- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.481
O ilacı mümkün mertebe itmelisin. Çok iğrenç ya diye düşünerek aslında beyninde ket vuruyorsun. Biraz daha farklı düşünmelisin sonuçta bu ilaçla şifa bulacak enfeksiyonunu defedeceksin. Sev o fitili.
Ya hayır üzülme lütfen yaşamam gerekiyormuş yaşadım hayatımdaki en büyük dersleri çıkardım o ufacık bebek eşimle bize hala ders vermeye bir şeyler öğretmeye devam ediyor biliyor musun? Ha bi de tepemize birer sanal huni koydu gitti. Kaç gebe kusarken kahkaha atar şükreder her şey yolunda işte diyeNasıl üzüldüm arkadaşım.. Bebişine sağasağlim kavuşsun inşallah da bütün kötü anılar geride kalsın aminnn
Ig da kırkkilit ve gizemonayluna hesaplarına bir gözgezdirsene.Cook haklisin ama ben bile ufak capli vajinusmus problemi yasamis biriyim. O yuzden boyle hala kendime dokunamiyorum icim kalkiyor ama yapicam bu bir adim oldu belki de
Ig da kırkkilit ve gizemonayluna hesaplarına bir gözgezdirsene.
Görsel olarak çok hoş duruyor ben de beğeniyorum. E bebekte görmüştüm. hatta trendyolda da set halinde indirimde sanırım şu an.Ocarro modelini düşünüyorum. Ama her iki modelini kullananda var tavsiye ettiler. Umarım pişman olmam.
Cinsiyetin hiç önemi yok benim her usg muayenesinde ilk sorum yaşıyor mu oluyor.
Bazen diyorum niye ben yaşadım tüm bunları ama şu an bilemediğim göremediğim bir şeyler var demek ki. Çok çok eskiden ben de derdim iki çocuğum olsun hani tek kalmasın kardeş kardeş büyüsünler diye. İsimleri bile yıllardır belliydi hep. Oğlumuz şu an cennette, biz göremesek de hep varlığını bir şekilde bize hissettiriyor umarım kızımız da bizimle bu hayatta sağlıklı ve uzun ömürlü olur hayırlı bir evlat olur.
Gizem Onay’a hayranım gerçektenIg da kırkkilit ve gizemonayluna hesaplarına bir gözgezdirsene.
Mide bulantısı hala devam eden var mı aranızda kızlar
Cooook güzel haberlerle gel inşallah canım:)Kızlar iyi geceler umarım herkes iyidirsabah 9.30 doktora gidiyorum tahmini 10 gibi alır bizi Başım inanılmaz ağrıyor çok su içiyorum ama bilemedim. Sanırım biraz uykusuz kaldım hepinize iyi geceleeer sabah yazarım buraya doktor dönüşü
Fitili aslında gece yattıktan sonra ve eşinin yardımıyla kullansan daha iyi olur. En azından kalkmamış olursun.Aa tamam bakiyim tesekkur ederimbu arada kegel egzersizleri ve cem kecenin yazilarini okumustum o donem onlarda faydaliydi neyse ki cok uzun surmeden hemen halletmistik bir kac denemede
Fitili aslında gece yattıktan sonra ve eşinin yardımıyla kullansan daha iyi olur. En azından kalkmamış olursun.
Gizem i ben de çok seviyorum. Ah şu pandemiGizem Onay’a hayranım gerçektenşu pandemi bitseydi ankaradaki mekanına muhakkak gelmek istiyorum.
Ben ilk gebeliğimde 6 ay sadece serumla beslendim,6 kilo verdim.Ben tam gaz devam ediyor ve kilo veriyorum. Hatta hamileliği bilmeyenler rejim mi yapıyorsun kilo vermişsin diyor.
Ben de market 50 mt yakinimizda ve ben ayni dedigin sekilde haftalardir gitmedim, ki cok severdim bakinarak biseyler almayi. Gormek bile istemiyorum suan yiyecek icecek. Bir de ben make takinca max. 5 dakika sonrasiBenim de öyle tam gaz devam. Dışarı çıkmaktan çok korkuyorum. Haftalardır markete bile gitmedim iki adım yol yurumedim hâlâ da çıkabilecek gibi değilim :) haksizlikte var ama sorumluluklarimi bırakmıyorum. Dün gece 12 den sonra efsane bir temizlik yaptım nispeten bugün moralim daha iyiydi :) kusmalar da bitseydi hayırlısıyla :)
O kusmaktan oluyorBen de market 50 mt yakinimizda ve ben ayni dedigin sekilde haftalardir gitmedim, ki cok severdim bakinarak biseyler almayi. Gormek bile istemiyorum suan yiyecek icecek. Bir de ben make takinca max. 5 dakika sonrasiile sonuclaniyor. Temizlik nasil yapabildin? Ben yatagimi toplarken koltugun ortusunu duzeltirken kustum gecen gun. Basimi egemiyorum. Bi de benim bogazimda bisey bekliyo. Yani oraya bisey takilmis gibi ama haftalardir oyle. Sanki o sebep oluyo gibi. Artik baska biseyim mi var diye dusunuyorum bogazimla ilgili.
Yillarca evlat sahibi olmak icin evlat kokusu duymak icin caba harcayan bekleyen insanlar var. Allah bize bu sansi vermisken kiz veya erkek takintisi yapmak sacma bence saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Cok cocuk yapmak degil onlara iyi bir gelecek sunabilmek onemli olan.Ben onu da anlamıyorum ya. Oğul hasreti kız hasreti vs saçma geliyor bana. Allah ne verirse ona razıyız. Maksimum 2 çocuk düşünüyorum mesela. İkisi de kız ya da ikisi de erkek olsa bir de bundan olsun diye üçüncüyü yapmam sanmıyorum. Bu zamanda çok çocuk zaten aşırı zor, sırf istediğim cinsiyeti tutturacağım diye de bir sürü çocuk yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?