2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sezeryan filan olursa sut gelmesi konusunda sikinti yasaniliyormu sanirim bir de gorumcemde sut atesi diye bir sey cikmisti surekli goguslerini sagiyordu. Sanirim o sut atesi sut gelmeyince mi oluyormus bende tam bilmiyorum ama ordan aklimda kaldi
Bence süt yapısal bir şey, ben sezeryan oldum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür benim bebek hemen emmeye başladı mama hiç vermedim, artık vermek istiyorum ama almıyorrrr geceleri çok uyanıyor derin uyusun diye içsin istiyorum ama yok

Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?

Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?
Günaydın canım, ben salı günü verdim kanı cumartesi günü öğrendim sonuçlarımı. 4-5 gün gibi bir sürede sonuçları siteye yüklemişlerdi yani.

ah keşkem ah keşkem :)

Ben ücretsiz izin alacağım büyük ihtimalle. hastalık olması sebebiyle bakıcıya güvenemem aileden bakacak kimse de yok mecbur alacağım yani. Brnim sıkıntı da notm fazlası olma ihtimalim yükseliyor ama yapacak bişey yok

Günaydın canım, ben salı günü verdim kanı cumartesi günü öğrendim sonuçlarımı. 4-5 gün gibi bir sürede sonuçları siteye yüklemişlerdi yani.
Aa çok iyi o zaman. Gerçi bir gün sonra çıkan da vardı bu grupta hastaneden hastaneye değişiyor da olabilir. Peki gösterdin mi doktora?

Aa çok iyi o zaman. Gerçi bir gün sonra çıkan da vardı bu grupta hastaneden hastaneye değişiyor da olabilir. Peki gösterdin mi doktora?
Hayır henüz göstermedim, perşembe günü çağırmıştı gidince göstereceğim Barkodun varsa bak istersen ne zaman kan vermiştin? Bana da 1 haftada çıkar dediler ama daha erken çıktı.

Hayır henüz göstermedim, perşembe günü çağırmıştı gidince göstereceğim Barkodun varsa bak istersen ne zaman kan vermiştin? Bana da 1 haftada çıkar dediler ama daha erken çıktı.
Ben perşembe günü verdim 4 gün oldu. Nerden bakılıyor?

Cook sanslisiniz insallah bizimde oyle olur benim gorumcem baya ugrasti ya sut konusunda gelmemisti hic hatta cekiyormus gogsunun ucunu gelsin diye

Ben perşembe günü verdim 4 gün oldu. Nerden bakılıyor?
Gittiğin hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuçları diye bir kısım olmalı. Oraya barkod, hasta no vs gibi bilgilerle girince sonuçlar çıktıysa gösterir.

Gittiğin hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuçları diye bir kısım olmalı. Oraya barkod, hasta no vs gibi bilgilerle girince sonuçlar çıktıysa gösterir.
Şimdi gördüm böyle bir sistem olduğunu bilmiyordum. Laboratuvar sonuçları diye bir kısım var ama arıza veriyor. Radyoloji sonuçları bölümü çalışıyor sadece. Teşekkür ederim canım takip edicem olmazsa ben de haftaya giderim hem de cinsiyet öğrenirim bi umut

Duymadığım şeyleri duyuyorum şimdi bisy sorcam saçma olabilir ama biberonu vs diğer şeyleri bulaşık makinesine atmak zararlı mı yada elde fairyle fln yıkamak ben bu çocuğa nasıl Bakcam sıfır Bilgi

yani teknik olarak kesin koyulabiliyordur ama benim bildiğim bebeğin çamaşır deterjanı bile farklı oluyor. (istersen aynı deterjanla yıkayabilirsin ama ciltleri daha hassas olduğu için insanlar daha doğal granül deterjan kullanıyor onu biliyorum)

genelde biberonları/emzikleri kaynatıyor insanlar ki dezenfekte olsun tamamen - elde sentetik bi deterjanla yıkarsan kaynama ile aynı dezenfeksiyonu sağlamış olmuyorsun :) atıyorum emziğini ağzından yere attı, onu kaynatıyorsun.

ha bunu yapmasan çok büyük bi risk var mı onu bilmiyorum ama genel kullanımın bu olduğunu biliyorum :)

Ogrenicegim çok şey var desene ama şunu soyliyim annem bize o kadr iyi bakmıştı ki kardeşim buna rağmen sürekli hasta oluyodu en son doktor bu çocuğun mikroba ihtiyacı var bağışıklık sistemi çok zayıf demişti herşeyi kararında yapmak lazm sanırım ama bilgiler için teşekkür ederim acemi olunca herşey zor geliyo

Günaydınlar, iyi haftalar dilerim herkese

Bir de şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben 700 gram almışım hedefim ilk 4 ay hiç kilo almamaktı, daha ilk doğumdan kalan fazlalıklarım var

ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.
fazla kilom olmadığı için ve yeme düzenim değiştiği kilo almamın çok normal olduğunu söyledi diyetisyenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…