2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok yan etki bulantı falan yapmıyor tadı da güzel

Benim de hedefim 70 ile tamamlamak. İnşallah başarabilirim
Yaaa inşallah ya. Aslında çok da yemiyorum ama hamurişi ağırlıklı gidiyorum napayım okul 8:30 da mecbur kalk git orda tost most ile atıştırıyorum sonra öğlen yine dışarıdan yiyoruz, öğle arası yok kalktı vs. Hızlı şeyler yemek zorundayım. 1 ay sonra tekrar çok kilo almış olursam o zaman artık frenlemeye başlarım diye kendime söz verdim

Kızlar merhabaa cinsiyet öğrenen var mı ben bu gün devletteki doktoruma eksik tahlillerimi yaptırmaya gittim. Ultrasonda baktı 12+4 dedi cinsiyeti belli mi dedim baktı burda bi çıkıntı var bak erkeğe benziyor dedi cuma günü özele 2li taramaya gitcem demiştim orda net bakarlar bu ultrason cihazı çoknet değil dedi.

İlk 55 ile başladım 57 oldum sonra 55 e düştüm Şimdi tekrar 57 oldum ama sıkıntı şuan çok almamak gerek

Merhaba kizlar :) ben de suan 14+0 oldum. Baktim aramizda cinsiyet ögrenmeye giderler var sanirim. 15 haftalik ken gitsem belli olur mu ? Bide aranizda seker cikan var mi ? 10 haftalik oldugumda seker cikdi bende :/

başlangıç kg ve hedeflerimiz aynı, hadi inşallah fazla almayız

Merhaba kizlar :) ben de suan 14+0 oldum. Baktim aramizda cinsiyet ögrenmeye giderler var sanirim. 15 haftalik ken gitsem belli olur mu ? Bide aranizda seker cikan var mi ? 10 haftalik oldugumda seker cikdi bende :/
Canım ben 15+4 ken gidicem yani perşembe günü 15. Haftadan itibaren net belli oluyor diye biliyorum tabi gösterirse ama erken öğrenen arkadaşlarımız oldu
şeker konusunda bi fikrim yok

Evet benim zorunlu sezeryan oldu sütüm geç geldi malesef. Bi de tabi çok bilgisizdim tecrübesizdim onun da etkisi oldu. Eğer normal doğum olursa tabiki en güzeli, ama zaruri bir durum olursa sezeryan dan da korkma
Benim sezaryen olmasını ben istiyorum ya, normal doğum yapamam ben, o acıyı bile isteye çekmek istemiyorum, ha belki de koşullar da sezaryeni zorunlu kılar, bakalım.Sen bu sefer normal mi düşünüyorsun?

Valla çok da dikkat etmiyorum, sağlıksız beslenmiyorum ama haftada 3 falan çikolata yemeden yapamıyorum, ilk 3 ay yemedim ama şimdi canım istiyor, hamur işi hatta ekmek bile pek yemem yoksa, çikolata benim zayıf noktam , senin nasıl şimdi bu zamana kadar kilo alımın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…