2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağı bebişine biberonla veriyordun değil mi canım? Sezaryen mi olmuştun? Bir de hiç mi emmedi, yoksa arada mı emdi? Nasıl yaptınız?

EVet amaç bu şekilde lipazı inaktive etmekmiş. Sütte de olayı aynı bizim yemeklerdeki çorba salata ana yemek tatlı olarak düşün mantık bu şekilde imiş.

aynı beni tarif ediyorsun, kendi yaş grubumda tanıdığım en nane molla insanım. şimdi bu moda olan sağlıklı beslenme ben doğduğumdan beri bizim evde norm olan beslenmeydi, bir kere bir şeyin kızardığını ya da margarin vs. ağır yağlar kullanıldığını bilmem. annem temizlik konusunda masumlar apartmanı safiye'nin o kadar delirmemiş versiyonu ama ona rağmen çoooook zayıf bi bünyem var.

kesinlikle çok abartmamak lazım :) benim arayışım daha çok hayatı pratik hale getirmek üzerine. ben yokken bakacak olan kimse o da zorlanmadan yapabilsin ki üşenmeden düzgün baksın istiyorum

seninle ilk konuştuğumuzda gittiğim muayenede doktor bana ilk 3 ay kilo almak yok demişti.
enn son ekim ortası gittiğimde gerçekten hiç kilo almamıştım, bu sefer de senin kilon zaten boyuna göre çok az, 12 haftayı tamamlayana kadar 1 - 1.5 kilo mutlaka al dedi. tabi bulantılar birazcık azalınca ve 0 hareket edince ben onu yaklaşık 2 kiloya yuvarladım

cuma kontrolde önümüzdeki 3 ayın hedefini soracağım bakalım ne diyecek. ama anladığım, ben 52.8 ile başladım, benim 65'i geçmeden bitirmemi isteyecek gibi gibi..

Aldığımız bence hepsi kilo değil,bebeğin kesesi,bebek,sıvı vs her şey büyüyor artık

Ben de hiç bimiyorum ama fairy ile yıkarsam iyice durularım, bi de kaynamış suya koyarım iyice durulansın mikrop varsa gitsin diye, başka ne yapılır ki

Cnm sonucunu banada bildirirmisin benim cok dusuk cikmis hastaneye gidecegim ev doktoru hastaneye yonlerdirdi. Yurt disindayim ben

Benim de annem safiye yemek konusunda da çok etçil bı aileyiz ama hepimizi topla 1 adam etmez eğer ben izin almazsam annem bakcak da bakalm bu tizizlikle nasl bakcak yazık yavruma

Şimdi baktım, çok mantıklı, alırım ben bunlardan

Ben de hiç bimiyorum ama fairy ile yıkarsam iyice durularım, bi de kaynamış suya koyarım iyice durulansın mikrop varsa gitsin diye, başka ne yapılır ki
Valla öğrenecek çok şeyimiz var canım neyse ki içimizde ikinci bebisi olanlar var sagolsunlar yardımcı oluyorlar yavaş yavaş ogrencez insallah

Kızlar selam, bebek arabası konusunda arkadaşımız size verelim diyor eşim tutturdu alalım işte onlarınkini diye. Ben de diyorum kırılır mırılır bişey olur. Bişey olmaz diyo zaten başka çocuk yapmıcaklar diyor. Pierre cardin miş ama modeli fln bilmiyorum sormadım da zaten verecekler bi de model sormuş olmayım diye sormadım. Puseti vs. de içindeymiş. Ne yapsam ki bilemedim, boşa masraf çıkarmak da istemedim ama kafam karıştı. Park yatak da verecek arabayı verecek olan arkadaş, başka bi arkadaş yatak odasına yatak yanı beşiği verecek avcı toplayıcı gibi olduk.

Canım bu kadar korkup kasilcak bisey yok çaydanlığın altı hep yanık durucak böylece işin çok kolaylasicak emzik yere mi düştü koy bı kaseye sıcak su at emziği içine al. Bitti gitti. Biberon da zaten ilk zamanlar çok emzirecegimiz için az kullanılır. O da aynı şekilde sabuna hiç gerek yok kaynar suyla temizlenir. Ha ben şimdi bulaşık deterjaniyla yıkıyorum biberonlari ama artık dana gibi oldu. Şükür daha bir kere bile hastalanmadi. İlk aylar fazla titizlenip sonra biraz salmak lazım. Eline aldığı kurabiye yerlere düşer tekrar alır yer tekrar düşer falan bilirsin işte çocukluğumuz gibi

İyi bari kullan gitsin nolcak başka masrafları halledersin ne kapsak kardır da benim çevremde hiç öyle yok

Ben de 4 sene özelde çalışmıştım, ömrümden ömür gitmişti, kolay gelsin ne diyeyim yaaa

Bunlar çok eski değil de yeni yeni duruyorsa alabilirsin tabi ki neden almayasin. İlerde odasını yapacaginda hevesini alırsın

Aldığımız bence hepsi kilo değil,bebeğin kesesi,bebek,sıvı vs her şey büyüyor artık
benim aldığım kilonun bi kısmı kesin memeler dün pentiye gittim, denettirdiler, baya C kapa geçmişim.
pentinin nü modelinden iki tane aldım, baya rahat, henüz emzirme sütyenine geçmek için hazır olmadığıma karar verdim.

birazı da bebeğin suyu kesesi falan olsa, heralde 1 kg da kendime aldım, onu da tatilde almıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…