2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O ilacı mümkün mertebe itmelisin. Çok iğrenç ya diye düşünerek aslında beyninde ket vuruyorsun. Biraz daha farklı düşünmelisin sonuçta bu ilaçla şifa bulacak enfeksiyonunu defedeceksin. Sev o fitili.

Cook haklisin ama ben bile ufak capli vajinusmus problemi yasamis biriyim. O yuzden boyle hala kendime dokunamiyorum icim kalkiyor ama yapicam bu bir adim oldu belki de

Nasıl üzüldüm arkadaşım.. Bebişine sağasağlim kavuşsun inşallah da bütün kötü anılar geride kalsın aminnn
Ya hayır üzülme lütfen yaşamam gerekiyormuş yaşadım hayatımdaki en büyük dersleri çıkardım o ufacık bebek eşimle bize hala ders vermeye bir şeyler öğretmeye devam ediyor biliyor musun? Ha bi de tepemize birer sanal huni koydu gitti. Kaç gebe kusarken kahkaha atar şükreder her şey yolunda işte diye sanırım sınırlı sayıdadır.

Ig da kırkkilit ve gizemonayluna hesaplarına bir gözgezdirsene.

Aa tamam bakiyim tesekkur ederim bu arada kegel egzersizleri ve cem kecenin yazilarini okumustum o donem onlarda faydaliydi neyse ki cok uzun surmeden hemen halletmistik bir kac denemede

İlk hamileligim düşükle sonuçlandığı için o korkular bende de hiç gitmiyor. İkinci hamilelikte yani kızıma hamileyken kalp dinleme cihazı almıştım ve abartısız iki güne bir dinlerdim kalbini.
Şimdi daha rahat stressiz geçiyor sanıyordum (çünkü günün çoğu işte ve kalanı da kızımla geçiyor) ama son muayenede doktor ekrana birazcık uzun bakınca hemen aklıma en kötü şeyler geldi. Doktor hanım kalbi atıyor değil mi dedim hemen. Hala o ultrason masasına aynı kaygılarla yatıyorum.

Cooook güzel haberlerle gel inşallah canım:)

Aa tamam bakiyim tesekkur ederim bu arada kegel egzersizleri ve cem kecenin yazilarini okumustum o donem onlarda faydaliydi neyse ki cok uzun surmeden hemen halletmistik bir kac denemede
Fitili aslında gece yattıktan sonra ve eşinin yardımıyla kullansan daha iyi olur. En azından kalkmamış olursun.

Kizlar herkese iyi geceler bugun hic yazamadim 11.11 bizim yildonumumuzdu esimle biraz vakit gecirdik. Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir yarin doktora gidicek arkadaslara burdan guzel haberlerle donsunler diye dualarimi gonderiyorum cinsiyet bekleyenlerde bi an once ogrensin diyelim :) bu arada iyiki varsiniz demek geldi icimden. İyiki burda bebekleri için ugras veren onlara daha dogmadan en iyisini dileyen anneler var keske dunyadaki her anne boyle olsa

Ben tam gaz devam ediyor ve kilo veriyorum. Hatta hamileliği bilmeyenler rejim mi yapıyorsun kilo vermişsin diyor.
Ben ilk gebeliğimde 6 ay sadece serumla beslendim,6 kilo verdim.
Kalan 3 ayda 11 kilo aldım ve 3500gram bebik doğurdum.ilk çocugun mu bilmiyorum ama endişen varsa hiiiiiç endişelenme.buseferde kilo verdim ama 2-3kilo ,yavaştan yemeye başladım tam açılmasada iştahım yinede şükür

Selam kızlar benimde dün kahverengi kanamam oldu çok korktum hemen doktora gittik Allahtan bebeğimde bir şey yoktu ama insan öyle görünce çok korkuyor.Kanamalar plensantanın rahime yakın olduğu için oluyormuş. Normalde yukarda olması gerekşyormuş. Çok kafaya taktım inş kısa zamanda yukarıya çıkar.Tirot değerlerim biraz yüksek çıktığı için hap kullanmaya başladım. Benim biraz sorunlu geçiyor hamilelik. Bu arada sormadığım halde doktor bebeğin kesin erkek olduğunu söyledi Değişenelr oluyormuş gerçi ama sağlıklı olması daha önemli KirazHanim listeye eklersen sevinirim YaZılanları mutlaka takip ediyorum güzel anneler inşallah meleklerimizİ sağlklı bir şekilde kucağımıza alırız

Ben de market 50 mt yakinimizda ve ben ayni dedigin sekilde haftalardir gitmedim, ki cok severdim bakinarak biseyler almayi. Gormek bile istemiyorum suan yiyecek icecek. Bir de ben make takinca max. 5 dakika sonrasi ile sonuclaniyor. Temizlik nasil yapabildin? Ben yatagimi toplarken koltugun ortusunu duzeltirken kustum gecen gun. Basimi egemiyorum. Bi de benim bogazimda bisey bekliyo. Yani oraya bisey takilmis gibi ama haftalardir oyle. Sanki o sebep oluyo gibi. Artik baska biseyim mi var diye dusunuyorum bogazimla ilgili.

O kusmaktan oluyor ilk gebeliğimde çok kustuğum için benim de hep boğazımda bişey var gibiydi. Doktora bile gittim dahiliyeye filan hiç bişey çıkmadı kusmaktan boğazın tahriş olmuştur ondan öyle hissediyorsındur dedi. 16.hafta kusmalarım bitince o da geçti. Bu hamileliğim de fazlam kusmadım o boğazımdaki şey de olmadı. Ama benim de sorunum boğazıma bişey değince gömlek yakası, kolye, baş örtü vs anında öğürüyorum

Yillarca evlat sahibi olmak icin evlat kokusu duymak icin caba harcayan bekleyen insanlar var. Allah bize bu sansi vermisken kiz veya erkek takintisi yapmak sacma bence saglikli olsun hayirli evlat olsun yeter. Cok cocuk yapmak degil onlara iyi bir gelecek sunabilmek onemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…