2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bakalim bizim nasil olacak ben eger hazirlikli olursam ve normal olabilirse dependi takar giderim sanirim hastaneye

Hakikaten ya şu adetler değişsin artık,zaten 9 aylık uzun bir süreçten geçiyor anne bir de doğum sonrası herkes başına üşüşüyor bi rahat bırakmıyorlar

Ay ewet sen anlatinca bi an cok itici geldi

Benim nişan geldiği için giymiştim canım fena oluyor bacaklarının arasından akıyor fln

Bizim burda kimsemiz yok, gelen giden çok olmaz. O bakımdan biraz şanslıyım galiba

Gününü bilmiyorum da göbek düşüp kuruduktan sonra istediğin kadar yıkarsın canım su değince iltihaplanıyor

Evet videoda da giyin tavsiye ederim filan diyorlardi nisan pihti gibi bir sey sanirim o gelince hemen dogum basliyor mu demek oluyor
Nişan aslında rahimin tıkacının açılması gibi bişey biraz kan geliyor ama benim suyla karışıktı sanırım o yüzden akıyor gibi oluyordu sürekli. Bazılarında nişan Doğumdan 2-3 gün önce geliyor. Benim sancı varken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…