- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.704
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.641
Son 6-7 senede patladı fiyatlar diyorlar zaten. Göç aldıkça, talep arttıkça ev sahipleri çoştukça çoşmuş.Ha erenköy bizde de vardı unutmuşumyıllar sonra bir bakayım dedim şimdi 1.5 milyondan aşağı yok. Bu arada izmirinde buradan arta kalır yanı yok. Susmuyorr dediği gibi çok pahalı buralarda. İstanbuldan gelirken orada alamadık burada müstakil alırız dedik nerdeeee
Ben de aynı durumdayım, diyetisyenim ona uygun liste hazırladı, sürekli atıştırma var.Kızlar aranızda çok acıkan var mı ben sabah mide kazınmasıyla uyanıyorum ve gün içinde sürekli açlık hissediyorum bu gidişle çok kilo alıcam sanırım
Ben hala ölmemek için yiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum son bir haftadır . Canım hiç c bir şey yemek istemiyor. Beni de gören herkes rengin çok solmuş diyor. Hayırlısıyla bı duzelseydik.Kızlar aranızda çok acıkan var mı ben sabah mide kazınmasıyla uyanıyorum ve gün içinde sürekli açlık hissediyorum bu gidişle çok kilo alıcam sanırım
İlk hissetmelerin hayirli olsun cnmay bende o dizinin metnini cok duydum uzuntulu degil di mi su aralar uzulmeye gelemiyorum esim baslayalim diyodu .
Canım inan bulantılarım devam ediyor ama eskiye oranla azaldı sadece reflü çok rahatsız ediyor beni bu akşam yemeğe dışarı çıktık kardeşimle ve kız arkadaşıyla o his beni çok utandırıyor toplumda insanlar iğrenecek diye çekiniyorumBen hala ölmemek için yiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum son bir haftadır . Canım hiç c bir şey yemek istemiyor. Beni de gören herkes rengin çok solmuş diyor. Hayırlısıyla bı duzelseydik.
Geçmiş olsun canım lütfen bol bol dinlen ve 3 aylık süreçte çok önemli kanaman ne kadar az o kadar iyi. Önlemini almış doktorunda ama yinede dikkat et lütfen. Belkide kisttir düşen bilemezsin ki. Hemen üzülme moral de çok önemli, yarın doktora git inşallah bir sorun yoktur canım. Bizi de haberdar et. Güzel haberlerle inşallah duam seninleMerhabalar Mayıs anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Güzelmiş canımHanımlar trendyol bana 100 tl indirim vermişti bir anne yanı beşik aldık. Eğer beğenenler olursa faydalanabilir fiyatı uygundu daha uyguna geldi bize
Çok işlevsel mi bilmiyorum hani iyi mi kötü mü ilk hamileliğim deneyim yok o yüzden. Bizde bize güzel gelen ve uygun bişey alalım dedikGüzelmiş canımgüle güle kullanın
Allah razı olsun canım çok teşekkürler. Hemen kadın doğum hastanesi aciline gittim doktor keseyi ve yolk kesesi normal izlendi dediGeçmiş olsun canım lütfen bol bol dinlen ve 3 aylık süreçte çok önemli kanaman ne kadar az o kadar iyi. Önlemini almış doktorunda ama yinede dikkat et lütfen. Belkide kisttir düşen bilemezsin ki. Hemen üzülme moral de çok önemli, yarın doktora git inşallah bir sorun yoktur canım. Bizi de haberdar et. Güzel haberlerle inşallah duam seninle
Canım wc dışında ayağa kalkma,imkanın varsa annene git yada o sana gelsin.Geçmiş olsun tekrarAllah razı olsun canım çok teşekkürler. Hemen kadın doğum hastanesi aciline gittim doktor keseyi ve yolk kesesi normal izlendi dedikistim 2.11cm ama o zamanla gider agrin ondan olabilir dedi. Yatış yapalım istersen dedi. Ben de ekstra progestan hapimdan ignemden hariç birşey yapacakmisiniz diye sordum hayır deyince istemedim yatmayı zaten korona var bencede dedi. İçimi rahatlattım bebisimi gördüm kanama alanı falan var demedi düşük tehlikesi olabilir çok dikkat et dedi. Dinleniyorum işte çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla kucağıma alirim
