- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.161
Tadı tatlı mı. Bonibon seker gibi benimki öyleKızlar doktorunuz hangi kan hapını verdi benimki pembe bişi hap
20-24 du galiba ayrıntılı canım :)) evet ben oglumda gittiğim kliniğe gidecem perinatologa yaniBen hareketlerini hissetsem İnan iki ayda bir bile gitmemeye razıyım zaten hareketlerini hissetmediğim için ultrasona giriyorum yaBen gittiğimde 18.haftamda olacam detaylı ultrason yapılıyor mu o haftalarda canım birde sanırım başka dr bakıyormuş
Ay ismini hatırlayamadım başlamadım daha , ilaca ön yargım var hiç içesim gelmiyoTadı tatlı mı. Bonibon seker gibi benimki öyle
20-24 du galiba ayrıntılı canım :)) evet ben oglumda gittiğim kliniğe gidecem perinatologa yaniinsan kaç kere hamile kalıyor ki hayatında zaten o doktor çok güzel simartiyor insanı bir saatten fazla inceliyor her şeyini
Hareketlere az kaldı zaten Allah'ın izniyle sabahın 6 sinda dans ederek uyandıracak seni sende onun dans etmesini "anne acıktım kalk birşeyler ye "diye anlayıp kalkacaksinn
Bnde. Vaarimm kelebekcim pazartesi öğreneceğimSen cinsiyeti görmedin mi kız sanki seni öğrendi hatırlıyorum tek ben kaldım öğrenmeyen bencebana öyle geliyo
Bebek uykusu o kadar karmaşık bişey ki insanın tüm uzmanlara hadddii lennn diyesi geliyor :)))benim doktorum bana hissettiğinde ona uyuyup uyanmayı öğreteceğiz, karında başlıyor eğitim gibi bir şey demişti - taaaa 5 haftalıkken olan muhabbet olduğu için şimdi tam hatırlamadım, o nasıl mümkün ya? şimdi de emin değilim böyle mi demişti diye, sorsam kadın delirdi diyecek
Bebek uykusu o kadar karmaşık bişey ki insanın tüm uzmanlara hadddii lennn diyesi geliyor :)))
Oğlum doğduktan sonra aynı karnımdaki gibi sabah 6 da uyandı evet ama verdiğin tüm eğitimler bir sonraki aşı ya kadar
Anne ile çocuk rekabetini anne kazanmalidirdan, güvenli bağlanma için bebek her agladiginda kucağa alinmalidir a evrildi bilim. Bu nokta da annelik hormonları da devreye gireceği için el kadar bebeğe eğitim vermek biraz hikaye kalıyor.Bir düşünüyorum da ne kadar cokduzen kurduk ne kadar çok bozuldu. Büyüme atakları aşılar hayatı farketmesi derken.
Bende de ilk kullandığımda ishal yapmıştı sonra düzene girmişti. Bakalım bu gebelikte ne olacakKabız değilim bebeğim ishal yaptı o da rahatsız edici bir durum
Bence bahsettiği şey hareketsiz kalman ya da senin sesini duyabildigi için doğduktan sonra soyleyecegin ninnileri söylemen falanyaaaaani doğduktan sonrayı hadi az buçuk anlıyorum karşında kanlı canlı bebek var, en azından deniyosun işe yarıyo yaramıyo görüyosun.
karnındaki bebeğin uyku saati nasıl düzenlenir onu kafamda canlandıramıyorum, şimdi sen yemek yemek yazınca aklıma geldi, acaba belli saatlerde yemeyi kesmeyi falan mı kastetmişti o..
yüzümü karartıp sorucam bu perşembe gidince
Evet benim zorunlu sezeryan oldu sütüm geç geldi malesef. Bi de tabi çok bilgisizdim tecrübesizdim onun da etkisi oldu. Eğer normal doğum olursa tabiki en güzeli, ama zaruri bir durum olursa sezeryan dan da korkmaÇok sağol ya tatlım, ben çalışıyorum ama doğunca 2 sene ücretsiz izin alacağım, planım öyle ama, dilerim o izinler de kapanmaz, onun için ben de kullanırsam süt artsın diye kullanırım herhalde, ya da en başında süt gelsin diye, çünkü normal doğum düşünmüyorum, sezaryende skntı oluyormuş sanırsam bu sürit gelme işleri ya
Valla bencr.bu kadin goremedi canim kendi doktorumda cocuk bariz gostermisti bi devajinal bakilmisti direkt pipiyi gorduk bu kiz olabilir ama yaniliyorda olabilirik dedi bilemedim :) nipty de cikcak ztn hic meraketmiyorum su an onceden beri kiz istiyodum ama erkek oluncada alismistim smdi ikiside guzel geliyo yeterki saglikli olsunda ama.bence kesnkle erkek hep oyle hissettim :)Kız mı erkek mi şimdi
Ya işte hamile kaldığın kilo da önemli bu konuda. Zayıfsan 15-18 kilo civarı alman normal, zaten kilolu isen maksimum 8-9 kilo almak lazım. Benim ilk doğumdan 5 kilo daha öncesinden de 5 kilo toplamda 10 kilo fazlam varken hamile kaldım. O yüzden çok kilo almadan tamamlamak istiyorum. Tabi önemli olan sağlıklı dengeli beslenmek, bebek için yediklerimiz de önemli. Zaten hamur işi, tatlı vs abartmazsan normal yersen çok kilo alınmıyorBen başından beri 2.5 kilo almışım, pişman değilim, 11-12 ile bitiririm diyorum ama aizin böyle korktuğunuzu görünce gerçekçi bir hedef değil heehalde benimki diyorum, şimdi 15+1 im, bakalım nasıl olacak
Zayıf olarak kilo alanların zaten 15-18 kiloya kadar alması normal deniyor. Hatta kilo da alınmalı vücudun ona da ihtiyacı var. Norma sınırlarda kilo alınca da doğumdan bi kaç hafta sonra çoğu gidiyor.Günaydınlar, iyi haftalar dilerim herkese
ben geçen hafta salı günü toplamda 2 kg almıştım. benim hedefim de 12 kg ile bitirmek ama mümkün olacak mı bilemiyorum.
fazla kilom olmadığı için ve yeme düzenim değiştiği kilo almamın çok normal olduğunu söyledi diyetisyenim.
Ben yumurtlama günü geldiğinde yumurta akı kıvamı akıntı gördüğüm akşamı tek ilişki ile hamile kaldım.oğlum olcak ama bunla alakalımı kesin olarak bilmiyorum.Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.benim bir sorum olacaktı erkek bebek bekleyen annelere ovulasyon testi kullnadiniz mi hangi durumdayken deneme yaptınız.3 kızım var benim başta hayırlı ve sağlık olmak dileğiyle birde oğlum olsun istiyorum
Benim de hedefim 70 ile tamamlamak. İnşallah başarabilirimBu aradaaa ben 57 ile başlayıp 2 kilo vermiştim tekrar 57 olmuşum . Ama bana göre zaten benim 4 kilo fazlam vardı hamile kalmadan önce de . O bakımdan dikkat etmem gerek yani en kötü 67 olmalıyım ya doğuma giderken pöf
Gyneferom verdi canım benim de pembe 1 ay oldu kullanıyorumKızlar doktorunuz hangi kan hapını verdi benimki pembe bişi hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?