2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin, cinsiyet önemli değil. Belki beş kızın vardır bir oğul hasreti çekersin sonra o makul ama şimdi bence de gönlünde yatan bir cinsiyet olsa da en önemlisi sağlıklı olması hem annenin hem bebeğin

Kizmdan farkli geciyo diye acaba erkekmi diye dusndum ama ultrasnda kiz oldugunu gordum saglikli gayet ii olculer dedi doktor cok mutlu oldum icim ferahladi cunku kizimda kalbinde parlaklik vardi sonradan duzeldi ama cok uzulmustum o zamanlar o hissi biliyorum gercktn erkek olsn istedim ama allah icime bi ferahlik verdi hic uzulmedim kiz hayali kuruyorm smdi kiz cocuk rahmettr allaha cok sukur ben erkek istedim ama allahtan hep hayrlisini istedim cok skur rabbime allah isteyen herkese versin ne istiyolarsada onuda versin hayirlisiyla versin aminn

Ben onu da anlamıyorum ya. Oğul hasreti kız hasreti vs saçma geliyor bana. Allah ne verirse ona razıyız. Maksimum 2 çocuk düşünüyorum mesela. İkisi de kız ya da ikisi de erkek olsa bir de bundan olsun diye üçüncüyü yapmam sanmıyorum. Bu zamanda çok çocuk zaten aşırı zor, sırf istediğim cinsiyeti tutturacağım diye de bir sürü çocuk yapamam.

Hiç. Nasibimizde ne varsa o işte. Bulana kadar yapma fikri bana da hep delice gelmiştir.

Bugun tum gun annemlerdeydim ne guzel seymis ya her sey onume geliyor filan esime sen istersen bir Ankaraya git ben biraz annemlerde takiliyim dedim resmen rehabilite oldum bir de gunduz hic uyuyamam, bugun orda uyumusum ustumu ortmus annem megersem cok ozlemisim cocuk olmayi da ya

Ana evi dinlenme tesisleri kadar konforlu huzurlu bir yer var mıdır ben bilmiyorum

Kizlar ben bu fitili koydum ama bu bildiginiz antibiyotik gibi jelimsi degil kocaman ve cok derine de ittiremedim cok fena oldum. Bu kocaman sey nasil erir acaba ayaga kalksam dusucek gibi bu cilemiz nedir ya

Kizlar ben bu fitili koydum ama bu bildiginiz antibiyotik gibi jelimsi degil kocaman ve cok derine de ittiremedim cok fena oldum. Bu kocaman sey nasil erir acaba ayaga kalksam dusucek gibi bu cilemiz nedir ya

Kendimi ayaklarimdan tutup sallattirsam mi haha icine kacar belki

Çok ittirmeyince kaşıntı da yapıyor yakıyor gibi sanki. İyice ittirmeye çalış bir dahakinde. Bak bir de dediğim gibi dene cidden çabuk giriyor

Çok ittirmeyince kaşıntı da yapıyor yakıyor gibi sanki. İyice ittirmeye çalış bir dahakinde. Bak bir de dediğim gibi dene cidden çabuk giriyor

Of cok igrenc ya yanma oluyor sanki evet, yarin aksam da oyle deniyim

Nasıl üzüldüm arkadaşım.. Bebişine sağasağlim kavuşsun inşallah da bütün kötü anılar geride kalsın aminnn

Her öğünden sonra kusuyorum. Akşam yemeğini kusmustum. Acıktım bı daha yedim bı daha kustum aç mı yaticam yani. Bitse artık yaw valla banyonun önünden geçerken bile istemsiz kusmak geliyor içimden alışkanlık oldu iyice. Ne çay ne su ne başka bişey de icemiyorum. Sabır ya Rabb beyim de teselli etmek için her kustugunda cennette bir kademe daha yükseliyorsun. Çektiğin hiç bir çile boşa değil diyor evet teselli oluyorum ama yine de bitsin istiyorum artık. Çok yoruldum.

Of cok igrenc ya yanma oluyor sanki evet, yarin aksam da oyle deniyim
O ilacı mümkün mertebe itmelisin. Çok iğrenç ya diye düşünerek aslında beyninde ket vuruyorsun. Biraz daha farklı düşünmelisin sonuçta bu ilaçla şifa bulacak enfeksiyonunu defedeceksin. Sev o fitili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…