2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ama ben toplasam 10 kere kusmusumdur bende kusmanin bir adim oncesi ogurme cok oluyor. Eger o an kendimi teskin edemezsem kusuyorum. Mesela en son 5 gun once kustum ama o bogazimdaki durum hala var. Yalniz bende de onceden beridir su var, sabahlari erken kalktigim zaman, yani hamile olmadigim donemlerde, bogazli hicbisey giyemezdim direk ogururdum. Bogazima bisey degdi mi tamam. Gun icinde gecerdi. Simdi artik hic gecmiyor.

Gunaydin kizlar, ben bugun yine ogleden sonra meb e gidicem Nisantasina babamin ofisi de orda bir dahaki geldiginde haber ver bebek icin bir seyler alalim demisti dun aksam, bir sokak varmis sanirim sadece bebek urunleri satan ben gecen hafta gittigimde gordum de emin olamadim bu hafta isim erken biterse ve cok yorulmazsam bir bakariz

Aynı sorun hamilelik öncesi bende de vardı. Boğazıma bir şey değdiği an mide bulantım başlardı sanki orada bişey varmış gibi. Hamilelikte daha da arttı tabi şu an elimle bile dokunsam olacakları biliyorum. Bir de şunu farkettim uykumu alamadığım ya da stresli olduğum günlerde daha çok bulantı ve öğürme yaşıyorum. Koku hassasiyetim de hala geçmedi. koku aldığım an kusma aşamasına geliyorum ama hemen kendimi kontrol etmeye çalışıyorum, mesela camı açıp derin nefes alıyorum. 4 ay oldu artık neredeyse, hala bu ay dolsun geçer umuduyla bekliyorum.

Ayni iste ben. Ben hala buzdolabini acmiyorum. Bisey alcagim zaman annemden rica ediyorum. Diyelim tam geliyor,hemen derin nefesler alip kendimi sakinlestiriyorum. Hala bi hamile modunda gezemedim

Bu arada simdi nifty bekleyen bi sen bi ben bi de S SarI NisaN miyiz

Ben de nipt sonucumu bekliyorum cnm. Sonuçlarımız çok iyi gelir inşallah

Canım kahverengi lekeyi normal görüyor doktorlar tabi yine de danışmakta fayda var östrojen hormonunun artışıyla ilgili oluyor çoğu zaman

Canım kahverengi lekeyi normal görüyor doktorlar tabi yine de danışmakta fayda var östrojen hormonunun artışıyla ilgili oluyor çoğu zaman
Aynen. Bu pzt 11+3 olan bi arkadaşımda olmuş kahverengi leke, önceki günlerde de kasıkta biraz sancı olmuş. Gitmiş doktora ve bir sorun yok normal demiş doktoru. Olabiliyomuş böyle şeyler.

Aynen. Bu pzt 11+3 olan bi arkadaşımda olmuş kahverengi leke, önceki günlerde de kasıkta biraz sancı olmuş. Gitmiş doktora ve bir sorun yok normal demiş doktoru. Olabiliyomuş böyle şeyler.
Ben de iki kez yaşadım ama benim ilginç bir şekilde normalde regl olup bittiği günlere denk geldi doktora sormadım ama onunla da bir ilgisi olabilir bence

Sizde guatr olmasın annemde öyleydi asla boğazına bir şey degdirrmezdi sonra zamanla guatr olduğunu ogrendik ameliyattan sonra oyle olmadi

Sizde guatr olmasın annemde öyleydi asla boğazına bir şey degdirrmezdi sonra zamanla guatr olduğunu ogrendik ameliyattan sonra oyle olmadi
Ayy allah korusun korktum simdi benim hamilelikten once sadece sabah uyandigimda bogazima degen bisey giyemezdim. Ama simdi her gun oyleyim, bogazima dokunamiyorum. baska belirtisi var mi peki bunun?

Ayy allah korusun korktum simdi benim hamilelikten once sadece sabah uyandigimda bogazima degen bisey giyemezdim. Ama simdi her gun oyleyim, bogazima dokunamiyorum. baska belirtisi var mi peki bunun?
Boğazında şişlik olabilir nefes darlığı ama hissetmeyebilirsin alıştığın icin bunu

Canım bir arkadaşım da öyle kışın bile göğsüne kadar açık şeyler giyerdi boğazında birde dışarıdan bakıldığı zaman şişlik olduğu belliydi

Boğazında şişlik olabilir nefes darlığı ama hissetmeyebilirsin alıştığın icin bunu

Canım bir arkadaşım da öyle kışın bile göğsüne kadar açık şeyler giyerdi boğazında birde dışarıdan bakıldığı zaman şişlik olduğu belliydi
Bakinca bi sislik yok gibi ama elleyince tam yemek borusunun orasinda hani erkeklerde adem elmasi deniyor,orda bir sislik var ama herkesin yok mudur ki peki tiroidle guatr ayni sey mi?

Adem elmasinin aşağısında olir boyle yag toplamış gibiydi anneminki ama herkesinki dışarıda olmayabilir icerde de olir ama seni fazla korkutmayalim belki de yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…