- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.621
6-7 yıl önce bizda kadıköy tarafından ev almayı planlamıştık. Feneryolu göztepe suadiye bostancı derken 30 yıllık evler 800bindi en ucuz. Dedik maletepe küçükyalı idealtepe bakalım sonra oralarda az değil derkenn baktık izmirli olmuşuz
Ha erenköy bizde de vardı unutmuşumBizde erenkoy goztepe suadiye baya gezdik bu yazen guzelini yapmissiniz
Cnm ben 0.6 oksopar ve 100lük coraspin kullanıyorum. Öncesinde 2 düşüğüm var, baya süre normal yolla olmadı, tüp bebek tedavileri gördüm. Sonra normal oldu ama yine de tedbir amaçlı doktorum kan sulandırıcı ve progesteron verdi. Geçen hafta bir başka dr.a gittik, perinatolog kendisi, progesteronu kes ama kan sulandırıcıya devam dedi. Sana niye verdiler? Niye arttırdı ki doktorun dozu?Kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz. Ve kullanan diğer arkadaşlar ben 0,4 Oksopar ve 100 lük coraspin alıyordum. Detaylı ultrason perinatoloji gittiğimde 150 mg çıkardı coraspini 79 buçukla hamile kaldım şuan 83 bçk kiloyum 4 kilo aldım bu süreçte ama dr bana 20. Haftaya kadar 7 kilo vermemi söyledi dikkat ediyorum 20 gündür veremedim ama almadım da. Ne yapcam ne yapmalıyım bilmiyorum
Oradan bir damar geçiyor pıt pıt atıyor hatta sırtüstü uzan karnının oyanadığını görürsünKizlar netflix de bir baskadir diye yeni bir dizi var ben sevdim evde sıkılanlar bakabilirbu arada karnimda bir kipirdanma hissediyordum esimde dokundu evet atiyor resmen dedi. Karnimda kalp atisi gibi bir sey sanki
Ha erenköy bizde de vardı unutmuşumyıllar sonra bir bakayım dedim şimdi 1.5 milyondan aşağı yok. Bu arada izmirinde buradan arta kalır yanı yok. Susmuyorr dediği gibi çok pahalı buralarda. İstanbuldan gelirken orada alamadık burada müstakil alırız dedik nerdeeee
Oradan bir damar geçiyor pıt pıt atıyor hatta sırtüstü uzan karnının oyanadığını görürsünben şimdi bitirdim bir başkadır’ı çok beğendim
Canım sen söyleyeceğini söylemişsin zaten anlayan her türlü anlar yani. Bizdede biraz anakuzuluğu vardı geçti gibiYok canim ya bastan beri boyleydi ogluna fazlasiyla duskun. Biz ayni sitede oturuyoduk zaten yeni tasindik sayilir. Bugun baska bir konu acilinca ortaya sey dedim, bazi anneler hayatinda sadece ben oglan dogurmusum gibi sahipleniyor ve etkisi altina aliyor ama sadece onlar dogurmuyor ya da sadece onlar anne degil, onun da bir hayati var filan dedim. Baya bugun gerildim ya hamilelikten de sanirim gerginligim gecmediaman neyse bakalim neler olacak
Gittiğim perinatog kiloya takıntılı biri onun dışında gittiğim 2 doktorum kiiloma bişey demedi doğrusu.Cnm ben 62 ile hamile kaldim 63.5 su Anda 0.4 luk kullaniyorum coraspinle.ama 80 kilo ustu dozaji arttiriyorlar diye biliyorum dr un verdiyse oyle kullan cnm.hamilelikte diyet enteresan geldi neden 7 kilo ver dedi sana.hamilelikte neden diyet yaptirsinki dr.100 kilo degilsinki anlamadim ekstra birsey varsa bilemem ama kilo verirken bebek nasil beslenecek.hadi ilk 3 ay dese anlarim da sonraki donemler onemli dr unla birdaha gorus bence cnm
Benimde 2 kaybım oldu genetik test yaptırmadan hamile kaldım tedbir amaçlı başladık perinatolog 150 coraspin yaptı 0.4 e devam.Cnm ben 0.6 oksopar ve 100lük coraspin kullanıyorum. Öncesinde 2 düşüğüm var, baya süre normal yolla olmadı, tüp bebek tedavileri gördüm. Sonra normal oldu ama yine de tedbir amaçlı doktorum kan sulandırıcı ve progesteron verdi. Geçen hafta bir başka dr.a gittik, perinatolog kendisi, progesteronu kes ama kan sulandırıcıya devam dedi. Sana niye verdiler? Niye arttırdı ki doktorun dozu?
