2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Herkesin kendi tercihi tabi.bende hamileligimin mutlu kismini yasiyorum suan tek farkla alisvers yapmayarak cnku alisveris mutlu etmiyo bebegimin gundengune büyüdüğünu ogrenfigim makaleleri okumak fln cok iyi geliyo . İns canm hepimizin ki saglikladogar buyur esyalarini tepe tepe eskitirler tek dilegim bu hepimiz icin

Bak havlu kagitlari da cok uyguna geliyor aksam esimin kartindan da onlari aliyim bebek bezine daha karar veremedim ben ya prima premium care mi almaliyim yoksa pampers pure mu bilemedim bir de islak mendili sleppy mi aliyoruz
prima alacaksan pure al, premium care da pafüm var alkol var, pure daha iyi.. ama ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de çok memnun. ıslak mendili de sleepy aldım.

Cnm yanliz degilsin bende senin gibiyim benim ucuncu cocugum olacak. Diger ikisindede ayniydim. Son aylara kadar bisey almadim. Son aya dogru tamamlandi hersey sayilir. Buyuklerimiz ne demis dogmamis cocuga don bicilmez. Benimde cervemde dogmayan cocuklar oldu bende cok etkilenmistim. Bu yapi meselesi bence cok baglanmamak lazim. Alanlara saygim var sonucta indirimlerden yararlanmak cok guzel

prima alacaksan pure al, premium care da pafüm var alkol var, pure daha iyi.. ama ben sleepy aldım, tüm arkadaşlarım sleepy kullanıyor, hepsi de çok memnun. ıslak mendili de sleepy aldım.
Bende alcagim zmn kesinlikle sleepy tercih edicem Aynen cnm Turkiye oyle bi ekononideki ucuza kapamak cok akillica tabi . Eminim 6 ay sonra cogu sey pahalancak. Ama bi sagligindan emin olalimda doguma yakin zamanda baslarim dedim artik heryerde hersey var ztn ben evlenirken esya isini bile iki gunde bitirmistim cok kafada buyutmemek lazim . İns hepimizinki saglikli dogarda bu konusmalari hatirlar guleriz. Yetwrki iyi olsunlar herkesin tedcihleri farkli ama.heyecanimiz ayni

Evet işin bir de bu kısmı var, hep olumsuzu düşünmemek lazım. Allah korusun doğduktan sonra da başına bir şey gelebilir. Hep bir şeyler olacak diye korku ve kaygıyla yaşayamayız.

Aslinda demek istedigim Allah korusun bir yas sureci yasanicaksa ve bir kayip varsa ortada bu kiyafet almissin almamissin vs bunlarla pek alakali degil. Cok ileri zaman kayiplari yasayan anneler de oldu, kimsenin basina boyle bir sey gelmesin insallah cok aci bir seydir eminim hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah

ben de ikisinin arasında bir yerde düşünüyorum açıkçası alışveriş konusunda.
şu kur işi olmasa (ki o da düşmeye başladı malum ) kesinlikle başta 6-7 aylara kadar beklerim diyordum ama şimdilik kendime ikili testi hedef koydum büyük bir kaç parça şey almak için.. (mesela bahsettiğim sterilizatör, anne yanı, anne telsizi vs. gibi)

bana sadece hastane çıkışı harici (o da pahalı markalar çok güzel indirime girebildiği için) tekstil almak anlamsız geliyor, çünkü zıbın vs. denen şeyler e-bebekte çok komik fiyatlara satılıyor...

Deneyin bi arabayı, sürün rahat mı pratik mi katlaması kaldırması. Hoşuna giderse kullanın ne olacak ki. Kaldı ki bazı bebekler arabaya asla binmiyor, boşa masraf yapmamış olursunuz. Ben de ablamdan park yatak alacağım. Ona vereceğim parayı başka şeylere harcarım.
Evet cnm mantıklı

Aynen tuvalet kağıdı havlu kağıtla açtık kasım indirimlerini familia 32 li 3 katlı 20 ₺ flndı yapıştırdık valla, diŞ macunu fln da aldık. Trendyoldan da parfümsüz parabensiz çamaşır bulaşık deterjanı aldım baya inmiş onların fiyatı.

Kızlar benim şuan 13 haftanın içindeyim, 72, 5la öğrendim 6 haftalıkKen
şuan 76.2 kilo dayım
Bugün diyete başladım diyet derken ekmek ve tatlı yemicem bakalım sizde durumlar nasıl ben gene hızlı alıyorum ilk hamileliğimdede böyle olmuştu, yarında kontrol var cinsiyet öğrenebilirmiyizki çokda heyecanlıyım

Araba telsiz sterilizatör süt sağma makinesi gibi kurdan çok etkilenecek olanları kampanya olduğunda önceden almak en mantıklısı bence

Bak havlu kagitlari da cok uyguna geliyor aksam esimin kartindan da onlari aliyim bebek bezine daha karar veremedim ben ya prima premium care mi almaliyim yoksa pampers pure mu bilemedim bir de islak mendili sleppy mi aliyoruz
Unibaby bin parabensiz parfümsüzü var onlar iyimiş. Bebek altı değişirken kullanmak için pamuk alcam ben kaynamış suya batırıp haftalık olarak ıslak mendil kutusuna koycam. Burdaki kızlardan biri yazmıştı fikir hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…