2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktorum bana nipt sonucumu alınca cinsiyeti söyleyeceğini söyledi. Seninki ketummuş.

Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor
Cnm ben gecen sene genoksa yaptrdim direk snuclari benim temsilcimden ogrendim. Biraz insiyatflerinde. Fakaf farkli sehirdeki soylemedi kuzenime yasak diye o cok diretti, doktorunuza soyleriz sizinle paylasir dediler doktora soylemisler doktor aradi soyledi.
Yazili olarak snuclarda yazarmis ama bize atarken o satiri siliyolarmis Turkiye de yasak diye. Sen temsilcini ara soyle, yani doktoru da araya katmasin bari soylesin kaldiki doktorundan sonucu duyup bunu da iletmemesi ilginc.
Herssyin yolunda olmasina, temiz cikmasin cok sevindim. Gozunaydinama insan cinsiyeti de ogrenmek istiyo yai genetik test sonucunda

Selam canim öncelikle bebeginin saglikli oldugunu bilmek kadar.muthis bir duygu yok tebrik ederim arkadasim benim daha sonucum gelmedi geldigind ebana soylemiceklerini doktorumla paylasacaklarini soylediler. Sende doktorunu arayabilirsin egero yonlendirdiyse

Pipiye bakkk maşallah miniğe

Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor
Doktorun belli ki sormamış, senin merak edebileceğini düşünmemiş, ama bence doğru yapmamış, bu teste o kadar para verirken insan bunu da hesaba katıyor çünkü, anne olarak

Bana bahane gibi geldi. Artık kafana göre çocuk aldiramiyorsun ki. Cinsiyete göre nasıl aldiracakmissin. Ancak genetik hastalıklarda aldırma izni var diye biliyorum.
Yasal olmayan şekillerde kürtajlar devam ediyordur kesin ya, ondandır, ama bu kız evli yani, kocasıyla kontrollere geliyor falan, söylememeleri saçma

Doktorun belli ki sormamış, senin merak edebileceğini düşünmemiş, ama bence doğru yapmamış, bu teste o kadar para verirken insan bunu da hesaba katıyor çünkü, anne olarak
Evet canım sağlıklı olduğunu duyup rahatlama aşamasından sonra cinsiyeti sordum direk. Sonuçta kesin bi sonuç oluyor ultrasona göre neden öğrenmeyeyim ki.. Daha önce erken haftalarda cinsiyet öğrenip intihar eden iki tane anne olmuş o yüzden söylememe taraftarıymış ama normal şartlarda ultrasonda öğrenilebilecek haftadayım zaten biraz uğraşmak istemedi bence yoğunluk vardı bugün falan demiş.

Bugün ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1 Aralığa ama içim bir tuhaf oldu. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, şimdiden tasası tuttu beni

Bugün ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1 Aralığa ama içim bir tuhaf oldu. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, şimdiden tasası tuttu beni
Erken değil mi ayrıntılı için canım? 20. Haftada falan bakılmıyor mu, doktor mu söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…