2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bize de ilk 3 ay ara verin dedi. 12 hafta kontrolünde yoga ve cinsel ilişki diye sordum ben ikisine de artıık devam edebilirsiniz dedi ama eşim bişey olabilir diye istemiyor ben de pek üzülmedim bu duruma

Haha bana da doktor alttan muayene yaparken siz hic iliskiye girmemistiniz dimi hamilelik suresince dedi sanirim kapaniyor bir sure iliskiye girmeyince bende yani aslinda oluyordu filan dedim ee iyi o zaman korkmana gerek yok dedi

Haha bana da doktor alttan muayene yaparken siz hic iliskiye girmemistiniz dimi hamilelik suresince dedi sanirim kapaniyor bir sure iliskiye girmeyince bende yani aslinda oluyordu filan dedim ee iyi o zaman korkmana gerek yok dedi
Kapanıyor mu

Yok canim buyuk konusmak degil de dogru olan bu bana gore o yuzden de fedakarlik gosteririm bir de ben tam zamanli calismiyorum, muhtemelen seneyede boyle devam edicek o yuzden o uyudugunda uyurum bende gece kalkabilirim
Ne diyim inşallah canım inşallah, seni de hemen olumsuzluklara sürüklemeyeyim belki seninki çok uyumlu çok uysal bi bebek olur, bu düşüncelerin isteklerin dua yerine geçsin

Benim annem belki gece gider bi hafta sonra filan sabahlari gelir
Yakınsa sabahları gelebilecekse yardıma süper. Gerçekten en ufak yardıma ihtiyaç oluyor. Bi kap yemek yapan olsa o bile büyük nimet. Benim kızım ilk haftalar sarılıktan sürekli uyudu o zamanlar nispeten daha rahattım da sonra bir uyandı pir uyandı

Merhabalar kızlar uzun bi aradan sonra tekrar yazayım dedim nasılsınız nasıl gidiyor.? Cinsiyeti öğrenenler olmuş galiba hayırlı olsun . Bende yogun bi grip atlattım baya kötüydüm covit değildi şükür ki ama baya mahvetti beni. 1hafta sonra düzelmeye başladım. Sizler neler yapıyorsunuz bebeklere hazırlıklar başladı mı? Sağlıcakla gelsin hepsi. Tekmeleri hissedenler oldu mu komple herşeyi sorayım dedim

Hakikaten ya şu adetler değişsin artık,zaten 9 aylık uzun bir süreçten geçiyor anne bir de doğum sonrası herkes başına üşüşüyor bi rahat bırakmıyorlar
Yurtdisinda oldugum icin kocamdan baska kimse olmayacak yanimda kizimdada oyleydi zaten hicbir zorlukta cekmedim cok sukur

Biraz buyuyunce arkadaslariyla beraber yapilan birthday partiler daha iyi bence en azindan cocugunda eglendigini biliyorsun

İkili test sonucumu aldım her şey yolunda çok şükür bi sıkıntı yok İçeri girmemizle çıkmamız bir oldu zaten bebeğe bakalım mi diye söylememize fırsat vermedi 3 hafta sonra çağırıyor cinsiyet de o zamana kaldı artık. Bu arada b-hcg değerim ikili testte 26 çıkmış

Oğluş mu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…