2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende de doğuma yaklaşana kadar yapmamıştı. Sonraları yapmaya başladı bıraktım. Bir de tam emilim oluyor mu ona dikkat et. Gaita siyah olur emilim olmuşsa. Yoksa çok fayda etmiyor demektir

Bende neden siyah olmus diye dusunmustum demek ilactanmis

Yok yok degildir bu beta da kalp atisi gibi uydurma bir seydi dimi bilimsel degildi, bunu da kalkip yarin sormiyim boyle sacma sorular sorunca cok cahilsin gibi bir bakis atiyor
Bence sorma hiç siz bebeğe ultrasonda tekrar bakın olmazsa

Kanız değil de ishal sorunu oldu.İlacı kullanınca hep siyah mı olur gaita canım?ilk haftalarda öyleydi ama şimdi değil vücut alıştı mı ne oldu hep aynı şekilde aldım ilacı
Hep öyle mi olur emin değilim canım bilmiyorum. Ama hemen yapacak diye bişey yok dediğim gibi ileriki aylarda oldu bende. Hem çocuğun baskısı hem kabızlık olacak iş değil zaten. Hazır rahatsız etmiyorken devam et. İshal onunla alakalı değildir muhtemelen.

Yok yok degildir bu beta da kalp atisi gibi uydurma bir seydi dimi bilimsel degildi, bunu da kalkip yarin sormiyim boyle sacma sorular sorunca cok cahilsin gibi bir bakis atiyor
Kız ben neler soruyorum doktora gülüyor valla artık bana ah ah diyor

Haha benimki oyle tatli dilli filan degil canim ciddi biri bana caliskan hamile diyor bir bilse burada ne kadar vakit gecirdigimi
Benimki biliyor valla Benim doktorum çok ilgili ya çok seviyorum onu bir şey sorduğumda ertesi günü yazar merak ettim der sorar sağ olsun

Ay ben eşimden izin alamadım gidemiyorum kontrole sabırlı olmam gerekiyormuş,bebeği rahat bıraksan biraz diypr

Bosver gitme ya bende de enfeksiyon seyi olmasa canim hic gitmek istemiyor bu pandemi de. Neyse ki kahvaltiya anneme gidicem sonra aksama kadar orda takilirim

Bende bu hafta gideyim dediydim aslan yarim diğer hafta gidelim olmaz mı cinsiyet netlessin bir daha bir daha gitmeyelim virüs kapacaksin diye ödüm kopuyor dedi.
Ya birde işin o kısmı var geçen gittiğimde kayıt açtırmak için sıraya girdim önümdeki kadın virüs testi yapmak için gelmiş hastaneye

Benimki biliyor valla Benim doktorum çok ilgili ya çok seviyorum onu bir şey sorduğumda ertesi günü yazar merak ettim der sorar sağ olsun

Demekki az hastasi var ben randevu bulamiyorum bazen ayda bir filan yaziyorum en fazla zaten bir suru hastasi var diye biktirmiyorum

Demekki az hastasi var ben randevu bulamiyorum bazen ayda bir filan yaziyorum en fazla zaten bir suru hastasi var diye biktirmiyorum
Olabilir çünkü hastaneyi sevemedim doktorumu sevdiğim için gidiyorum yoksa adım atmam o hastaneye

Ya birde işin o kısmı var geçen gittiğimde kayıt açtırmak için sıraya girdim önümdeki kadın virüs testi yapmak için gelmiş hastaneye
Aynen öyle. Zaten bu gittiğimde cinsiyeti ogrenirsem ayrıntılı ultrason a kadar yani iki ay bı daha gitmem doktora kaza bela aksilik olmazsa. Ayrintilidan sonra da nst lere kadar

Aynen öyle. Zaten bu gittiğimde cinsiyeti ogrenirsem ayrıntılı ultrason a kadar yani iki ay bı daha gitmem doktora kaza bela aksilik olmazsa. Ayrintilidan sonra da nst lere kadar
Ben hareketlerini hissetsem İnan iki ayda bir bile gitmemeye razıyım zaten hareketlerini hissetmediğim için ultrasona giriyorum ya Ben gittiğimde 18.haftamda olacam detaylı ultrason yapılıyor mu o haftalarda canım birde sanırım başka dr bakıyormuş

Olabilir çünkü hastaneyi sevemedim doktorumu sevdiğim için gidiyorum yoksa adım atmam o hastaneye

Dogum icin orayi dusunursen bebekler icin yogun bakimi var mi filan diye de bir arastir bana da bir arkadasim bunu soylemisti. Ne olucagini bilmiyoruz cunku insallah gerek kalmaz ama arastirmakta fayda var

Dogum icin orayi dusunursen bebekler icin yogun bakimi var mi filan diye de bir arastir bana da bir arkadasim bunu soylemisti. Ne olucagini bilmiyoruz cunku insallah gerek kalmaz ama arastirmakta fayda var
Çok doğru.Çok bakımsız bir hastane güya özel dünyanın da parasını alıyorlar.Daha önce medical park Florya hastanesine gidiyordum doktorum da ünlüleri doğurtan bir dr ama hiç memnun değildim bence dr seçimi daha önemli hastaneden ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…