- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.841
Sezaryen oldu ama doğdu doğalı iştahsız. Biberonla veredim kilo alamadı mama bile aldım en kalorilisi dahil bir çok çeşit denetti doktor. Ama hiç birini almadı. Bi küçük kutu mama alıyordum mesela normal bir bebek için 1 hafta gitmez.açıldıktan sonra 3 haffa kullanabiliyorsun mamaları bizimki zaman aşımına uğruyordu bitmiyordu atıyorduk.sağdığım sütleri bile yarı içiyordu yarı atıyorduk bitiremiyordu. O kadar iştahsızdı hala da aynı.Sağı bebişine biberonla veriyordun değil mi canım? Sezaryen mi olmuştun? Bir de hiç mi emmedi, yoksa arada mı emdi? Nasıl yaptınız?
Umarım planladığımız gibi olur ya, ben de çok korkuyorum ama beslenmemi de çok kısmıyorum, en kötüsü hiç yemezdim şimdi cocopops yiyorum sütle, Allah affetsinGünaydınlar, iyi haftalar dilerim herkese
ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.
fazla kilom olmadığı için ve yeme düzenim değiştiği kilo almamın çok normal olduğunu söyledi diyetisyenim.
İki ailenin çocukları da 4 yaşında pek eski değildir heralde, yine de bi alıp bakayım olmadı geri veririzBunlar çok eski değil de yeni yeni duruyorsa alabilirsin tabi ki neden almayasin. İlerde odasını yapacaginda hevesini alırsın
Şimdi kaç yaşında canım, ay ne stresli, neyse ileride obezite derdiniz olmasın da, şimdiki çocuklar hormon hormon, seninki oradan şanslı olur bari, kız mı erkek mi?Sezaryen oldu ama doğdu doğalı iştahsız. Biberonla veredim kilo alamadı mama bile aldım en kalorilisi dahil bir çok çeşit denetti doktor. Ama hiç birini almadı. Bi küçük kutu mama alıyordum mesela normal bir bebek için 1 hafta gitmez.açıldıktan sonra 3 haffa kullanabiliyorsun mamaları bizimki zaman aşımına uğruyordu bitmiyordu atıyorduk.sağdığım sütleri bile yarı içiyordu yarı atıyorduk bitiremiyordu. O kadar iştahsızdı hala da aynı.
7 yaşında. 18kg görünce mutlu oluyoruz. Yani siz ne kadar muhteşem bir anne olmak istesenizde çocuk yönlendiriyor ne yazık ki. Ha şu anlamda iyiyiz iştah olmayınca abur cubur da sevmiyor dolayısıyla madem zorla yediriyorum bari sağlıklı yedireyim diye düşünüp en azından yediği az şey sağlıkı. Pizza hamburger falan daha yrni tattı. O da bir dilimi tqm bitiremiyorŞimdi kaç yaşında canım, ay ne stresli, neyse ileride obezite derdiniz olmasın da, şimdiki çocuklar hormon hormon, seninki oradan şanslı olur bari, kız mı erkek mi?
Cnm sonucunu banada bildirirmisin benim cok dusuk cikmis hastaneye gidecegim ev doktoru hastaneye yonlerdirdi. Yurt disindayim ben
Trendyol indirimi var mı gerçektenBen bu anne bebek cantasini aldimsepette 121 e dusuyor gecen hafta hatta buraya atmistim 160 di sanirim size de haber vermek istedim
Trendyol indirimi var mı gerçektenama çok tatlıymış hayırlı olsun
Ay çok ilginç, uzun zamandır duyduğum tek iştahsız çocuk seninki, duyduklarımda anneler hep önünden yemek alıyor, gizli gizli yediği çikolata kabuklarını dolabın içine saklanmış buluyor7 yaşında. 18kg görünce mutlu oluyoruz. Yani siz ne kadar muhteşem bir anne olmak istesenizde çocuk yönlendiriyor ne yazık ki. Ha şu anlamda iyiyiz iştah olmayınca abur cubur da sevmiyor dolayısıyla madem zorla yediriyorum bari sağlıklı yedireyim diye düşünüp en azından yediği az şey sağlıkı. Pizza hamburger falan daha yrni tattı. O da bir dilimi tqm bitiremiyor
Deneyin bi arabayı, sürün rahat mı pratik mi katlaması kaldırması. Hoşuna giderse kullanın ne olacak ki. Kaldı ki bazı bebekler arabaya asla binmiyor, boşa masraf yapmamış olursunuz. Ben de ablamdan park yatak alacağım. Ona vereceğim parayı başka şeylere harcarım.Kızlar selam, bebek arabası konusunda arkadaşımız size verelim diyor eşim tutturdu alalım işte onlarınkini diye. Ben de diyorum kırılır mırılır bişey olur. Bişey olmaz diyo zaten başka çocuk yapmıcaklar diyor. Pierre cardin miş ama modeli fln bilmiyorum sormadım da zaten verecekler bi de model sormuş olmayım diye sormadım. Puseti vs. de içindeymiş. Ne yapsam ki bilemedim, boşa masraf çıkarmak da istemedim ama kafam karıştı. Park yatak da verecek arabayı verecek olan arkadaş, başka bi arkadaş yatak odasına yatak yanı beşiği verecekavcı toplayıcı gibi olduk.
