- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.861
Herkesin kendi tercihi tabi.bende hamileligimin mutlu kismini yasiyorum suan tek farkla alisvers yapmayarak cnku alisveris mutlu etmiyo bebegimin gundengune büyüdüğünu ogrenfigim makaleleri okumak fln cok iyi geliyo . İns canm hepimizin ki saglikladogar buyur esyalarini tepe tepe eskitirler tek dilegim bu hepimiz icinBende hep oyle dusunuyordum, Allah kimseye de yasatmasin gercekten cok uzucu, aci bir sey ama artik olumlu dusunmeye tadini cikarmaya calisiyorum. Hamilelikte ki mutlu kisma odaklanmis durumdayim artik aklima hic kotu bir sey getirmemeye calisiyorum. Hayatimda en fazla 2 kere yasicagim hamilelik duygusu icin baskalarinin deneyimlerini ornek almayalim bence
prima alacaksan pure al, premium care da pafüm var alkol var, pure daha iyi.. ama ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de çok memnun. ıslak mendili de sleepy aldım.Bak havlu kagitlari da cok uyguna geliyor aksam esimin kartindan da onlari aliyimbebek bezine daha karar veremedim ben ya prima premium care mi almaliyim yoksa pampers pure mu bilemedim bir de islak mendili sleppy mi aliyoruz
Cnm yanliz degilsin bende senin gibiyim benim ucuncu cocugum olacak. Diger ikisindede ayniydim. Son aylara kadar bisey almadim. Son aya dogru tamamlandi hersey sayilir. Buyuklerimiz ne demis dogmamis cocuga don bicilmez. Benimde cervemde dogmayan cocuklar oldu bende cok etkilenmistim. Bu yapi meselesi bence cok baglanmamak lazim. Alanlara saygim var sonucta indirimlerden yararlanmak cok guzelKizlar bebek alisverisi icin cok erken degil mi ya ben daha cocuk saglikli dogcak mi yasayacak mi kismina geçemedim yoksa ben mi cok yavastan alıyorum bi de bunlar.bi gunluk is gibi gelio doguma yakin veririm siparisigelir eve diye dusunuyodum. Acikcasi allah hicbirimize yasatmasin ama son dakkada biro bebegibi kaybeden tanidiklarim var snra cok ciddi bunalimlar yasadikar yillarca toparlanamadilar odasina kadar yapmislardi o ornekleri gorunce hic bisey alasim gelmiyo benim cok supheci yaklasiyorum galiba :s
prima alacaksan pure al, premium care da pafüm var alkol var, pure daha iyi.. ama ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de çok memnun. ıslak mendili de sleepy aldım.
Bende alcagim zmn kesinlikle sleepy tercih edicemprima alacaksan pure al, premium care da pafüm var alkol var, pure daha iyi.. ama ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de çok memnun. ıslak mendili de sleepy aldım.
Aynen cnm Turkiye oyle bi ekononideki ucuza kapamak cok akillica tabi . Eminim 6 ay sonra cogu sey pahalancak. Ama bi sagligindan emin olalimda doguma yakin zamanda baslarim dedim artik heryerde hersey var ztn ben evlenirken esya isini bile iki gunde bitirmistim cok kafada buyutmemek lazim . İns hepimizinki saglikli dogarda bu konusmalari hatirlar guleriz. Yetwrki iyi olsunlar herkesin tedcihleri farkli ama.heyecanimiz ayniCnm yanliz degilsin bende senin gibiyim benim ucuncu cocugum olacak. Diger ikisindede ayniydim. Son aylara kadar bisey almadim. Son aya dogru tamamlandi hersey sayilir. Buyuklerimiz ne demis dogmamis cocuga don bicilmez. Benimde cervemde dogmayan cocuklar oldu bende cok etkilenmistim. Bu yapi meselesi bence cok baglanmamak lazim. Alanlara saygim var sonucta indirimlerden yararlanmak cok guzel
evet ben de bir süre pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum.Islak mrndil kullanmayı düşünmüyorum ama çok gerekirse diye bir paket alırım onu da sadece su dan oluşanlardan alırım. Kokusuz
