- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.821
Sağı bebişine biberonla veriyordun değil mi canım? Sezaryen mi olmuştun? Bir de hiç mi emmedi, yoksa arada mı emdi? Nasıl yaptınız?Ben philips avent kullanmıştım Bebeğim ne yazık ki emmediği için 2-3 saat arkalıklarla yani 7-8 kere sağdım ilk 3 ay ardından en az günde 5 kere 9. Aya kadar sağdım buna rağmen gücünde hiç değişiklik olmamıştı. ama 7 yıldır bekliyor umarım bozulmamıştır
EVet amaç bu şekilde lipazı inaktive etmekmiş. Sütte de olayı aynı bizim yemeklerdeki çorba salata ana yemek tatlı olarak düşün mantık bu şekilde imiş.Yani direkt cezveye döküp cızırdatmak şeklinde değil mi?
Ya bu bebek sütü emip emip ondan sonra kalan kısmın çok sağlıklı olması da garip geldi aslında bana, sen kesin biliyorsundur sirkencubin bu işi
Ogrenicegim çok şey var deseneama şunu soyliyim annem bize o kadr iyi bakmıştı ki kardeşim buna rağmen sürekli hasta oluyodu en son doktor bu çocuğun mikroba ihtiyacı var bağışıklık sistemi çok zayıf demişti herşeyi kararında yapmak lazm sanırım ama bilgiler için teşekkür ederim acemi olunca herşey zor geliyo
Günaydınlar, iyi haftalar dilerim herkese
ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.
fazla kilom olmadığı için ve yeme düzenim değiştiği kilo almamın çok normal olduğunu söyledi diyetisyenim.
Aldığımız bence hepsi kilo değil,bebeğin kesesi,bebek,sıvı vs her şey büyüyor artıkGünaydınlar, iyi haftalar dilerim herkese
ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.
fazla kilom olmadığı için ve yeme düzenim değiştiği kilo almamın çok normal olduğunu söyledi diyetisyenim.
Ben de hiç bimiyorum ama fairy ile yıkarsam iyice durularım, bi de kaynamış suya koyarım iyice durulansın mikrop varsa gitsin diye, başka ne yapılır kiDuymadığım şeyleri duyuyorum şimdi bisy sorcam saçma olabilir amabiberonu vs diğer şeyleri bulaşık makinesine atmak zararlı mı yada elde fairyle fln yıkamak ben bu çocuğa nasıl Bakcam sıfır Bilgi
Cnm sonucunu banada bildirirmisin benim cok dusuk cikmis hastaneye gidecegim ev doktoru hastaneye yonlerdirdi. Yurt disindayim benGunaydinn
Bugun tsh icin kan vermeye saglik ocagina gittim. Hemsire adimi biliyordu ya sok oldum o kadar kisi icinde cok ilgiliydi ve gebe oldugum icin hic sira beklemeden ilk beni aldilar cok hosuma gittisadece tsh dedim ama idrar tahliline kadar aldilar idrar enfeksiyonu var mi yok mu diye merak ediyordum iyi de oldu aslinda. Saglik ocagi cok iyiymis ya
Benim ertesi gün çıkmıştı oglumda :)Hayır henüz göstermedim, perşembe günü çağırmıştı gidince göstereceğimBarkodun varsa bak istersen ne zaman kan vermiştin? Bana da 1 haftada çıkar dediler ama daha erken çıktı.
Bende gidecem ya diğer hafta gideyim demiştim ama no bu hafta gtcem cinsiyeti ogrencem inşallahGünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
Benim de annem safiyeaynı beni tarif ediyorsun, kendi yaş grubumda tanıdığım en nane molla insanım. şimdi bu moda olan sağlıklı beslenme ben doğduğumdan beri bizim evde norm olan beslenmeydi, bir kere bir şeyin kızardığını ya da margarin vs. ağır yağlar kullanıldığını bilmem. annem temizlik konusunda masumlar apartmanı safiye'nin o kadar delirmemiş versiyonu ama ona rağmen çoooook zayıf bi bünyem var.
