- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.681
İyi geceler herkese.. Ense kalınlığı 3mm den az olmalıdır diye biliyorum normal dizin değerleriniz... Nifty testinin sonucu çıktı mı sizin bende 12. Hafta dayım daha cumartesi verdim genoks a bebegin kanına ulaşırlar sa 10 gün içinde çıkacak mail atarız dediler umarım temiz sonuçlar alırım .. Cinsiyetide merak ediyoruz saglıklı olsun tabiki de Bi oğlum var 9 yaşında bir kızımız olsa iyi olur tabi de bakalım 2 hafta sonra gideceğim 14. Haftada görür mü... Nifty yaptırıp sonucunu alan varmı.. Rabbim herkesin gönlündekini saglıklı bir şekilde kucagına versin inşallahGunaydin kizkar herkese guzel haftasonlari olsun .
Ben smdi doktorun raporuna hastane sayfasindan ulastimda ikili taramadan daha sonuclarim cikmadi sdc ultrason sonucu var ki ztn nipty de yaptirdim ama merak ettigim bisey var.
Ense kalinligi 2.2 mm
İT: 2.3 mm yaziyor bu normalmidir acaba
Crl : 58
Canım ilkinde hiç kalp atışı alamadık, 8.haftada alındı. 2.si de 5 haftalıkken gitti. Senin?Lupus ta sorun yoktu bakmıştık onlara da hskkımızds hayırlısı inşllhkayıpların kaç haftalık oldu peki
Ben bugün öğrenicem galiba, 15te gittim yüzde srksen erkek dediMerhaba kızlar bende mayıs annesi olacağım Allahın izniyle cinsiyet öğrenen var mı? Varsa kaçıncı hafta öğrendiniz ?
Evet cnm ben de sık acıkmaya başladım. Normalde 2 ana 2 ara öğün yaparım ama 3 e çıktı ana öğünüm. Çorba bulunduruyorum artık sürekli. Ana öğün değilse acıktıkça çorba içiyorum artık napim. Bulantılar geçti iştah arttıKızlar aranızda çok acıkan var mı ben sabah mide kazınmasıyla uyanıyorum ve gün içinde sürekli açlık hissediyorum bu gidişle çok kilo alıcam sanırım
12+4 te doktorum kız diye söylemişti cnm nipt sonucumda da kız olduğu kesinleştiMerhaba kızlar bende mayıs annesi olacağım Allahın izniyle cinsiyet öğrenen var mı? Varsa kaçıncı hafta öğrendiniz ?
Benim bulantılar 2-3 gün içinde geçti. Sabret senin de öyle olur inşallah. Sonra unuluyor o günler inan.Ben hala ölmemek için yiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum son bir haftadır . Canım hiç c bir şey yemek istemiyor. Beni de gören herkes rengin çok solmuş diyor. Hayırlısıyla bı duzelseydik.
Ya ben mamaroo 4.0 baktım arkadaşlarımın tavsiyesiyle ama öğrendim ki her bebek sevmiyomuş çok durmuyomuş o yüzden o kadar parayı riske atmak istemedim açıkcası, beklemedeyim bu konudaKızlar ana kucağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar, bunların hangisi almak lazım? Nuna markasının leaf modeli baya beğeniliyor ama aşırı pahalı geldi bana. Otomatik olanlar var ama onlar da ne kadar iyidir bilemedim.
15+3 ye öğrendim erkekMerhaba kızlar bende mayıs annesi olacağım Allahın izniyle cinsiyet öğrenen var mı? Varsa kaçıncı hafta öğrendiniz ?
O da çokmuş yahu, öyle bir şeyi sevse de almamYa ben mamaroo 4.0 baktım arkadaşlarımın tavsiyesiyle ama öğrendim ki her bebek sevmiyomuş çok durmuyomuş o yüzden o kadar parayı riske atmak istemedim açıkcası, beklemedeyim bu konuda
Gercekten bu durumunuz cok uzadi canim ya annen neden bu kdr uzatiyor acaba yani insan dayanamaz ki torununa kizina acababbaska bi durum mu var sana kizdigi baska bisey mu yada esine falan bi gun baban fakan onun yannda degilken bi goruntulu yap kadin oadina konus sor belki bir ozur bekliyo her be kdr haksiz olsa bile annedir sonucta acaba senden bi samimiyet bekliyor olabilir mi ya da bi guzel mesajla uzun uzun icini dokseb bize anlattigin gibi icerledigini bu kuslukteb mutlu olmadigini anlatsan tum samimiyetinle
Ahh kuzum bu büyükler yaşlandıkça çocuklaşıyor, sürekli Bi ilgi isteğibazı insanlara bakıyorum ne kadar olgunlar ama malesef çok az rastladım. Kendini üzüp bebişimi de üzmeee.. İnsan annesi küsemiyor kızarmıyor, Allah kalbine versin inşallah hatasını anlar. Sen gözardı etmeye çalış
Baya kinlenmiş annen sana ya özür dile istersen
Gelinini çok mu seviyor araları iyi mi? Bu kadar problem yaptığına göre :/
Nifty de cinsiyet belli oluyor. Ben de yaptirmistim yakin zamanda, cinsiyeti de ogrendik. Siz kontrole gidene kadar sonucunuz gelir ogrenmis olursunuzİyi geceler herkese.. Ense kalınlığı 3mm den az olmalıdır diye biliyorum normal dizin değerleriniz... Nifty testinin sonucu çıktı mı sizin bende 12. Hafta dayım daha cumartesi verdim genoks a bebegin kanına ulaşırlar sa 10 gün içinde çıkacak mail atarız dediler umarım temiz sonuçlar alırım .. Cinsiyetide merak ediyoruz saglıklı olsun tabiki de Bi oğlum var 9 yaşında bir kızımız olsa iyi olur tabi de bakalım 2 hafta sonra gideceğim 14. Haftada görür mü... Nifty yaptırıp sonucunu alan varmı.. Rabbim herkesin gönlündekini saglıklı bir şekilde kucagına versin inşallah
Guzel haberler gelsinGünaydııın, bugün ikili test sonucu geliyoor
Umarım bu hafta da doktora gidenlerin, test bekleyenlerin, haber alacak herkesin haberleri güzel gelsiiin
Guzel haberler gelsin
Bulantilarim soyle ki, bi gun cok azalirken ertesi gun resmen vuruyor ve hic gecmeyecek gibi geri geliyor. Yani artik stabil degil de dalgali. Bir gun az bir gun cokinşallaaaah
bulantıların nasıl oldu Normacım? Birazcık da olsa azalmıştır umarım
Kızlar 2.çocugu olup hareket hissetmeyeniniz vardır dimi???
Ben mi kuruntu yapıyorum..
Seyirme gibi seylerin hareket olmadığını söylediler.
Gerçi oda yok şusıra.
Normalim dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?