2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de bunu savunuyorum işte, teoriler komple saçma geliyor. Her bebek özel, hepsi bir birey neticede ve kendi karakterleri var. Bütün teorileri çürütecek bir sürü bebek olduğuna eminim. Anne kendisi tanıyacak bebeğini kendi bilecek ihtiyacını. İçgüdüsel olarak işleyeceğini düşünüyorum zaten çoğunlukla.

Kucağında uyuyunca odasına bırakıyor musun peki? Yoksa gece boyunca yanında mı kalıyor? Bir de emziriyor musun? Bir de yanında uyuyup odasında uyanınca nasıl davranıyor çocuklar?

Benim de bi ara geceleri çok oluyordu bel kasık ağrım doktor yorgunluktandır dinlen dedi. Ufaklıklar sağolsun bayağa yoruyor benim eşim evde kıza o da bakıyor ama ona rağmen çok yoruluyorum çünkü kızım sürekli beni istiyor benim peşimde. Ben valla ev işlerini salladım gitti. Yemek, bulaşık, çamaşır tamam. Eşimde eve süpürge tutuyor. Mutfak dolaplarını (dış kapakları) 3haftadır hiç silmemiştim leş gibi olmuş eşim yardım ederse bugün silicem. Yani gittiği yere kadar deyip saldım. Sende kasma, yardıma gelebilecek birileri varsa destek al, kolay değil valla küçük çocukla hamilelik

Evet benim bildiğim de en az 1 yaşına kadar aynı odada olmalı 2 süper olur. Yatağınızın hemen yanında değil ama uyandığında sizi görecek şekilde yatmalı diyorlar
zaten yatağa almamak lazım güvenlik açısından ama aynı odada yatmalı bi süre, artık karı-koca ilişkisi de diğer odalarda yaşanabilir ki allahtan hiç yatak odasını kullanan bi çift olmadık

Tabi canım bende öyle hemen kestirip geldim eve bide yenidoğanda çok kolay iyileşiyor yara zaten oğlumun pipisini kestiler diye kutlamak çok saçma geliyor
Bu konuda yuzde bin besyuz ayni fikirdeyim direkt kessinler cocuk anlamadan bitsin gitsin. Madem sunnet dugunu gibi dunyada gordugum en mantiksiz gelen sey yapiliyor kizlarada regl oldugunda genc kizliga gecis partisi yapilsin:)

Kucağında uyuyunca odasına bırakıyor musun peki? Yoksa gece boyunca yanında mı kalıyor? Bir de emziriyor musun? Bir de yanında uyuyup odasında uyanınca nasıl davranıyor çocuklar?
Bir yerde uyutup yatağına taşımak değilde ben kendi yatağında yanına uzanırım öyle uyur. Sabaha karşı uyanım koynuma giriyor zaten odayı ayırsan bile sonuç o

Konuyu ben actigim icin cevap verdim. Guvenli baglanma yazdiktan sonra herkes bir cok yorum yapti. Ben arastirmiyorsunuz demedim.
Ben anladım sizi de işte bu konuda sizin olduğu gibi herkesin bir fikri var. Biz de görüşümüzü paylaşıyoruz. Okumuşuz araştırmışız ki bir fikir edinmişiz Okumadığım şey hakkında yorum yapmam saçma olurdu zaten. Herkes çocuğunu bildiği gibi yetiştirmekte özgür. Size de öyle yapmayın diyemeyiz elbette.

günaydın kızlar 16. Haftamdayım. Karnım böyleee . Üstteki kısım bana ait tabi yılların göbeği
Ayyy ne tatlı. ben 14+2 yim karnım seninkinin 3 katı önceki doğumla arası az diye sanırım hemen koca bi göbek oldu, herkes şok üstelik sadece 700 gram almama rağmen

Ben de faydam dokunsun diye yaziyorum zaten. Yaşadığım tecrubeden yola cikip örnek vermeye calistim.sadece okudugum değil yani. Annelik tecrubesi + okudugum bilgiler :))

ben doktordan geldiiim, ikili test sonucu pazartesi günü akşam çıkacakmış
doktor haftası ve günüyle uyumlu gidiyor, iki hafta sonra kontrolde belli olur ama %60 kız %40 erkek diyebilirim dedi
Oyhhh hadi bakalim aramiza bir fistik daha katiliyor :) kesin olmamakla birlikte :) trbrikederim cnm

zaten yatağa almamak lazım güvenlik açısından ama aynı odada yatmalı bi süre, artık karı-koca ilişkisi de diğer odalarda yaşanabilir ki allahtan hiç yatak odasını kullanan bi çift olmadık
Varya Doğumdan sonra yorgunluktan çoğu eş ilişki olayını rafa kaldırıyor galiba bir süre

Sezeryan doğum yaptığım için o konuda hiç fikrim yok ama odaya alınırken çok kalın sargı bezi gibi bişeyler koydular oraya önce sonra gelip onu çıkardılar hadi seni giydirelim dediler ondan sonra dependi taktık

Evet benim bildiğim de en az 1 yaşına kadar aynı odada olmalı 2 süper olur. Yatağınızın hemen yanında değil ama uyandığında sizi görecek şekilde yatmalı diyorlar
Ya bilmiyorum, düşünüyorum düşünüyorum doğru gelmiyor bana, belki yapamam bilmiyorum ama ilk birkaç haftadan sonra ben odasını denerim kesin, o da, biz de düzenimizi bilelim, sizaten 2 sene ücretsiz izin de alacağım, doyarız birbirimize inşallah, o da güvensiz hissetmez, sanmam, ben onu ilgiden çıldırtırım bile, ama uyku zamanı başka. Dur bakalım, bi doğsun yazışırız yine, yapabilecek miyim

Valla korona bu şekilde devam ederse ben anne babalar hariç misafir kabul etmem herhalde. Ya bi de hastaneye çok gelen olunca da rahat olmuyor, sen memeler açık çocuk emziricem diye uğraşıyorsun zırt pırt biri geliyor hadi toparlan filan. Sadece bebeğine odaklansan daha iyi. Ama sonra eve gelmeye kalkarlar o da zor ppöööfff çocuk az büyüsün öyle gelsinler yav şu adetler değişsin artık

Ya evet deneyimlemeden konuşmak doğru olmaz. Herkesin kendi düzeni benim görümcem 2 çocuğunu da 3 aylıkken ayırdı. Öyle de zor oluyor gece uyumak aklın hep yan odada ses mi geldi çocuk mu ağladı yaşayıp size en doğru olanı bulursunuz zaten

İns mayisa gecerde şıkır şıkır bi odamiz olur insanalr gelip gider.falan cikolatalar dagitlir ne hos olur ama.ben cok sanmiyorum kuzum ya buguk ihtimal coronadan dolayi bisi yapamicaz
Odaya çok gelen giden olunca da rahat olmuyor biliyor musun sürekli bebeği emzirmem lazım hooop biri geliyor bırak toparlan vs bebeğe konsantre olamıyorsun. Zaten ağrın sancın oluyor perişan haldesin, bi taraftan kanamam var o tedirginlik filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…