2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle oyle ne alsak kâr su donemde sanirim basladi trendyol indirimi simdi oradan bakicam bende elektronik seyleri almaya calisicam ates olcer, sut sagma makinesi, telsiz ve bebek arabasi
Süt sağma makinesi almak lazım mı ki canım ya? Belki çok düzenli emer?

Ay bu ikinci bebişi olanlar, iyi ki varsınız

Süt sağma makinesi almak lazım mı ki canım ya? Belki çok düzenli emer?
Makine olmasa bile manuel bir pompa iyi olur. Sütü sağmak verimi ciddi artırır memede kalan son süt sütün yağlı yani değerli kısmından oluşuyor. Emzirdikten sonra kalanları sağıp diğer öğünde verebilirsin yada buzlukta da 3 aya kadar ömrü var. Böylece memeler 3 saat içinde tekrar fullenmiş olacak. Ne kadar süt o kadar huzur makine çok konforlu oluyor aslında ama tercih meselesi tabi. çalışan anneler içinse kesinlikle ihtiyaç.
Bir diğer faydası da mastit oluşumunu engeller sürekli sağmak

Kızlar bir şey sorucam bileniniz var mı, mustelanın vs şampuan ve kremleri indirime girmiş baya alıcam ama kullanım süreleri kısa değil dimi yani gerçi açmadığın sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama kesin bilgimde yok bileniniz var mı?

Birde mastitbfalan olabiliyorsun bebek tam boşaltamıyor falan. Süt sağma makinesini ben mastit olunca almıştım birde ben yaptığım hatayı söyleyeyim göğüs ucu var aventin ondan aldırdı doktor bana göğüs ucun küçük diye. Sonra bebek ona alıştı ve normal emmedi sonrada bıraktı. Bu sefer yara da olsa kullanmayacağım

Açmadığın sürece birşey olmaz bence. Bende mustela alacağım.

Mustelalarda skt var yanlış hatırlamıyorsam. Bakarsın yakın zamansa geri gönderirsin. Kullanım ömrü açıldıktan sonra 6 ay

merhaba11+1 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantım var ve ilk hamileliğim sürekli içssel bir huzursuzluk bulantıdan . Bulantı için ne önerirsiniz

merhaba11+1 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantım var ve ilk hamileliğim sürekli içssel bir huzursuzluk bulantıdan . Bulantı için ne önerirsiniz
Merhaba Zofer vermişti doktorum 4-5 saat rahat ediyordum içince.Ama genel olarak 12. Haftayı tamamlayana kadar çok rahatsız etti bulantılarım iyi gelen bir şey bulamadım.12. Haftadan sonra kesildi birden.

Bu arada benim de 82 çıktı, kız, alakalı mıdır bilmem ama bende tuttu
Ne bu baktığınız ? Beta hcg mi benim oğlumda 193 çıkmıştı bu değer 10. haftadan itibaren azalmaya başlıyor yani bence testin ne zaman yapıldığı ile ilgili olabilir

Çok az rendelenmiş Taze zencefil+kaynar su+ limon bunları karıştır biraz ılıyınca bal koy iç cnm. Beyaz leblebi iyi gelmişti bana, odayı havalandırma iyi gelir. 12. Haftada baya azalacak inşallah, az kalmış sabret

Kızlar merhaba aranızda robot supurge kullanan arkadaslar vardı marka onerısı verebılır mi acaba kullananlar almayı dusunuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…