- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.661
Ana kucağı için bence çok para harcamamalisin. Çok kısa bir süre kullanacaksin. İkiz çocukları olanlar ya da benim gibi küçük bir bebeği daha olanlar otomatik olanları dusunebilir hani kolaylık açısından biri kendi kendine uyurken diğeriyle ilgilenirsin diye ama senin için gerekli olur mu bilemedim .Kızlar ana kucağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar, bunların hangisi almak lazım? Nuna markasının leaf modeli baya beğeniliyor ama aşırı pahalı geldi bana. Otomatik olanlar var ama onlar da ne kadar iyidir bilemedim.
Az önce ben de anakucaklarına bakıyordum, otomatik olanlarda bagi var uygun fiyatlı olarak hatta şu sıralar 500 lü fiyatlara düşmüş. Nasıldır ki acabaKızlar ana kucağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar, bunların hangisi almak lazım? Nuna markasının leaf modeli baya beğeniliyor ama aşırı pahalı geldi bana. Otomatik olanlar var ama onlar da ne kadar iyidir bilemedim.
Bebeği onda büyütenler var baya yaAna kucağı için bence çok para harcamamalisin. Çok kısa bir süre kullanacaksin. İkiz çocukları olanlar ya da benim gibi küçük bir bebeği daha olanlar otomatik olanları dusunebilir hani kolaylık açısından biri kendi kendine uyurken diğeriyle ilgilenirsin diye ama senin için gerekli olur mu bilemedim .
Hic pahalilara bakma derim cnm bebek sevmedi mi sevmiyor.bir yakinimiz en iyilerinden aldi bebegi 5 dk durmadi agladi sevmedi.ben bime gelen 90 tl likten aldim haşatı cikana kadar kullandik :) uygun birsey al baktin bebegin sevdi onla devam eder veya daha iyisini o zaman alirsinKızlar ana kucağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar, bunların hangisi almak lazım? Nuna markasının leaf modeli baya beğeniliyor ama aşırı pahalı geldi bana. Otomatik olanlar var ama onlar da ne kadar iyidir bilemedim.
Bu da mantıklı aslında. İnşallah durur benimki aminHic pahalilara bakma derim cnm bebek sevmedi mi sevmiyor.bir yakinimiz en iyilerinden aldi bebegi 5 dk durmadi agladi sevmedi.ben bime gelen 90 tl likten aldim haşatı cikana kadar kullandik :) uygun birsey al baktin bebegin sevdi onla devam eder veya daha iyisini o zaman alirsin
Dediğin gibi uzun süre kullanılan bir şeyse alabilirsin tabiBebeği onda büyütenler var baya yaepey kullanışlı bir şey olduğunu duyuyorum da işte aşırı çok geliyor 800-900 lira gibi fiyatlar. Piyasası bu mudur çözemedim henüz. Otomatik olan beğendim bir tane nuna dan daha ucuz
Onlar hangileri oluyorDediğin gibi uzun süre kullanılan bir şeyse alabilirsin tabibenim aklımda ilk 4 ay kullanilan ana kucağı modelleri var sonrasında dönmeye başlıyorlar ya da pek durmuyorlar
Ben de ona baktım evet. Nasıldır acaba. Bir de şu var aklımda ama fiyatı çok işte. İkinci el mi baksam diyorum.Az önce ben de anakucaklarına bakıyordum, otomatik olanlarda bagi var uygun fiyatlı olarak hatta şu sıralar 500 lü fiyatlara düşmüş. Nasıldır ki acaba
Arkadaşın bahsettiği bime gelen gibilerden yani :)) ben oğluma almadım ama kardeşlerimin ana kucağı vardı biz koltukta otururken ayagimizla sallardikOnlar hangileri oluyorben işte şu bi kere dokununca kendi kendine dönmeye devam eden tek noktadan bağlantılı olanlar var ya onları diyorum. Çevremdeki anneler epey efektif kullanıyorlar onu
Anladım canım, onlarda yatmayabilirler evetArkadaşın bahsettiği bime gelen gibilerden yani :)) ben oğluma almadım ama kardeşlerimin ana kucağı vardı biz koltukta otururken ayagimizla sallardik
Aslında ikinci el bebek eşyaları satılan plaformlar var onlara da bakmak çok mantıklıBen de ona baktım evet. Nasıldır acaba. Bir de şu var aklımda ama fiyatı çok işte. İkinci el mi baksam diyorum.