Hafif kisa goguse yakin tenim cok beyaz o yuzden kirmzii oldugu belli ins bendede sizinki gibi olur cnm .Çok büyük çok derin çatlaklar değilse korkma. Benim de bi anda 80den 90a çıkmıştı hafif ince kızarıklıklar olmuştu ama sonda geçti iz kalmadı. Son hafta karnımın alt tafaı çatladı o daha belirgin daha kalın çizgilerdi onlar iz kaldı
Benim gogusler kirmizi kirmizi catladi ama icerigi temiz diye musteka maternite yag ve kremini kullaniyorum bir de hindistancevizi yagi kakao yaginida sipariş verdim musteka bitunce hindistan kakao ve bio oil dönüşümlu devam edecegimBirde göğüs için lierac iyi değil diye duymuştum daha saf içerikli ne sürebiliriz acaba. Karnıma lierac iyi gelmişti ilk hamileliğimde hiç çatlamamıştım. Göğüslerim normal ama biraz büyüdüler ve kaşınmaya başladılar
Sabah sis degil aksam sis oluyo gobis bu kesin sahte gobis :) sizde de oyle mi oluyorSanki benim biraz erken çıktı amaaslında hala gaz da var bende bi geçmek bilmedi
Bana sacma geldi cnm gebelikte diyet baska doktora gorun benceGittiğim perinatog kiloya takıntılı biri onun dışında gittiğim 2 doktorum kiiloma bişey demedi doğrusu.
Aynıyız senle cnm. Bana da doğru düzgün test yapılmadı ama ilk denemede lupus sınırda çıkmıştı biraz, bende de tedbir olsun diye verdiler.. Hakkımızda hayırlısıBenimde 2 kaybım oldu genetik test yaptırmadan hamile kaldım tedbir amaçlı başladık perinatolog 150 coraspin yaptı 0.4 e devam.
İlk hissetmelerin hayirli olsun cnmKizlar netflix de bir baskadir diye yeni bir dizi var ben sevdim evde sıkılanlar bakabilirbu arada karnimda bir kipirdanma hissediyordum esimde dokundu evet atiyor resmen dedi. Karnimda kalp atisi gibi bir sey sanki
Dinlenmek imkansız bnm için canım 16 aylık ikizlerim var saniye durmuyorlar sürekli tepemdeler akşamları başım çok dönüyor gözlerim kararıyor küçük bebeklerimde olunca bu durum bnm için büyük sikinti oluyorTansiyon düşüklüğü sanırım normal karşılanıyor ama yine de doktoruna muhakkak danış. Gebelikte sıkıntı olan yüksek tansiyon. Bol bol dinlen canım, yoruluyorsan o da etkiler
Günümüz aynı nerdeyse ama benim göbek son günlerde aldı başını gitti
Çok teşekkür ederim denemeye başlasam iyi olacak, göğüslerim küçük ama biraz dolgunlaştılar, kaşınmaya başladılar belki bu yazdıklarınız biraz rahatlatır,Benim gogusler kirmizi kirmizi catladi ama icerigi temiz diye musteka maternite yag ve kremini kullaniyorum bir de hindistancevizi yagi kakao yaginida sipariş verdim musteka bitunce hindistan kakao ve bio oil dönüşümlu devam edecegiBenim gogusler kirmizi kirmizi catladi ama icerigi temiz diye musteka maternite yag ve kremini kullaniyorum bir de hindistancevizi yagi kakao yaginida sipariş verdim musteka bitunce hindistan kakao ve bio oil dönüşümlu devam edecegim
Ben fotografı koyduğum anda çekmiştim aslında gündüzdü yaniSabah sis degil aksam sis oluyo gobis bu kesin sahte gobis :) sizde de oyle mi oluyor
Canım sen söyleyeceğini söylemişsin zaten anlayan her türlü anlar yani. Bizdede biraz anakuzuluğu vardı geçti gibibakalım. İnşallah senin için en güzeli olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?