kesinlikle çok abartmamak lazım :) benim arayışım daha çok hayatı pratik hale getirmek üzerine. ben yokken bakacak olan kimse o da zorlanmadan yapabilsin ki üşenmeden düzgün baksın istiyorum
Şimdi baktım, çok mantıklı, alırım ben bunlardanaaaaa kesin baaak, bi milyon tane markanın var chicco'nun var philips avent'in var - benim anlattığım alet için "mamajoo 5 işlevli" yazarsan google'a çıkıyor :)
ben de kullanan arkadaşlarımdan öğrenmiştim, özellikle çalışıyorsan ya da her seferinde sağ, sakla, ısıt, içir, sterilize et, kurut vs. döngüsünü kısaltmak istiyorsan aşırı mantıklı bi yatırım bence. sadece biraz büyük bi alet gibi ama ileride ek gıdaya geçtiğinde mama bile ısıtıyor :)
Valla öğrenecek çok şeyimiz var canım neyse ki içimizde ikinci bebisi olanlar var sagolsunlar yardımcı oluyorlar yavaş yavaş ogrencez insallahBen de hiç bimiyorum ama fairy ile yıkarsam iyice durularım, bi de kaynamış suya koyarım iyice durulansın mikrop varsa gitsin diye, başka ne yapılır ki
Bende baktım canım fiyat 800 küsur bisy galiba valla herşey çok pahalı yaa Allah yardımcımız olsunŞimdi baktım, çok mantıklı, alırım ben bunlardan
Canım bu kadar korkup kasilcak bisey yok çaydanlığın altı hep yanık durucak böylece işin çok kolaylasicakBen de hiç bimiyorum ama fairy ile yıkarsam iyice durularım, bi de kaynamış suya koyarım iyice durulansın mikrop varsa gitsin diye, başka ne yapılır ki
İyi bari kullan gitsin nolcak başka masrafları halledersin ne kapsak kardır da benim çevremde hiç öyle yokKızlar selam, bebek arabası konusunda arkadaşımız size verelim diyor eşim tutturdu alalım işte onlarınkini diye. Ben de diyorum kırılır mırılır bişey olur. Bişey olmaz diyo zaten başka çocuk yapmıcaklar diyor. Pierre cardin miş ama modeli fln bilmiyorum sormadım da zaten verecekler bi de model sormuş olmayım diye sormadım. Puseti vs. de içindeymiş. Ne yapsam ki bilemedim, boşa masraf çıkarmak da istemedim ama kafam karıştı. Park yatak da verecek arabayı verecek olan arkadaş, başka bi arkadaş yatak odasına yatak yanı beşiği verecekavcı toplayıcı gibi olduk.
Ben de 4 sene özelde çalışmıştım, ömrümden ömür gitmişti, kolay gelsin ne diyeyim yaaaben özel sektördeyim o yüzden ücretsiz izin istersem tazminatımı verip işten çıkarabilirler, daha önce benzeri örnekleri oldu şirkette. işe iade davası açsan alabileceğin paketi verip gönderiyorlar, ama bu da benim ve çocuğun sağlık sigortasız kalması ve eve birden daha az para girmeye başlaması ve geri işe dönmek zorunda kaldığımda "anne" olarak iş aramam demek.
iş hayatı kadınlara çok acımasız
Bunlar çok eski değil de yeni yeni duruyorsa alabilirsin tabi ki neden almayasin. İlerde odasını yapacaginda hevesini alırsınKızlar selam, bebek arabası konusunda arkadaşımız size verelim diyor eşim tutturdu alalım işte onlarınkini diye. Ben de diyorum kırılır mırılır bişey olur. Bişey olmaz diyo zaten başka çocuk yapmıcaklar diyor. Pierre cardin miş ama modeli fln bilmiyorum sormadım da zaten verecekler bi de model sormuş olmayım diye sormadım. Puseti vs. de içindeymiş. Ne yapsam ki bilemedim, boşa masraf çıkarmak da istemedim ama kafam karıştı. Park yatak da verecek arabayı verecek olan arkadaş, başka bi arkadaş yatak odasına yatak yanı beşiği verecekavcı toplayıcı gibi olduk.
seninle ilk konuştuğumuzda gittiğim muayenede doktor bana ilk 3 ay kilo almak yok demişti.
enn son ekim ortası gittiğimde gerçekten hiç kilo almamıştım, bu sefer de senin kilon zaten boyuna göre çok az, 12 haftayı tamamlayana kadar 1 - 1.5 kilo mutlaka al dedi. tabi bulantılar birazcık azalınca ve 0 hareket edince ben onu yaklaşık 2 kiloya yuvarladım
cuma kontrolde önümüzdeki 3 ayın hedefini soracağım bakalım ne diyecek. ama anladığım, ben 52.8 ile başladım, benim 65'i geçmeden bitirmemi isteyecek gibi gibi..
benim aldığım kilonun bi kısmı kesin memelerAldığımız bence hepsi kilo değil,bebeğin kesesi,bebek,sıvı vs her şey büyüyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?