaksan asla ama asla anne memesine en yakın diye satılan konforlu biberonlari kullanma. Lansinoh gibi Philips avent gibi falan. Böyle wee nin biberonlarini kullan az akışlı olanları. Konforlu biberon kullanımı direkt meme reddi yaptırıyor. Biberon dan çekmesi daha kolay olduğu için yeniden memeye döndürmek çok zor çoğu zamanda imkansız oluyor. Ben bu wee ninkileri kullanırken bişey yoktu lansinoh alınca meme reddi çok çok uzun sürdü süt kesilmesin diye sagarak beslemeye başladım zamanla moral bozukluğu ve bebek emmedigi içinde süt azaldı kesildi. Bu önemli bir tavsiye kulağına kupe olsun canım.
Sana bir tavsiye vereyim hiç bir zaman unutma. Olurda göğüs yarası olursa ya da çalışacak olursan ya da bir şekilde dinleneceginde birileri senin yerine biberonla besledim diye biberon kullanacaksan asla ama asla anne memesine en yakın diye satılan konforlu biberonlari kullanma. Lansinoh gibi Philips avent gibi falan. Böyle wee nin biberonlarini kullan az akışlı olanları. Konforlu biberon kullanımı direkt meme reddi yaptırıyor. Biberon dan çekmesi daha kolay olduğu için yeniden memeye döndürmek çok zor çoğu zamanda imkansız oluyor. Ben bu wee ninkileri kullanırken bişey yoktu lansinoh alınca meme reddi çok çok uzun sürdü süt kesilmesin diye sagarak beslemeye başladım zamanla moral bozukluğu ve bebek emmedigi içinde süt azaldı kesildi. Bu önemli bir tavsiye kulağına kupe olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?