- 23 Ağustos 2020
- 4.851
- 9.335
- 158
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.801
Bence süt yapısal bir şey, ben sezeryan oldum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür benim bebek hemen emmeye başladı mama hiç vermedim, artık vermek istiyorum ama almıyorrrrSezeryan filan olursa sut gelmesi konusunda sikinti yasaniliyormu sanirimbir de gorumcemde sut atesi diye bir sey cikmisti surekli goguslerini sagiyordu. Sanirim o sut atesi sut gelmeyince mi oluyormus bende tam bilmiyorum ama ordan aklimda kaldi
Günaydın canım, ben salı günü verdim kanı cumartesi günü öğrendim sonuçlarımı. 4-5 gün gibi bir sürede sonuçları siteye yüklemişlerdi yani.Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?
Çok haklısın, keşke hepimizin maddi durumları çok iyi olsa da dilediğimiz zaten evde kalıp çocuklarımıza bakabilsek. Sonra istediğimiz zaten geri dönsek işte, sevdiğimiz keyif aldığımız işleri yapsak ah aahh.
Aa çok iyi o zaman. Gerçi bir gün sonra çıkan da vardı bu gruptaGünaydın canım, ben salı günü verdim kanı cumartesi günü öğrendim sonuçlarımı. 4-5 gün gibi bir sürede sonuçları siteye yüklemişlerdi yani.
Hayır henüz göstermedim, perşembe günü çağırmıştı gidince göstereceğimAa çok iyi o zaman. Gerçi bir gün sonra çıkan da vardı bu gruptahastaneden hastaneye değişiyor da olabilir. Peki gösterdin mi doktora?
Ben perşembe günü verdim 4 gün oldu. Nerden bakılıyor?Hayır henüz göstermedim, perşembe günü çağırmıştı gidince göstereceğimBarkodun varsa bak istersen ne zaman kan vermiştin? Bana da 1 haftada çıkar dediler ama daha erken çıktı.
Bence süt yapısal bir şey, ben sezeryan oldum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür benim bebek hemen emmeye başladı mama hiç vermedim, artık vermek istiyorum ama almıyorrrrgeceleri çok uyanıyor derin uyusun diye içsin istiyorum ama yok
Gittiğin hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuçları diye bir kısım olmalı. Oraya barkod, hasta no vs gibi bilgilerle girince sonuçlar çıktıysa gösterir.Ben perşembe günü verdim 4 gün oldu. Nerden bakılıyor?
Şimdi gördüm böyle bir sistem olduğunu bilmiyordum. Laboratuvar sonuçları diye bir kısım var ama arıza veriyor. Radyoloji sonuçları bölümü çalışıyor sadece. Teşekkür ederim canım takip edicemGittiğin hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuçları diye bir kısım olmalı. Oraya barkod, hasta no vs gibi bilgilerle girince sonuçlar çıktıysa gösterir.
Kocaman bir bebiş seni karşılayacak canım Perşembe günüGünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
Ben de perşembe tekrar gideceğim. Bu sefer cinsiyetini netleştirmeden dönmücemGünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
Duymadığım şeyleri duyuyorum şimdi bisy sorcam saçma olabilir amaaaaaa kesin baaak, bi milyon tane markanın var chicco'nun var philips avent'in var - benim anlattığım alet için "mamajoo 5 işlevli" yazarsan google'a çıkıyor :)
ben de kullanan arkadaşlarımdan öğrenmiştim, özellikle çalışıyorsan ya da her seferinde sağ, sakla, ısıt, içir, sterilize et, kurut vs. döngüsünü kısaltmak istiyorsan aşırı mantıklı bi yatırım bence. sadece biraz büyük bi alet gibi ama ileride ek gıdaya geçtiğinde mama bile ısıtıyor :)
GünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
Duymadığım şeyleri duyuyorum şimdi bisy sorcam saçma olabilir amabiberonu vs diğer şeyleri bulaşık makinesine atmak zararlı mı yada elde fairyle fln yıkamak ben bu çocuğa nasıl Bakcam sıfır Bilgi
Ogrenicegim çok şey var deseneyani teknik olarak kesin koyulabiliyordur ama benim bildiğim bebeğin çamaşır deterjanı bile farklı oluyor. (istersen aynı deterjanla yıkayabilirsin ama ciltleri daha hassas olduğu için insanlar daha doğal granül deterjan kullanıyor onu biliyorum)
genelde biberonları/emzikleri kaynatıyor insanlar ki dezenfekte olsun tamamen - elde sentetik bi deterjanla yıkarsan kaynama ile aynı dezenfeksiyonu sağlamış olmuyorsun :) atıyorum emziğini ağzından yere attı, onu kaynatıyorsun.
ha bunu yapmasan çok büyük bi risk var mı onu bilmiyorum ama genel kullanımın bu olduğunu biliyorum :)
Bir de şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben 700 gram almışımhedefim ilk 4 ay hiç kilo almamaktı, daha ilk doğumdan kalan fazlalıklarım var
ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.Ben başından beri 2.5 kilo almışım, pişman değilim, 11-12 ile bitiririm diyorum ama aizin böyle korktuğunuzu görünce gerçekçi bir hedef değil heehalde benimki diyorum, şimdi 15+1 im, bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?