- 7 Mart 2020
- 462
- 384
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.761
Sagol canım xiaomi ye gore fıyatı yuksek onun bende ıkısı arasonda kalmıstımHenüz gelmedi ama roborock s5 kullananlar çok önerdi ben onu aldım.
Bütçe varsa madela en güzeli. Bende eskisini kullanmayacağım çok zayıfladı çekiş gücü belki markayla alakalıdır ben mamajoo almıştım. Madela var arkadaşımda onu teklif etti sonuçta sürekli sterilize edeceğiz bana kullanılabilir gibi geldi. Birde daha hijyenik olması için şimdi adını hatırlamadığım ama değiştirilebilen parçaları var o şekilde kullanılabilirBenim arkadasta philips avent var veririm ben hic alma demisti ama bu makinelerde uzUn donem kullanimda eski performanslari olmuyor diye okudum ne derece dogru bilmiyorum. Bir de hastane tipi olanlar varmis medela (ya da madela yanlis yazmis olabilirim emin degilim) kiralama yapilabiliyormus kiralama yapanlar da cok memnunlardi ama bunlar heeep hayatimizda covid19 olmadan onceki seylerdi. Belki profesyonel makinelerin kiralanması şu an hijyen koşullarından ötürü mümkün olmayabilir.
Bu arada benim de 82 çıktı, kız, alakalı mıdır bilmem ama bende tuttu
Peki o sütü sağınca diyelim ki dolaba koydum, sonra kaynar suyun içinde biberonda mı ısısını ayarlayacağım, kaç dereceye ayarlayacağım ve bebek 6 auı heçmiş olmasa da biberon kullandıracak mıuım?Makine olmasa bile manuel bir pompa iyi olur. Sütü sağmak verimi ciddi artırır memede kalan son süt sütün yağlı yani değerli kısmından oluşuyor. Emzirdikten sonra kalanları sağıp diğer öğünde verebilirsin yada buzlukta da 3 aya kadar ömrü var. Böylece memeler 3 saat içinde tekrar fullenmiş olacak. Ne kadar süt o kadar huzurmakine çok konforlu oluyor aslında ama tercih meselesi tabi. çalışan anneler içinse kesinlikle ihtiyaç.
Bir diğer faydası da mastit oluşumunu engeller sürekli sağmak
Ya muhtemelen alakası yoktur ama insanın bi dahil olası geliyorNe bu baktığınız ? Beta hcg mibenim oğlumda 193 çıkmıştı bu değer 10. haftadan itibaren azalmaya başlıyor yani bence testin ne zaman yapıldığı ile ilgili olabilir
Küçükken biberon vermek istemezseniz kaşıkla veya şırıngayla verebilirsiniz. Isı ayarı da klasik bileğe damlatma testi ile yapılıyor bileğinizin iç kısmı yanmayacak şekilde ısıtılacak. Ya gözünüz hiç korkmasın kimse yaşamadan öğrenemiyor.Peki o sütü sağınca diyelim ki dolaba koydum, sonra kaynar suyun içinde biberonda mı ısısını ayarlayacağım, kaç dereceye ayarlayacağım ve bebek 6 auı heçmiş olmasa da biberon kullandıracak mıuım?
Ya çok soru sordum ama gerçekten soru bunlar, öğrenecek çok şey var
Süt sağma makinesi almak lazım mı ki canım ya? Belki çok düzenli emer?
Bende her şeyin tersi çıkıyor adeta kafa tutuyorum bu tahminlereYa muhtemelen alakası yoktur ama insanın bi dahil olası geliyor
Sağol canım benim bilgi içinSezeryan filan olursa sut gelmesi konusunda sikinti yasaniliyormu sanirimbir de gorumcemde sut atesi diye bir sey cikmisti surekli goguslerini sagiyordu. Sanirim o sut atesi sut gelmeyince mi oluyormus bende tam bilmiyorum ama ordan aklimda kaldi
Ne bu baktığınız ? Beta hcg mibenim oğlumda 193 çıkmıştı bu değer 10. haftadan itibaren azalmaya başlıyor yani bence testin ne zaman yapıldığı ile ilgili olabilir
Bıberonda ısınacak canım dırek ısıtmak yapısını bozuyormus bende oyle yapmıstım ılk bebegımde ve ılıklıgıda bılegının ıc kısmına dokup anlayacaksın bılegını yakmayack ve ılık olacak o sutten benım doktorum yogurt bıle yapabılırsın cok faydalı olur demıstıPeki o sütü sağınca diyelim ki dolaba koydum, sonra kaynar suyun içinde biberonda mı ısısını ayarlayacağım, kaç dereceye ayarlayacağım ve bebek 6 auı heçmiş olmasa da biberon kullandıracak mıuım?
Benmari usulü ısıtıyorlar ama bazı sütlerde koku oluyormuş böyle sabunsabun kokuyormuş bebek içmeyebiliyormuş o da sütteki lipazdan kaynaklı oluyormuş. Onun için de cezvede hafif bi cızırdatın diyorlar.Peki o sütü sağınca diyelim ki dolaba koydum, sonra kaynar suyun içinde biberonda mı ısısını ayarlayacağım, kaç dereceye ayarlayacağım ve bebek 6 auı heçmiş olmasa da biberon kullandıracak mıuım?
İkili testteki serbest bhcg 50 üstü olursa kız 50 altı olursa erkek diyolar.Ikili testtin kan sonucunda bir seye bakiliyormus bende tam bilmiyorum
Kaçıncı haftada yaptırmıştın ikili testi?Bende her şeyin tersi çıkıyor adeta kafa tutuyorum bu tahminlere
11 canım .Kaçıncı haftada yaptırmıştın ikili testi?
Cnm bulantın alırı ise pek bişey fayda etmiyor.merhaba11+1 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantım var ve ilk hamileliğim sürekli içssel bir huzursuzluk bulantıdan . Bulantı için ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?