2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana bahane gibi geldi. Artık kafana göre çocuk aldiramiyorsun ki. Cinsiyete göre nasıl aldiracakmissin. Ancak genetik hastalıklarda aldırma izni var diye biliyorum.
Hastanede aldıramazsın evet ama düşük için ilaç alan var merdivenaltı bu işi yapanlar var hatta çoğu doktor bu yüzden tahmin yapmıyor bence

Bana bahane gibi geldi. Artık kafana göre çocuk aldiramiyorsun ki. Cinsiyete göre nasıl aldiracakmissin. Ancak genetik hastalıklarda aldırma izni var diye biliyorum.
Evet sonuçta doktor da bunu anlayabilir öyle bir niyette olup olmadığımızı ama ısrarla söylemiyor bana da bahane gibi geldi. Bir de sekreteri yasak falan dedi, firmayla görüştüm doktorunuzdan öğrenin dediler diyorum bir şey demiyor.. bu tavrı çok rahatsız etti.

Cinsiyete takıntılı olanlar var canım ben daha önce böyle duymuştum. Merdivenaltı küretaja yönelmesinler diye yasak
Evet haklısın böyle bir şey de var ama doktora 3 aydır gidip geliyoruz az çok anlamış olması lazım bizim için bu konunun önemli olmadığını. Üstelik artık 16. Haftaya giriyorum normalde bu haftalarda herkes ultrasondan bile öğreniyor ben de sadece artık öğrenmek istemiştim çünkü hiç yorum bile yapmadı bu zamana kadar. 3 hafta onu bekleyeceğime başka bir doktora gidip öğrenirim daha iyi

kontrol randevun var mı? o hakkını kullanıp gitsen sürpriiiz diye :)

Aslan Han falan koy

O konuda çok haklısın takıntılı birini zaten anlar. Demekki kendine prensip edinmiş bunu. Kontrol randevunda öğrenirsin inşallah. Sonuçların iyi çıktı ya çok şükür

Hayır yok ama yine de geleyim dedim 3 hafta sonra kontrol günü dedi. Doğarken öğreneyim daha iyi zaten geriye ne kalıyor

aaaa antipatik midir nedir.. neyse, gerçekten merak ediyorsan bence de başka birine git - randevuda da dersin siz söylemeyince ben başka doktordan öğrendim diye

Ay evet iş inada bindi şimdi başka doktora git bibalprensesi
Eşimi aramış doktor bize de söylemediler niye bu kadar sıkıştırıyorsunuz diyormuş sonra da tamam talep edelim bu kadar istiyorsanız demiş. sadece kesinleşmiş bir şeyi öğrenmek istiyorum bu kadar. Bu günden itibaren doktorumu değiştiriyorum zaten niyetim vardı sebep oldu.

Evet cok sukur iyilesti, Allah korusun hepsini

mesela doğum hastanesi olan hastaneler varya onların akşam acil bölümleri oluyor oraya gidebilirsin biraz kasık ağrım var merak ediyorum falan dersin o zman kontrol ediyorlar benim eltim nerdeyse her hafta doktordaydı resmen normal kontrolünü olurdu birgün çocuğu hissetmese falan hemen akşam acile gider görür gelirdi o derece hatta orda da cinsiyetini söylemişlerdi ona sende böyle yapabilirsin hem için de rahatlar görmüş olursun miniği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…