2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 16. Haftaya geldim aslında ama hemşire aramadı beni. Sağlık ocağında yapılacak demişlerdi. En çok korktuğum da bu aşı nasıl olacak bilmiyorum daha önce hiç yaptırmamıştım

Belki yogunluktan unutmuslardir ben 16. Haftaydi diye hatirliyorum ama belki daha gec de olabilir benim adet tarihime gore tam 2 hafta var 16 hafta olmasina

Ay evet canım dikkat etmek gerekli sinüzit tetikliyor migreni. Kafam üşümesin hemen ağrı başlıyor

Ya arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında çekmeköye yakın hastane önerebilecek kimse var mı takip için. Kafam allak bullak artık bi düzene oturması lazım. Gittiğim doktor iyi ama tıp merkezi sanırım doğum yapılmıyor orda. Doğum yapılan bi yer bulmam lazım

Kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz. Ve kullanan diğer arkadaşlar ben 0,4 Oksopar ve 100 lük coraspin alıyordum. Detaylı ultrason perinatoloji gittiğimde 150 mg çıkardı coraspini 79 buçukla hamile kaldım şuan 83 bçk kiloyum 4 kilo aldım bu süreçte ama dr bana 20. Haftaya kadar 7 kilo vermemi söyledi dikkat ediyorum 20 gündür veremedim ama almadım da. Ne yapcam ne yapmalıyım bilmiyorum

Merhaba kızlar benim özellikle akşamları baş dönmem oluyor tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor bnm gibi sorun yasayan var mi neden olur acaba bu arada kan sulandirici ecoprin kullaniyorum tetikler mi bilmiyorum ignemi yatmadan once yapiyorum zaten

Cnm ara ara bendede oluyor hatta bulantıda ekleniyor.3-4saat kesin bana bişey olcak modunda oluyorum.sonra normale dönüyorum.

Benimde tansiyonum biraz düşük gün içinde başım dönüyor ve yorgun hissediyorum maden suyu içiyorum biraz yükselsin diye. Bayılma düşme riski dışında gebelik için sorun teşkil etmiyor diye biliyorum

Baktırıyorum cnm, hep düşük benim, 12-8 en fazla, genelde 11-7. Ama baş ağrıyan zamanlarda bakıcam artık, annemlerden tansiyon aletini aldım, evde bulunsun..
Tansiyon normalsa hormonlardan filan dır o zaman baş ağrın yaa. Aman tansiyon olmasın da, tansiyonla uğraşmak zor

Tansiyon düşüklüğü sanırım normal karşılanıyor ama yine de doktoruna muhakkak danış. Gebelikte sıkıntı olan yüksek tansiyon. Bol bol dinlen canım, yoruluyorsan o da etkiler

Kizlar netflix de bir baskadir diye yeni bir dizi var ben sevdim evde sıkılanlar bakabilir bu arada karnimda bir kipirdanma hissediyordum esimde dokundu evet atiyor resmen dedi. Karnimda kalp atisi gibi bir sey sanki

Evet maalesef ama bu 1.5 milyondan baslayan yerler Suadiyede balkonsuz bir apartman dairesi bizim burasida suan oyle ama en azindan kocaman balkon var filan diyebiliyorum orada balkon bile yok
6-7 yıl önce bizda kadıköy tarafından ev almayı planlamıştık. Feneryolu göztepe suadiye bostancı derken 30 yıllık evler 800bindi en ucuz. Dedik maletepe küçükyalı idealtepe bakalım sonra oralarda az değil derkenn baktık izmirli olmuşuz

Cnm ben 62 ile hamile kaldim 63.5 su Anda 0.4 luk kullaniyorum coraspinle.ama 80 kilo ustu dozaji arttiriyorlar diye biliyorum dr un verdiyse oyle kullan cnm.hamilelikte diyet enteresan geldi neden 7 kilo ver dedi sana.hamilelikte neden diyet yaptirsinki dr.100 kilo degilsinki anlamadim ekstra birsey varsa bilemem ama kilo verirken bebek nasil beslenecek.hadi ilk 3 ay dese anlarim da sonraki donemler onemli dr unla birdaha gorus bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…