2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bizde erenkoy goztepe suadiye baya gezdik bu yaz en guzelini yapmissiniz

Bizde erenkoy goztepe suadiye baya gezdik bu yaz en guzelini yapmissiniz
Ha erenköy bizde de vardı unutmuşum yıllar sonra bir bakayım dedim şimdi 1.5 milyondan aşağı yok. Bu arada izmirinde buradan arta kalır yanı yok. Susmuyorr dediği gibi çok pahalı buralarda. İstanbuldan gelirken orada alamadık burada müstakil alırız dedik nerdeeee

Cnm ben 0.6 oksopar ve 100lük coraspin kullanıyorum. Öncesinde 2 düşüğüm var, baya süre normal yolla olmadı, tüp bebek tedavileri gördüm. Sonra normal oldu ama yine de tedbir amaçlı doktorum kan sulandırıcı ve progesteron verdi. Geçen hafta bir başka dr.a gittik, perinatolog kendisi, progesteronu kes ama kan sulandırıcıya devam dedi. Sana niye verdiler? Niye arttırdı ki doktorun dozu?

Kizlar netflix de bir baskadir diye yeni bir dizi var ben sevdim evde sıkılanlar bakabilir bu arada karnimda bir kipirdanma hissediyordum esimde dokundu evet atiyor resmen dedi. Karnimda kalp atisi gibi bir sey sanki
Oradan bir damar geçiyor pıt pıt atıyor hatta sırtüstü uzan karnının oyanadığını görürsün ben şimdi bitirdim bir başkadır’ı çok beğendim

Tahmin edebiliyorum her sey cok pahalandi, hayat cok zormus gercekten

Canım sen söyleyeceğini söylemişsin zaten anlayan her türlü anlar yani. Bizdede biraz anakuzuluğu vardı geçti gibi bakalım. İnşallah senin için en güzeli olur canım..

Gittiğim perinatog kiloya takıntılı biri onun dışında gittiğim 2 doktorum kiiloma bişey demedi doğrusu.

Benimde 2 kaybım oldu genetik test yaptırmadan hamile kaldım tedbir amaçlı başladık perinatolog 150 coraspin yaptı 0.4 e devam.

Hafif kisa goguse yakin tenim cok beyaz o yuzden kirmzii oldugu belli ins bendede sizinki gibi olur cnm .

Benim gogusler kirmizi kirmizi catladi ama icerigi temiz diye musteka maternite yag ve kremini kullaniyorum bir de hindistancevizi yagi kakao yaginida sipariş verdim musteka bitunce hindistan kakao ve bio oil dönüşümlu devam edecegim

Benimde 2 kaybım oldu genetik test yaptırmadan hamile kaldım tedbir amaçlı başladık perinatolog 150 coraspin yaptı 0.4 e devam.
Aynıyız senle cnm. Bana da doğru düzgün test yapılmadı ama ilk denemede lupus sınırda çıkmıştı biraz, bende de tedbir olsun diye verdiler.. Hakkımızda hayırlısı Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah.

Kizlar netflix de bir baskadir diye yeni bir dizi var ben sevdim evde sıkılanlar bakabilir bu arada karnimda bir kipirdanma hissediyordum esimde dokundu evet atiyor resmen dedi. Karnimda kalp atisi gibi bir sey sanki
İlk hissetmelerin hayirli olsun cnm ay bende o dizinin metnini cok duydum uzuntulu degil di mi su aralar uzulmeye gelemiyorum esim baslayalim diyodu .

Tansiyon düşüklüğü sanırım normal karşılanıyor ama yine de doktoruna muhakkak danış. Gebelikte sıkıntı olan yüksek tansiyon. Bol bol dinlen canım, yoruluyorsan o da etkiler
Dinlenmek imkansız bnm için canım 16 aylık ikizlerim var saniye durmuyorlar sürekli tepemdeler akşamları başım çok dönüyor gözlerim kararıyor küçük bebeklerimde olunca bu durum bnm için büyük sikinti oluyor kontrolde söyledim birşey demedi bu durumu da doktor biraz ilgisiz yeni doktor arıyorum zaten

Günümüz aynı nerdeyse ama benim göbek son günlerde aldı başını gitti
Çok teşekkür ederim denemeye başlasam iyi olacak, göğüslerim küçük ama biraz dolgunlaştılar, kaşınmaya başladılar belki bu yazdıklarınız biraz rahatlatır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…