2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben hala anlayamıyorum şuan bağırsak mı bebek mi 2-3 önce bayağa kıpırtı oldu sevindim herhalde bebek diye ama bi daha öyle olmadı demekki bağırsakmış dedim
Aynen ya çok normal. Heleki seyirmeler fln tamamıyla gaz olabilir garantisi hiç yok. Benim tamam artık uyandığı zamanları fln biliyorum düzenli başladı harekete.

Süt üretimi için hazırlığa başladı da ondan o damarlar sonra geçecek korkma. Bi de kapkara olacak rengi ama sonra o da açılıyor tekrar

Tenimin rengi de iyice acildi resmen damarlarim gozukuyor normalde de zaten elimin ustunde filan daha kararma olmadi ama pembeden turuncuya gecis yapti bakalim neler olacak ilerleyen zamanlarda

Tenimin rengi de iyice acildi resmen damarlarim gozukuyor normalde de zaten elimin ustunde filan daha kararma olmadi ama pembeden turuncuya gecis yapti bakalim neler olacak ilerleyen zamanlarda
Normalde ten rengin çok açıksa simsiyah olmaz benim olmadı yani kahve gibi oldu öyle o kadar. Benim asıl genital bölge ve kolaltında efsane kararmalar oldu allahtan Doğumdan sonra geçti o görüntü çok berbattı

Sanırım bilginiz var bu konuyla ilgili. 2 li yaptım bende ve detaylı ultrason. 3.lü yda 4 lü ye gerek varmı sizce

Biliyorum ya bende gorumcemde gordum 5 6 ay sonra geciyormus sanirim o kararmalar kararmalar icin bir sey sursek yine olur mu

Beni de sadece detayli ultrasona cagirdi ben nifty filanda yaptirmamistim

Havaların da etkisi oldu bence birden soğudu fln ya tetikledi gibi. Vücuttaki kan oranı artıyor ya o da etkiliyormuş tüm gebelik boyunca böyle olmaz herhalde vücut alışır
Ay umarım. Ama havalar çok etkiliyor, haklısın. Bir dışarı çıkayım geleyim hemen ağrıyor, illa bere-şapka birşey takıcam.. Ben bir de kan sulandırıcı kullanıyorum. Kanım artık nasıl artmıştır kimbilir

Yok canım onun için doğal içerikli bişey bilmiyorum zaten mayısta doğum olacak yaza geçmeye başlamış olur

Insallah gecer belki nisanin sonunda bile gelebilirler, kizlar erken gelirmis diyorlar ben nerdeyse bir ay erken dogmusum

Eveet evet onumuzde ilk tetanoz asimiz var sanirim 16. Hafta olacak sonra 20. Hafta detayli ultrason var baya yolu yariladik nerdeyse ya
Ben 16. Haftaya geldim aslında ama hemşire aramadı beni. Sağlık ocağında yapılacak demişlerdi. En çok korktuğum da bu aşı nasıl olacak bilmiyorum daha önce hiç yaptırmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…