2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok işte hamilelikte büyüyor diyorlar ya hep, o sayede kolay oluyor diye düşünmüştüm ama benimkiler hiç büyümedi. Öyle minnacık da değiller ama büyük de değiller
Aslinda buyume genelde ilk uc ayda gerceklesiyomus ama sonrasinda da olabilirmis belki senin son trimestera denk gelicek canim her bunye farkli sonucta tecrubeli annelerden yorum bekliyoruzx

Cevap için çok teşekkür ederim canmGeçen hafta yine çok az bu defa kahverengi akıntı geldi dr eski kanmadır dedi ve plesantanın yan tarafa çıktığını söyledi, 20 li haftalarda yukarı çıkabilir dedi, bakalım nasıl olacak, inşallah seninkide bir an önce çıkar ☺İkinci doğumum olcak Allahı’ın izniyle bir öceki sezaryandı ve çok zorlanmamıştım açıkçası ama sezeryan kesi yerinde küçük bir problem varmış doktorum bu doğumumda onuda düzeltecek inşallah İşte çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama azıcık bile yürüsem veye iş yapsam yoruluyorum inşallah ikimizinde bir an önce düzelir. Kanama yaşamak psikolojik açıdan çok üzüyor beni maalesef her an kanama olacakmış gibi geliyor.

Aslinda buyume genelde ilk uc ayda gerceklesiyomus ama sonrasinda da olabilirmis belki senin son trimestera denk gelicek canim her bunye farkli sonucta tecrubeli annelerden yorum bekliyoruzx
Benim de çevremde gördüğüm bütün hamilelerin ortalama 2 beden büyüdü hep. Benden küçük göğüsleri olan bir tandığımın kocaman olmuştu benimki hala aynı. Bir gariplik yoktur umarım

Benim de çevremde gördüğüm bütün hamilelerin ortalama 2 beden büyüdü hep. Benden küçük göğüsleri olan bir tandığımın kocaman olmuştu benimki hala aynı. Bir gariplik yoktur umarım
Yoktur yoktur kuzum her bunye farkli sonucta ama yinrde diktoruna bu konuda danis icin rahatlar :)

Okudum canm yazdıklarınıda sanki eşin mesafeyi koyması gerekiyor. Kv senin onunla yakın oturmanı istemediğini biliyor ama sanki umursamıyor gibi. Ben olsam eşimin başının etini yerdim oda annesiyle konuşmak zorunda kalırdı. Gerçi giderleride siz karşılıyormuşsunuz gerçekten Allah sabır versin ben olsam masrafları bilerek arttırırdım ya da maliyetli bir şey aldırırdım onu ödemek zorunda kalırdık

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda? 14.haftadan beri başımın sol tarafına ara ara bir ağrı geliyor, gözüme vuruyor. Bugün mide bulantısı da yaptı
Bir kaç hafta önce bende de çok vardı. Dr su iç bol bol dedi ben pek içemiyordum, şimdi içmeye başlayınca kalmadı

Birde göğüs için lierac iyi değil diye duymuştum daha saf içerikli ne sürebiliriz acaba. Karnıma lierac iyi gelmişti ilk hamileliğimde hiç çatlamamıştım. Göğüslerim normal ama biraz büyüdüler ve kaşınmaya başladılar

Eklentiler

• 02817254-4237-4857-873B-A09EFE9E9696.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 73
Yok işte hamilelikte büyüyor diyorlar ya hep, o sayede kolay oluyor diye düşünmüştüm ama benimkiler hiç büyümedi. Öyle minnacık da değiller ama büyük de değiller
75 a cupum hamilelikte büyüye büyüsü 75b cup olmuştum kizimda, emzirirken 80' ni belki görmüşümdür 28 ay emzirdim emzirme bitti yine 75a cupa düştüm bende biraz büyüseydi bari diyorum ergen kızlar gibi kaldı hep memeler tek avantajı sarkacak hiç biseyin olmaması oldu

Benim göğüslerim de ufaktı öyle aman aman bir büyüme olmadı sadece dolgunlaştı sütyenlerimi kullanmaya devam ediyorum. Bence çok büyümesi de iyi değil kendimi böyle teselli ediyorum

Evet bende iğne olmasın diye dua ediyorum

Arkadaslar, ozellikle nifty veren bibalprensesi Aiglethe4th S SarI NisaN sirkencubin , benim kafama bisey takildi. Nifty yaptiranlar uclu testi yaptirmasa oluyor mu? Sanirim onda da genetik rahatsizliklara bakiliyormus. Diyelim yaptirdik ve yine kan testi riskli geldi, ee bi daha mi nifty vericez? Hic anlamadim

Simdi ben artik nihayet ve sonunda doktorumu degistiriyorum. Ancak haftaya randevu almistim yine eski doktordan, nifty kagidim vs onlarda, bana telefonda soylenmisti sonuc. Mecburen gidicem. Tabi doktor bilmiyor artik ona gitmeyecegimi..Ya bu gidisimde uclu testi yapmak isterse. Diger doktora ne zaman baslamam lazim hic bilmiyorum. Ondan cikip digerine mi gideyim ayni hafta icinde sizce?

Hayır canım 3lü 4 lü teste gerek kalmıyor. Zaten bu nifty test diğer tarama testlerinin üzerinde doğruluk oranı olduğu için onları yaptırmak anlamsız olur. Bana doktor sonucu söylediğinde artık test işi bitti bundan sonra sadece detaylı ultrason var dedi. Normalde bunu yaptırınca ikiliye bile gerek kalmıyor aslında ama ben önce onu yaptırmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…