2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim arkadasta philips avent var veririm ben hic alma demisti ama bu makinelerde uzUn donem kullanimda eski performanslari olmuyor diye okudum ne derece dogru bilmiyorum. Bir de hastane tipi olanlar varmis medela (ya da madela yanlis yazmis olabilirim emin degilim) kiralama yapilabiliyormus kiralama yapanlar da cok memnunlardi ama bunlar heeep hayatimizda covid19 olmadan onceki seylerdi. Belki profesyonel makinelerin kiralanması şu an hijyen koşullarından ötürü mümkün olmayabilir.

Bütçe varsa madela en güzeli. Bende eskisini kullanmayacağım çok zayıfladı çekiş gücü belki markayla alakalıdır ben mamajoo almıştım. Madela var arkadaşımda onu teklif etti sonuçta sürekli sterilize edeceğiz bana kullanılabilir gibi geldi. Birde daha hijyenik olması için şimdi adını hatırlamadığım ama değiştirilebilen parçaları var o şekilde kullanılabilir

Peki o sütü sağınca diyelim ki dolaba koydum, sonra kaynar suyun içinde biberonda mı ısısını ayarlayacağım, kaç dereceye ayarlayacağım ve bebek 6 auı heçmiş olmasa da biberon kullandıracak mıuım?
Ya çok soru sordum ama gerçekten soru bunlar , öğrenecek çok şey var

Küçükken biberon vermek istemezseniz kaşıkla veya şırıngayla verebilirsiniz. Isı ayarı da klasik bileğe damlatma testi ile yapılıyor bileğinizin iç kısmı yanmayacak şekilde ısıtılacak. Ya gözünüz hiç korkmasın kimse yaşamadan öğrenemiyor.

Süt sağma makinesi almak lazım mı ki canım ya? Belki çok düzenli emer?

Sezeryan filan olursa sut gelmesi konusunda sikinti yasaniliyormu sanirim bir de gorumcemde sut atesi diye bir sey cikmisti surekli goguslerini sagiyordu. Sanirim o sut atesi sut gelmeyince mi oluyormus bende tam bilmiyorum ama ordan aklimda kaldi

Sezeryan filan olursa sut gelmesi konusunda sikinti yasaniliyormu sanirim bir de gorumcemde sut atesi diye bir sey cikmisti surekli goguslerini sagiyordu. Sanirim o sut atesi sut gelmeyince mi oluyormus bende tam bilmiyorum ama ordan aklimda kaldi
Sağol canım benim bilgi için

Ne bu baktığınız ? Beta hcg mi benim oğlumda 193 çıkmıştı bu değer 10. haftadan itibaren azalmaya başlıyor yani bence testin ne zaman yapıldığı ile ilgili olabilir

Ikili testtin kan sonucunda bir seye bakiliyormus bende tam bilmiyorum

Bıberonda ısınacak canım dırek ısıtmak yapısını bozuyormus bende oyle yapmıstım ılk bebegımde ve ılıklıgıda bılegının ıc kısmına dokup anlayacaksın bılegını yakmayack ve ılık olacak o sutten benım doktorum yogurt bıle yapabılırsın cok faydalı olur demıstı

Benmari usulü ısıtıyorlar ama bazı sütlerde koku oluyormuş böyle sabunsabun kokuyormuş bebek içmeyebiliyormuş o da sütteki lipazdan kaynaklı oluyormuş. Onun için de cezvede hafif bi cızırdatın diyorlar.

Kızlar sizde de çok çabuk acıkma olur mu? Sürekli aç gibiyim kızım da günde 6-7 defa emiyor onun da mı etkisi var bilmiyorum, acıktığım zamanda midem bir tuhaf oluyor kazınıypr gibi, bulantım var gibi. Kızıma hamileyken bu derece olmamıştı.

Bir de şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben 700 gram almışım hedefim ilk 4 ay hiç kilo almamaktı, daha ilk doğumdan kalan fazlalıklarım var

Ben bebek arabasini da aldim kizlar esim beni birazcik kandirdi bu aksam sanirim bu guzel bu guzel diyerek ama bende sevdim fena degil biz 1300 gibi bir seye hallettik youtube dan videosunu da izleyerek aldik. Bir de bebek yemek masasi tablasi gibi bir aparat da gelicekmis. Bir yerde biz yemek yerken onun yemek masasi seyini de cikaririm bebek arabasindan indirmem diye dusundum eger durursa videolari ekledim ucuza almayi dusunen varsa bir bakabilir

Eklentiler

• SmartSelect_20201109-001610_Hepsiburada.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
merhaba11+1 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantım var ve ilk hamileliğim sürekli içssel bir huzursuzluk bulantıdan . Bulantı için ne önerirsiniz
Cnm bulantın alırı ise pek bişey fayda etmiyor.
Prilam var ben şuan onu kullanıyorum bitek onunla birşeyler yiyebiliyorum ki burda bikaç arkadaş daha var bu ilacı kullanan,gebelikte en güvenli ilaç.doktoruna danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…