2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ana kucağı için bence çok para harcamamalisin. Çok kısa bir süre kullanacaksin. İkiz çocukları olanlar ya da benim gibi küçük bir bebeği daha olanlar otomatik olanları dusunebilir hani kolaylık açısından biri kendi kendine uyurken diğeriyle ilgilenirsin diye ama senin için gerekli olur mu bilemedim .

Az önce ben de anakucaklarına bakıyordum, otomatik olanlarda bagi var uygun fiyatlı olarak hatta şu sıralar 500 lü fiyatlara düşmüş. Nasıldır ki acaba

Bebeği onda büyütenler var baya ya epey kullanışlı bir şey olduğunu duyuyorum da işte aşırı çok geliyor 800-900 lira gibi fiyatlar. Piyasası bu mudur çözemedim henüz. Otomatik olan beğendim bir tane nuna dan daha ucuz

Hic pahalilara bakma derim cnm bebek sevmedi mi sevmiyor.bir yakinimiz en iyilerinden aldi bebegi 5 dk durmadi agladi sevmedi.ben bime gelen 90 tl likten aldim haşatı cikana kadar kullandik :) uygun birsey al baktin bebegin sevdi onla devam eder veya daha iyisini o zaman alirsin

Bu da mantıklı aslında. İnşallah durur benimki amin

Dediğin gibi uzun süre kullanılan bir şeyse alabilirsin tabi benim aklımda ilk 4 ay kullanilan ana kucağı modelleri var sonrasında dönmeye başlıyorlar ya da pek durmuyorlar

Dediğin gibi uzun süre kullanılan bir şeyse alabilirsin tabi benim aklımda ilk 4 ay kullanilan ana kucağı modelleri var sonrasında dönmeye başlıyorlar ya da pek durmuyorlar
Onlar hangileri oluyor ben işte şu bi kere dokununca kendi kendine dönmeye devam eden tek noktadan bağlantılı olanlar var ya onları diyorum. Çevremdeki anneler epey efektif kullanıyorlar onu

Az önce ben de anakucaklarına bakıyordum, otomatik olanlarda bagi var uygun fiyatlı olarak hatta şu sıralar 500 lü fiyatlara düşmüş. Nasıldır ki acaba
Ben de ona baktım evet. Nasıldır acaba. Bir de şu var aklımda ama fiyatı çok işte. İkinci el mi baksam diyorum.

Onlar hangileri oluyor ben işte şu bi kere dokununca kendi kendine dönmeye devam eden tek noktadan bağlantılı olanlar var ya onları diyorum. Çevremdeki anneler epey efektif kullanıyorlar onu
Arkadaşın bahsettiği bime gelen gibilerden yani :)) ben oğluma almadım ama kardeşlerimin ana kucağı vardı biz koltukta otururken ayagimizla sallardik

Bu model de güzelmiş ama bazıları bebek ağırlaştıkça dönmemeye başlıyormuş vs. Araştırmak gerekir. İkinci el nerden bakıyorsunuz ?
Bu modeli ablam kullandı iki çocuğunda da. Baya kullanışlı güzel bir ana kucağı beğeniyorum yani. Öyle bir şikayetini duymadım. İkinci el için letgoya baktım, orda epey var bunlardan.

Lupus ta sorun yoktu bakmıştık onlara da hskkımızds hayırlısı inşllh kayıpların kaç haftalık oldu peki

Ekmeği kes dedi yürüyüş yap dedi. Azalttım ama kesemiyorum ekmeği veremem ama almamaya çalışayım diyorum 20. Haftaya kadar
Kan sulandırıcı dozlarının etkisinin kilo ile ilgisi vardır. Sizin kilonuz fazla olduğu için proflaktik de olsa dozunuz artmış olmalı. Beden kitle indeksiniz kaç bilmiyorum ama madem doktorunuz kilo vermenizi söyledi bu süreçte bir beslenme uzmanı bulup disiplinli gitmeniz gerekebilir. Gebelikte diyet yapılır hatta kilo da verilir bebek de normal olması gerektiği kiloda doğar. Bunu en iyi diyetisyenler ayarlıyorlar.

Çok teşekkür ederim öncelikle. Kitle indeksimm 30 du sanrm

Evet hatta 0.6 oksopar dedi önce sonra 150 coraspin yaptı kırıp içiyorum 150 mg yok. Yarın 2.de kürtajımı yapan ve hamile kalırsan 0, 6 Oksopar başla diyen dr gidcm belki de 0,6 ya başlar bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim öncelikle. Kitle indeksimm 30 du sanrm
Obezite sınırında olmalısınızDoktorunuzu ciddiye alın ve lütfen kendinize bir diyetisyen bulun aç kalmadan bebeğinizi güzel büyüterek fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Gebelikle birlikte artan hormonlardan (özellikle progesterondan) dolayı kaslarda eklemlerde gevşemeler olur agrılar artabilir; e sizde fazlalık da var omurganıza eklemlerinize yazık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…