2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya işte bende memnun olanı çok duydum oyüzden eşimle doğduğu gün yaptırsakmı diye biraz araştırmaya başladık.aklı başına gelmeden yaptırcağım kesin ,travma kalsın istemiyorum ama hangi yaş grubunda daha sağlıklı karar veremiyorum.ama doğduğunda yaptırmak ağır basıyor.saol canım bilgilendirme için

Spring05 canım artık benim de cinsiyet belli olduğuna göre şu bayıldıgım muslin tulumlardan alabilirim ama baya kararsızım sen kaç aylık almıştın 3-6 aylık daha mı uygun olur sanki ?
Canım ben de bi tane muslin tulum aldım 3-6 ay mayısta doğarsa yazın giydiririm diye düşündüm

Canım inan hiç bilgim yok sadece bir tartışmada denk geldim yenidoğan sünnetinde tekrarlama riski varmış iyice araştırmak gerekiyor ama çevremden yaptırıp memnun kalanlar var
Yani okuduğum ,sağdan soldan duydugum kadarıyla bu işin belli standartı yok.herkesin doğrusu farklı.doğdugunda yaptırmayı isteme sebebim iyileşme açısından hızlı olması.e zaten sünnet düğünü kutlaması vs hepsine karşı oldugum için bian önce streside çıksın istiyorum.
Nyse umarım doğru karar verebiliriz.saol cnm

Aynen bencede bu cocuktan cocuga fsrk ediyo benimki 3 bucuk yasinda kendisine oda hazirlayinca kendi yatagi olunca hemen kendisi uyumak istedi. Ben cok sasirdim bizi odasindan kovuyordu gidin kendi yataginizda yatin diye hic beklemiyodum

Hastanede belli duvar yazılarına denk geldim ama.Yenidoğan sünneti öneriyorlar enfeksiyon kapması minimum düzeyde okurmuş,iyileşme süreci daha hızlı olurmuş vs.

Canim evet ben Diywrbakirdayim burdakiler bebek 1-2 haftalikken hemen yaptiriyolar. Hic anlamiyr bebekler ve hizli iyilesiyo bezde. Eger bu seferde erkek olursa öyle yapcam bende. Oglumda kayinbabam izin vermedi o zaman 3 aylilri yaptirmak istedigimde. Sonra 2 yasindaydi tam yaptirdigimizda cok zordu büyük olunca:/

Sünnet işi bildiğim kadarıyla yeni dogunca yapılıyor çoğu kişi de tavsiye ediyor fakat 2 yasina kadar da yaptırılabilir ama 2 yaşından sonra pek onermiyor doktorlar psikoloji açısından 6 yasina kadar yaptırmayın diyorlar. Ergenliğe girene kadar mutlaka yapılması lazım ama

Benim doktorum ilk üç ay yasakladı sonra da serbest demedi unuttu sanırım ben de şimdi sormaya çekiniyorum
Bize de ilk 3 ay ara verin dedi. 12 hafta kontrolünde yoga ve cinsel ilişki diye sordum ben ikisine de artıık devam edebilirsiniz dedi ama eşim bişey olabilir diye istemiyor ben de pek üzülmedim bu duruma

Spring05 canım artık benim de cinsiyet belli olduğuna göre şu bayıldıgım muslin tulumlardan alabilirim ama baya kararsızım sen kaç aylık almıştın 3-6 aylık daha mı uygun olur sanki ?

Evet canim 3-6 aylik almistim temmuz gibi kullaniriz insallah hala gelmedi ama benim insallah gelecek

Bize de ilk 3 ay ara verin dedi. 12 hafta kontrolünde yoga ve cinsel ilişki diye sordum ben ikisine de artıık devam edebilirsiniz dedi ama eşim bişey olabilir diye istemiyor ben de pek üzülmedim bu duruma
Normal doğum şansını artırıyormuş ilişkiye girmek

Ben de uzak kalıyorum canım korkuyorum eşim de anlayış gösteriyor

Kızlar nipt sonuum çıktı doktorum mükemmel dedi Ben low riskler dışında pek bişey anlamadım. Veeee kız bebişimiz olcak Listeye ekleyebilir miyiz?

Eklentiler

• 14199617-CAD5-4F50-B9B6-AB7D54883E2A.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 9EB56A6E-61E5-4D30-ADBE-0596AA0F7AEC.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…