En son çeyizim için bol bol alışveriş yapmıştım kupon verip duruyor bana dur bakalım iyi bir teklif gelirse tekrar alışveriş yaparımBence pek bir indirim yok ama sensodyne nin macunlarini, sampuanlari filan toptan aliyorum ben ordanmarketlerde daha pahali oluyor cunku ev ekonomisine destek veriyorum
Kızlar selam, bebek arabası konusunda arkadaşımız size verelim diyor eşim tutturdu alalım işte onlarınkini diye. Ben de diyorum kırılır mırılır bişey olur. Bişey olmaz diyo zaten başka çocuk yapmıcaklar diyor. Pierre cardin miş ama modeli fln bilmiyorum sormadım da zaten verecekler bi de model sormuş olmayım diye sormadım. Puseti vs. de içindeymiş. Ne yapsam ki bilemedim, boşa masraf çıkarmak da istemedim ama kafam karıştı. Park yatak da verecek arabayı verecek olan arkadaş, başka bi arkadaş yatak odasına yatak yanı beşiği verecekavcı toplayıcı gibi olduk.
En son çeyizim için bol bol alışveriş yapmıştım kupon verip duruyor bana dur bakalım iyi bir teklif gelirse tekrar alışveriş yaparım
Haklısın aslında, ama şu enflasyon, takip edemediğimiz kur dalgalanmaları maalesef ne alsak kar psikolojisine sebep oluyor. Almadığımız her gün zarar gibiKizlar bebek alisverisi icin cok erken degil mi ya ben daha cocuk saglikli dogcak mi yasayacak mi kismina geçemedim yoksa ben mi cok yavastan alıyorum bi de bunlar.bi gunluk is gibi gelio doguma yakin veririm siparisigelir eve diye dusunuyodum. Acikcasi allah hicbirimize yasatmasin ama son dakkada biro bebegibi kaybeden tanidiklarim var snra cok ciddi bunalimlar yasadikar yillarca toparlanamadilar odasina kadar yapmislardi o ornekleri gorunce hic bisey alasim gelmiyo benim cok supheci yaklasiyorum galiba :s
valla ben de dün akşam burma kadayıf yedim, geçen gün de evde burger yaptım yedim. hamileyiz yani o kadar kısamayız. gözüm de kalmasın bişeyde.Umarım planladığımız gibi olur ya, ben de çok korkuyorum ama beslenmemi de çok kısmıyorum, en kötüsü hiç yemezdim şimdi cocopops yiyorum sütle, Allah affetsin
tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.Bence pek bir indirim yok ama sensodyne nin macunlarini, sampuanlari filan toptan aliyorum ben ordanmarketlerde daha pahali oluyor cunku ev ekonomisine destek veriyorum
Kizlar bebek alisverisi icin cok erken degil mi ya ben daha cocuk saglikli dogcak mi yasayacak mi kismina geçemedim yoksa ben mi cok yavastan alıyorum bi de bunlar.bi gunluk is gibi gelio doguma yakin veririm siparisigelir eve diye dusunuyodum. Acikcasi allah hicbirimize yasatmasin ama son dakkada biro bebegibi kaybeden tanidiklarim var snra cok ciddi bunalimlar yasadikar yillarca toparlanamadilar odasina kadar yapmislardi o ornekleri gorunce hic bisey alasim gelmiyo benim cok supheci yaklasiyorum galiba :s
Evet cnm enflasyon berbat dolar euro aldi basini gidiyor haliyle aldiklarimizada etki ediyor ama ben yinede almicam ilerde bi sikinti ile karsilasirsak o esyalara bakip uzulmek istemiyorum arastirmalarimi yaptim bende alcaklari az cok belirledim ztn kucuk parcalarimin hepsi amerikadan gelcek gogus pompasina kdr o da ztn doguma 15 gun kala oldugu icin rahatim birazcikta onun etkisi var ama besik bebek arabasi otokoltugu fakan burdan alcam onda da goze aldim daha pahali olmasini gordugum ornekler beni cidden cok uzmustu çünkü ins hepimiz cok saglikki dogum yapicaz buna inancım tam ama yinede tedbirli oliyim dedimHaklısın aslında, ama şu enflasyon, takip edemediğimiz kur dalgalanmaları maalesef ne alsak kar psikolojisine sebep oluyor. Almadığımız her gün zarar gibi1 günde çıkıp alamam ben her şeyi sanmıyorum bebek arabaları 2-3 bin civarı, yataklar bin lira, ana kucağı beğendim bir tane ikinci eli 680 lira. Mecbur parça parça alınacak ama şu an ben de büyük bir şey almadım henüz.
tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.
bebeğe de bez aldım bide ıslak mendil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?