- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.541
Aslinda buyume genelde ilk uc ayda gerceklesiyomus ama sonrasinda da olabilirmis belki senin son trimestera denk gelicek canim her bunye farkli sonucta tecrubeli annelerden yorum bekliyoruzxYok işte hamilelikte büyüyor diyorlar ya hep, o sayede kolay oluyor diye düşünmüştüm ama benimkiler hiç büyümedi. Öyle minnacık da değiller ama büyük de değiller
Oluyor demek ki bu haftalarda. Nzmn geçicek acaba?Benimde yaklaşık 10 gündür baş ağrım var 3-4 gün özellikle çok zorladıparol aldım.
Azıcık büyüyor emzirirken iyi oluyor yaniEvet sarkma korkum yok hiç o konuda şanslıyız neyse ki
Cevap için çok teşekkür ederim canmCanım sayfalara bakarken mesajını gördüm çok okuyamadım başka birşey yazdın mı bilniyorum ama bende yazmak istedim benimde plasenta rahim ağzında maalesef 28-30. Haftalara kadar yukarı çıkabiliyormuş o yüzden şimdiden çok stres yapma inşallah çıkar yukarı çıkmazsa da eğer ilk hamileliğinse veya ilk doğumunu sezaryan yapmadıysan çok sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla sadece normal doğum yapamıyorsun direkt sezaryen oluyor. Benim ilk doğumum sezaryendi ve oğlum 8,5 aylık şu andaBenimki biraz daha riskli yani ama hayırlısı artık Plasenta rahim ağzında olduğu için doktorun çok yorma kendini demiştir eğer yukarı çıkmazsa da hamilelik boyunca çok yormaman lazım yoksa kanama olabilir maalesef. İnşallah ikimizinde bi an önce yukarı çıkar
Havaların da etkisi oldu bence birden soğudu fln yaOluyor demek ki bu haftalarda. Nzmn geçicek acaba?
Benim de çevremde gördüğüm bütün hamilelerin ortalama 2 beden büyüdü hep. Benden küçük göğüsleri olan bir tandığımın kocaman olmuştuAslinda buyume genelde ilk uc ayda gerceklesiyomus ama sonrasinda da olabilirmis belki senin son trimestera denk gelicek canim her bunye farkli sonucta tecrubeli annelerden yorum bekliyoruzx
Yoktur yoktur kuzum her bunye farkli sonucta ama yinrde diktoruna bu konuda danis icin rahatlar :)Benim de çevremde gördüğüm bütün hamilelerin ortalama 2 beden büyüdü hep. Benden küçük göğüsleri olan bir tandığımın kocaman olmuştubenimki hala aynı. Bir gariplik yoktur umarım
Okudum canm yazdıklarınıda sanki eşin mesafeyi koyması gerekiyor. Kv senin onunla yakın oturmanı istemediğini biliyor ama sanki umursamıyor gibi. Ben olsam eşimin başının etini yerdim oda annesiyle konuşmak zorunda kalırdı. Gerçi giderleride siz karşılıyormuşsunuz gerçekten Allah sabır versin ben olsam masrafları bilerek arttırırdım ya da maliyetli bir şey aldırırdım onu ödemek zorunda kalırdıkAslinda mesafeyi koyunca bir sure gelmiyor ama sonra bir hafta sonra yine geliyor benim artik buna enerjim kalmadi. Sanki cok uzun suredir evliymisim gibi toleransim da kalmadi acikcasi bu konuda ona beni huzursuz ediyorbakalim bebegin dogmasini bekliyorum bende o zaman ki duruma gore hareket edicem
Bir kaç hafta önce bende de çok vardı. Dr su iç bol bol dedi ben pek içemiyordum, şimdi içmeye başlayınca kalmadıKızlar baş ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda? 14.haftadan beri başımın sol tarafına ara ara bir ağrı geliyor, gözüme vuruyor. Bugün mide bulantısı da yaptı
Günümüz aynı nerdeyse ama benim göbek son günlerde aldı başını gittiBenim göğüslerim hiç büyümedi gibibüyümeyecekler galiba karnım da böyle şimdilik
Eki Görüntüle 2721389
75 a cupum hamilelikte büyüye büyüsü 75b cup olmuştum kizimda, emzirirken 80' ni belki görmüşümdür 28 ay emzirdim emzirme bitti yine 75a cupa düştüm bende biraz büyüseydi bari diyorum ergen kızlar gibi kaldı hep memelerYok işte hamilelikte büyüyor diyorlar ya hep, o sayede kolay oluyor diye düşünmüştüm ama benimkiler hiç büyümedi. Öyle minnacık da değiller ama büyük de değiller
Gayet iyi gözüküyorsun benceGünümüz aynı nerdeyse ama benim göbek son günlerde aldı başını gitti
Benim göğüslerim de ufaktı öyle aman aman bir büyüme olmadı sadece dolgunlaştı sütyenlerimi kullanmaya devam ediyorum. Bence çok büyümesi de iyi değil kendimi böyle teselli ediyorumBenim de çevremde gördüğüm bütün hamilelerin ortalama 2 beden büyüdü hep. Benden küçük göğüsleri olan bir tandığımın kocaman olmuştubenimki hala aynı. Bir gariplik yoktur umarım
Evet bende iğne olmasın diye dua ediyorumNormalde günden güne koyulaşması gerekiyor gebelik varsa, sizi üzmek istemem ama önceki çıkan silik çizgiler çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin içinde bir miktar beta hcg hormonu bulunuyor, o da testte çizgi çıkmasına neden olabiliyor doğal olarak. Siz en iyisi bi kan verin, kesinleşsin, dilerim gebelik vardır
Allah kayınvalidemi iyi yaptı ama dört tane görümce verdi bana da
Sanki benim biraz erken çıktı amaSusmuyorr bibalprensesi gobüsler çıkmaya başlamış ne tatlı maşallah :) . Bundan sonrası gaz değildir artık diye düşünüyorum. Çünkü bende gaz problemi tamamen bitti bu hafta.
Hayır canım 3lü 4 lü teste gerek kalmıyor.Arkadaslar, ozellikle nifty verenbibalprensesi Aiglethe4th S SarI NisaN sirkencubin , benim kafama bisey takildi. Nifty yaptiranlar uclu testi yaptirmasa oluyor mu? Sanirim onda da genetik rahatsizliklara bakiliyormus. Diyelim yaptirdik ve yine kan testi riskli geldi, ee bi daha mi nifty vericez? Hic anlamadim
Simdi ben artik nihayet ve sonunda doktorumu degistiriyorum. Ancak haftaya randevu almistim yine eski doktordan, nifty kagidim vs onlarda, bana telefonda soylenmisti sonuc. Mecburen gidicem. Tabi doktor bilmiyor artik ona gitmeyecegimi..Ya bu gidisimde uclu testi yapmak isterse. Diger doktora ne zaman baslamam lazim hic bilmiyorum. Ondan cikip digerine mi gideyim ayni hafta icinde sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?