2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bi liste hazırladım faydalanırsınız belki, çok hevesliyim ya Allah hevesimizi boşa çıkarmasın. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz.
Canım emzirme örtüsüne hastanede gerek olmaz tuttu mu tutmadı mı süt var mı yok mu diye bakacaksın sürekli bide biberon fazla hiç gerek yok sütün gelmezse veya emmezse bile şırınga veya minik ölçek kabıyla besleniyor biberona alışmasın diye

Tez zamanda normale dönersin inşAllah.
Gebelikte her duygu 10kat fazla hissediliyor.
Hepsi geçecek...
Sağol canım allah razı olsun
Bir anım bir anımı tutmuyor, gülerken bir anda ağlamaya başlıyorum, kızımın oyunlarını izleyip gözlerim doluyor.
Gerçekten gebelikte her duygu daha yoğun hissediliyor.

Evet cnm mantıklı alışınca emmiyolarmış. Onu listeden çıkarayım. Örtüyü de densiz bir misafir gelir de gitmezse diye örtüyü çıkarırım ortaya zaten odadan çıkarlar heralde gerçi covid fln var pek kimse gelmez heralde.

Tahmin ettim örtüyü neden koyduğunu bende öyle şeylere sinir olurum doğumumda odam doluydu bebişi getirdiler emzirmeye kimsenin çıkası yoktu odadan ben rica ettim... bebekle bağ kuracağımız ilk vakitler en özel anlarımız şimdi allahtan kimseyi almazlar hastaneye rahatız o konuda

Belki de dedigin gibi bizim de yuzumuz bebek dogunca guler

Gurbette olmamız doğum zamanı çok işe yaradı, hastaneye gelen giden olmadı
Annemle eşim vardı, akşam da eşimin arkadaşı annesi ve kaynanam geldiler, fazla durmadılar.
Eve çıkınca da kimse gelmedi, kaynanam bile 15 gün sonra geldi, bir gece kaldı gitti.
Umarım bunda da aynı sakinliği yaşarız.

Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor
Cnm çıkan raporu senin eline vermek zorunda.
Mail olarak atsın ,niye bekliceksinki 2 hafta daha.
Raporda yazıyor sonuçta.

Kızlar kararma olmadı diye seviniyordum ama bugün gördüm ki meme uçları kararmış hem de çok belli oluyor sanırım emzirme döneminden sonra geçiyor bu kararma değil mi?
Bebiş 7 8 aylık olunca rengi açılmaya başlamıştı benin canım takılma yaa hormonal normal şeyler

Bebişimin 1 ve 2 numara bezleri geldi, bakıp bakıp seviyorum
Kızımın 5 numara bezinden sonra 1 numara minnacık

Bu bebişe galiba bezden başka bir şey almicaz kızımın her şeyi çok fazla ve yepyeni duruyor

Bende ilk bez ve ıslak mendil aldım kuzu yinede başka Bi heyecan ya

Doğumda bebeğin silinmesi icin malzemeyi biz mi goturcez
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım, devlet yani, ıslak mendil koymuştum saf pamuk suda ıslatılanlardan falan istemediler bebek penye battaniyesinin içine alt üst iç zıbın şapka eldiven bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…