2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağı bebişine biberonla veriyordun değil mi canım? Sezaryen mi olmuştun? Bir de hiç mi emmedi, yoksa arada mı emdi? Nasıl yaptınız?
Sezaryen oldu ama doğdu doğalı iştahsız. Biberonla veredim kilo alamadı mama bile aldım en kalorilisi dahil bir çok çeşit denetti doktor. Ama hiç birini almadı. Bi küçük kutu mama alıyordum mesela normal bir bebek için 1 hafta gitmez.açıldıktan sonra 3 haffa kullanabiliyorsun mamaları bizimki zaman aşımına uğruyordu bitmiyordu atıyorduk.sağdığım sütleri bile yarı içiyordu yarı atıyorduk bitiremiyordu. O kadar iştahsızdı hala da aynı.

Umarım planladığımız gibi olur ya, ben de çok korkuyorum ama beslenmemi de çok kısmıyorum, en kötüsü hiç yemezdim şimdi cocopops yiyorum sütle, Allah affetsin

Şimdi kaç yaşında canım, ay ne stresli, neyse ileride obezite derdiniz olmasın da, şimdiki çocuklar hormon hormon, seninki oradan şanslı olur bari, kız mı erkek mi?

Şimdi kaç yaşında canım, ay ne stresli, neyse ileride obezite derdiniz olmasın da, şimdiki çocuklar hormon hormon, seninki oradan şanslı olur bari, kız mı erkek mi?
7 yaşında. 18kg görünce mutlu oluyoruz. Yani siz ne kadar muhteşem bir anne olmak istesenizde çocuk yönlendiriyor ne yazık ki. Ha şu anlamda iyiyiz iştah olmayınca abur cubur da sevmiyor dolayısıyla madem zorla yediriyorum bari sağlıklı yedireyim diye düşünüp en azından yediği az şey sağlıkı. Pizza hamburger falan daha yrni tattı. O da bir dilimi tqm bitiremiyor

Ben bu anne bebek cantasini aldim sepette 121 e dusuyor gecen hafta hatta buraya atmistim 160 di sanirim size de haber vermek istedim
Trendyol indirimi var mı gerçekten ama çok tatlıymış hayırlı olsun

Ay çok ilginç, uzun zamandır duyduğum tek iştahsız çocuk seninki, duyduklarımda anneler hep önünden yemek alıyor, gizli gizli yediği çikolata kabuklarını dolabın içine saklanmış buluyor

Deneyin bi arabayı, sürün rahat mı pratik mi katlaması kaldırması. Hoşuna giderse kullanın ne olacak ki. Kaldı ki bazı bebekler arabaya asla binmiyor, boşa masraf yapmamış olursunuz. Ben de ablamdan park yatak alacağım. Ona vereceğim parayı başka şeylere harcarım.

Bence pek bir indirim yok ama sensodyne nin macunlarini, sampuanlari filan toptan aliyorum ben ordan marketlerde daha pahali oluyor cunku ev ekonomisine destek veriyorum
En son çeyizim için bol bol alışveriş yapmıştım kupon verip duruyor bana dur bakalım iyi bir teklif gelirse tekrar alışveriş yaparım

Bence almalisin bende ilk basta hepsi su marka olsun, birinden de bir sey istemem filan diyordum ama suanki piyasada neyi uyguna getirebilirsen onu almalisin mesela ben dun sunu dusundum bebek arabasini ucuza getirdim bu yaz ve seneye yaz kullanicaz arabayi sonra scooter alabilirim bebise diye dusundum genelde 2 yasindan sonra kullaniyorlarmis scooter i farkli seyler de deneyimler

En son çeyizim için bol bol alışveriş yapmıştım kupon verip duruyor bana dur bakalım iyi bir teklif gelirse tekrar alışveriş yaparım

Bana hic kupon yok ya, gecen yil tam zamanli calisirken trendyol elite uyeydim maasimi aktariyordum resmen simdi cok fazla bir sey almiyorum aslinda

Kizlar bebek alisverisi icin cok erken degil mi ya ben daha cocuk saglikli dogcak mi yasayacak mi kismina geçemedim yoksa ben mi cok yavastan alıyorum bi de bunlar.bi gunluk is gibi gelio doguma yakin veririm siparisigelir eve diye dusunuyodum. Acikcasi allah hicbirimize yasatmasin ama son dakkada biro bebegibi kaybeden tanidiklarim var snra cok ciddi bunalimlar yasadikar yillarca toparlanamadilar odasina kadar yapmislardi o ornekleri gorunce hic bisey alasim gelmiyo benim cok supheci yaklasiyorum galiba :s

Haklısın aslında, ama şu enflasyon, takip edemediğimiz kur dalgalanmaları maalesef ne alsak kar psikolojisine sebep oluyor. Almadığımız her gün zarar gibi 1 günde çıkıp alamam ben her şeyi sanmıyorum bebek arabaları 2-3 bin civarı, yataklar bin lira, ana kucağı beğendim bir tane ikinci eli 680 lira. Mecbur parça parça alınacak ama şu an ben de büyük bir şey almadım henüz.

Umarım planladığımız gibi olur ya, ben de çok korkuyorum ama beslenmemi de çok kısmıyorum, en kötüsü hiç yemezdim şimdi cocopops yiyorum sütle, Allah affetsin
valla ben de dün akşam burma kadayıf yedim, geçen gün de evde burger yaptım yedim. hamileyiz yani o kadar kısamayız. gözüm de kalmasın bişeyde.
Bence pek bir indirim yok ama sensodyne nin macunlarini, sampuanlari filan toptan aliyorum ben ordan marketlerde daha pahali oluyor cunku ev ekonomisine destek veriyorum
tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.
bebeğe de bez aldım bide ıslak mendil.

Bende hep oyle dusunuyordum, Allah kimseye de yasatmasin gercekten cok uzucu, aci bir sey ama artik olumlu dusunmeye tadini cikarmaya calisiyorum. Hamilelikte ki mutlu kisma odaklanmis durumdayim artik aklima hic kotu bir sey getirmemeye calisiyorum. Hayatimda en fazla 2 kere yasicagim hamilelik duygusu icin baskalarinin deneyimlerini ornek almayalim bence

Evet cnm enflasyon berbat dolar euro aldi basini gidiyor haliyle aldiklarimizada etki ediyor ama ben yinede almicam ilerde bi sikinti ile karsilasirsak o esyalara bakip uzulmek istemiyorum arastirmalarimi yaptim bende alcaklari az cok belirledim ztn kucuk parcalarimin hepsi amerikadan gelcek gogus pompasina kdr o da ztn doguma 15 gun kala oldugu icin rahatim birazcikta onun etkisi var ama besik bebek arabasi otokoltugu fakan burdan alcam onda da goze aldim daha pahali olmasini gordugum ornekler beni cidden cok uzmustu çünkü ins hepimiz cok saglikki dogum yapicaz buna inancım tam ama yinede tedbirli oliyim dedim

tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.
bebeğe de bez aldım bide ıslak mendil.

Bak havlu kagitlari da cok uyguna geliyor aksam esimin kartindan da onlari aliyim bebek bezine daha karar veremedim ben ya prima premium care mi almaliyim yoksa pampers pure mu bilemedim bir de islak mendili sleppy mi aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…