2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugün ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1 Aralığa ama içim bir tuhaf oldu. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, şimdiden tasası tuttu beni
Detaylı ultrason için perinatolog randevusu mu aldınız. Ben ilk gebeliğimde 2 li için bile perinatologa yönlendirmişti doktor. Bu defer kendi doktorum yaptı da. Bun da da kendi doktorumuz mu yapıyor merak ettim

Detaylı ultrason için perinatolog randevusu mu aldınız. Ben ilk gebeliğimde 2 li için bile perinatologa yönlendirmişti doktor. Bu defer kendi doktorum yaptı da. Bun da da kendi doktorumuz mu yapıyor merak ettim
Detaylıda perinatolog bakıyor diye biliyorum

Erken değil mi ayrıntılı için canım? 20. Haftada falan bakılmıyor mu, doktor mu söyledi?
Erken değil mi ayrıntılı için canım? 20. Haftada falan bakılmıyor mu, doktor mu söyledi?
Şu an 16. Haftadayım ama doktorumla az önce görüştük evet erkenmiş Bunu normal kontrol yaparız dedi 22. Hafta detaylı başka bir doktora yönlendirip oan yapıtırırz dedi

Doktorumla az önce görüştük evet erken dedi. Ama ayrıntılıyı başka bir dr yapacakmış ona yönlendirecekmiş. 22. Hafta yapalım dedi.16. Haftamdayım şu an.

Size yanlış cvp yazmışım kusura bakmayın doktorumla görüşmeden almıştım randevuyu az önce görüştüğümüzde, başma bir doktora yönlendirecekmiş ama erken daha dedi. 22. Hafta yaptıralım dedi

Evlat evlattir vucudun bir parcasi kalbinin yarisi heleki onun yuzunu gordumu dunyada tek onu sevdigini anlarsin.bir evlat icin butun varini yogunu tek nefeste harcamaya hazir insanlar var.rabbime hergun ne kadar sukretsek azdir dunyanin en buyuk nimeti evlattir.karisligi ise cennettir.hele ki onu hayirli vatana millete hayirli bir evlat yetirstirip bir de yuvasini yaparsan senden iyi kul var midir.

İkili test sonucum çıkmış ama bu şekilde yazıyor sadece e nabızda

Eklentiler

• 3509DEB0-7D61-45DD-B1F7-DC5F150F0BD4.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…