Evet işin bir de bu kısmı var, hep olumsuzu düşünmemek lazım. Allah korusun doğduktan sonra da başına bir şey gelebilir. Hep bir şeyler olacak diye korku ve kaygıyla yaşayamayız.Bende hep oyle dusunuyordum, Allah kimseye de yasatmasin gercekten cok uzucu, aci bir sey ama artik olumlu dusunmeye tadini cikarmaya calisiyorum. Hamilelikte ki mutlu kisma odaklanmis durumdayim artik aklima hic kotu bir sey getirmemeye calisiyorum. Hayatimda en fazla 2 kere yasicagim hamilelik duygusu icin baskalarinin deneyimlerini ornek almayalim bence
Herkesin kendi tercihi tabi.bende hamileligimin mutlu kismini yasiyorum suan tek farkla alisvers yapmayarak cnku alisveris mutlu etmiyo bebegimin gundengune büyüdüğünu ogrenfigim makaleleri okumak fln cok iyi geliyo . İns canm hepimizin ki saglikladogar buyur esyalarini tepe tepe eskitirler tek dilegim bu hepimiz icin
Evet işin bir de bu kısmı var, hep olumsuzu düşünmemek lazım. Allah korusun doğduktan sonra da başına bir şey gelebilir. Hep bir şeyler olacak diye korku ve kaygıyla yaşayamayız.
Merhaba xiaomi nin sadece süpüren modeli var bende. 1 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim.Kızlar merhaba aranızda robot supurge kullanan arkadaslar vardı marka onerısı verebılır mi acaba kullananlar almayı dusunuyorumda
Beeen 14:45teeeeGünaaaaydıııınKimler gidiyor bu hafta doktora ben perşembe gidiyorum
xiaomi mi vacuum var bende, mopsuz, çok memnunum, 1,5 yıldır kullanıyorum.Kızlar merhaba aranızda robot supurge kullanan arkadaslar vardı marka onerısı verebılır mi acaba kullananlar almayı dusunuyorumda
Aynen tuvalet kağıdı havlu kağıtla açtık kasım indirimlerinivalla ben de dün akşam burma kadayıf yedim, geçen gün de evde burger yaptım yedim. hamileyiz yani o kadar kısamayız. gözüm de kalmasın bişeyde.
tuvalet kağıdı, havlu kağıt stokladım bende.. geçen yıl indirimden aldıklarım hala bitmedi bile, baya ekonomik bu şekilde.
bebeğe de bez aldım bide ıslak mendil.
Araba telsiz sterilizatör süt sağma makinesi gibi kurdan çok etkilenecek olanları kampanya olduğunda önceden almak en mantıklısı benceben de ikisinin arasında bir yerde düşünüyorum açıkçası alışveriş konusunda.
şu kur işi olmasa (ki o da düşmeye başladı malum) kesinlikle başta 6-7 aylara kadar beklerim diyordum ama şimdilik kendime ikili testi hedef koydum büyük bir kaç parça şey almak için.. (mesela bahsettiğim sterilizatör, anne yanı, anne telsizi vs. gibi)
bana sadece hastane çıkışı harici (o da pahalı markalar çok güzel indirime girebildiği için) tekstil almak anlamsız geliyor, çünkü zıbın vs. denen şeyler e-bebekte çok komik fiyatlara satılıyor...
Unibaby bin parabensiz parfümsüzü var onlar iyimiş. Bebek altı değişirken kullanmak için pamuk alcam ben kaynamış suya batırıp haftalık olarak ıslak mendil kutusuna koycam. Burdaki kızlardan biri yazmıştı fikir hoşuma gittiBak havlu kagitlari da cok uyguna geliyor aksam esimin kartindan da onlari aliyimbebek bezine daha karar veremedim ben ya prima premium care mi almaliyim yoksa pampers pure mu bilemedim bir de islak mendili sleppy mi aliyoruz
süt sağma makinesi ne alacağız bilmiyorum, pompa mı yoksa elektrikli falan mı?Araba telsiz sterilizatör süt sağma makinesi gibi kurdan çok etkilenecek olanları kampanya olduğunda önceden almak en mantıklısı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?