Çok sevindim canım. Amin inşallahAllah razı olsun canım çok teşekkürler. Hemen kadın doğum hastanesi aciline gittim doktor keseyi ve yolk kesesi normal izlendi dedikistim 2.11cm ama o zamanla gider agrin ondan olabilir dedi. Yatış yapalım istersen dedi. Ben de ekstra progestan hapimdan ignemden hariç birşey yapacakmisiniz diye sordum hayır deyince istemedim yatmayı zaten korona var bencede dedi. İçimi rahatlattım bebisimi gördüm kanama alanı falan var demedi düşük tehlikesi olabilir çok dikkat et dedi. Dinleniyorum işte çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla kucağıma alirim
Annem malesef uzakta ama daha dün dedi geleyim diye eşimle almaya gidecektik ama babam da çalışıyor evde yalnız kalacak. Sağolsun eşim aratmıyor çok şükür o yönden şanslıyım bugün ev supuruldu etraf toplandı. Her sabah kahvaltımı hazirlardi zaten rutin o. Allah razı olsun. İnşallah böyle atlatırım canım Allah razı olsun hepinizdenCanım wc dışında ayağa kalkma,imkanın varsa annene git yada o sana gelsin.Geçmiş olsun tekrar
Allah razı olsun hepinizden inşallah bebislerimizi kucağımıza sağ salim alırızÇok sevindim canım. Amin inşallahbak iyisiniz çok şükür
Anne yanı şart bence canım bana da lazım böyle bişey çok iyi yapmışsın uygun almaklada ister istemez değişecek ayağa falan kalkınca en pahalı beşiğin bile işi bitiyor. Yatağa babynest koyuyorlar bence hem güvenli değil hem tedirgin uyuyorsun, gece bebeğe çarparmıyım elim kolum değer mi vs. Çok yakın vee güvende olması en iyisi.Çok işlevsel mi bilmiyorum hani iyi mi kötü mü ilk hamileliğim deneyim yok o yüzden. Bizde bize güzel gelen ve uygun bişey alalım dedik
Seninkinin çaresi rennie duo şurup. Son aylarda çantamda gezdirdim ben onu sürekli geceleri yatagimin yanında da dururdu bı şişe. Hep yedekli bulunurdu evde. Tepene diktigin an rahatlarsın. O mide kaynaması doğuma kadar olacak malesef .Canım inan bulantılarım devam ediyor ama eskiye oranla azaldı sadece reflü çok rahatsız ediyor beni bu akşam yemeğe dışarı çıktık kardeşimle ve kız arkadaşıyla o his beni çok utandırıyor toplumda insanlar iğrenecek diye çekiniyoruminşallah senin de bulantıların bir an önce biter
Baya kinlenmiş annen sana ya özür dile istersenAynen sebep o canım iyi hatırlıyorsun...
Takmayım diyorum da takılmayacak gibi değil ki
Babam görüntülü arıyor hemen hemen her gün, ben bi iki anneme de günaydın dedim hiç yüzünü dönüp bakmadı bile.
Babam kamerayı anneme çeviriyor bak torun büyümüş diyor, annem bakıyor ama ağzını açıp iki laf etmiyor, yemin etmiş ya onları sesime hasret bırakıcam diye... hırsından inadından çocuğa bile seslenip de bir şey demiyor sadece öylece bakıyor çocuk gibi ya.
Ortada gerçekten ciddi bir sebep olsa eyvallah dicem de gerçekten bu kadar büyütecek hiçbir şey yok.
İnsanlar evlatlarının ne hatalarını affediyor da bizimkinin yaptığına bak...
Aşırı derecede canım sıkılıyor, babam her arayıp kapattığında ağlıyorum artık
Otomatik olanlar benim çok hoşuma gidiyor aslında ama kullanış açısından nasıldır bilememKızlar ana kucağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar, bunların hangisi almak lazım? Nuna markasının leaf modeli baya beğeniliyor ama aşırı pahalı geldi bana. Otomatik olanlar var ama onlar da ne kadar iyidir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?