Eki Görüntüle 2721602
Evet takip ediyorum, bir iki tanesini favoriledim. En olmadı ordan alırım diyorum temiz bir tane denk getirirsem.Aslında ikinci el bebek eşyaları satılan plaformlar var onlara da bakmak çok mantıklı
Bu model de güzelmiş ama bazıları bebek ağırlaştıkça dönmemeye başlıyormuş vs. Araştırmak gerekir. İkinci el nerden bakıyorsunuz ?Ben de ona baktım evet. Nasıldır acaba. Bir de şu var aklımda ama fiyatı çok işte. İkinci el mi baksam diyorum.
Eki Görüntüle 2721602
Bu modeli ablam kullandı iki çocuğunda da. Baya kullanışlı güzel bir ana kucağı beğeniyorum yani. Öyle bir şikayetini duymadım. İkinci el için letgoya baktım, orda epey var bunlardan.Bu model de güzelmiş ama bazıları bebek ağırlaştıkça dönmemeye başlıyormuş vs. Araştırmak gerekir. İkinci el nerden bakıyorsunuz ?
Lupus ta sorun yoktu bakmıştık onlara da hskkımızds hayırlısı inşllhAynıyız senle cnm. Bana da doğru düzgün test yapılmadı ama ilk denemede lupus sınırda çıkmıştı biraz, bende de tedbir olsun diye verdiler.. Hakkımızda hayırlısıBebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
Ekmeği kes dedi yürüyüş yap dedi. Azalttım ama kesemiyorum ekmeğiBana sacma geldi cnm gebelikte diyet baska doktora gorun bence
Kan sulandırıcı dozlarının etkisinin kilo ile ilgisi vardır. Sizin kilonuz fazla olduğu için proflaktik de olsa dozunuz artmış olmalı. Beden kitle indeksiniz kaç bilmiyorum ama madem doktorunuz kilo vermenizi söyledi bu süreçte bir beslenme uzmanı bulup disiplinli gitmeniz gerekebilir. Gebelikte diyet yapılır hatta kilo da verilir bebek de normal olması gerektiği kiloda doğar. Bunu en iyi diyetisyenler ayarlıyorlar.Ekmeği kes dedi yürüyüş yap dedi. Azalttım ama kesemiyorum ekmeğiveremem ama almamaya çalışayım diyorum 20. Haftaya kadar
Çok teşekkür ederim öncelikle. Kitle indeksimm 30 du sanrmKan sulandırıcı dozlarının etkisinin kilo ile ilgisi vardır. Sizin kilonuz fazla olduğu için proflaktik de olsa dozunuz artmış olmalı. Beden kitle indeksiniz kaç bilmiyorum ama madem doktorunuz kilo vermenizi söyledi bu süreçte bir beslenme uzmanı bulup disiplinli gitmeniz gerekebilir. Gebelikte diyet yapılır hatta kilo da verilir bebek de normal olması gerektiği kiloda doğar. Bunu en iyi diyetisyenler ayarlıyorlar.
Evet hatta 0.6 oksopar dedi önce sonra 150 coraspin yaptı kırıp içiyorum 150 mg yok. Yarın 2.de kürtajımı yapan ve hamile kalırsan 0, 6 Oksopar başla diyen dr gidcm belki de 0,6 ya başlar bilemiyorum.Kan sulandırıcı dozlarının etkisinin kilo ile ilgisi vardır. Sizin kilonuz fazla olduğu için proflaktik de olsa dozunuz artmış olmalı. Beden kitle indeksiniz kaç bilmiyorum ama madem doktorunuz kilo vermenizi söyledi bu süreçte bir beslenme uzmanı bulup disiplinli gitmeniz gerekebilir. Gebelikte diyet yapılır hatta kilo da verilir bebek de normal olması gerektiği kiloda doğar. Bunu en iyi diyetisyenler ayarlıyorlar.
Obezite sınırında olmalısınızÇok teşekkür ederim öncelikle. Kitle indeksimm 30 du sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?