2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın arkadaşlar bugün kontrole gidecek olanlar var mi? Çok güzel haberlerle gelin inşallah

Canım ben de sana yazacaktım, doktor değiştirmekle iyi yapmışsın. Doktorun tatmin etmesi gerçekten çok önemli.

Ben ilk gebeliğimde üniversite hastanesinde hocaya özel muayene oluyordum ama sağolsun arkadaşımız orda çalıştığı için bize ücretsiz bakıyordu -yani sadece poliklinik girişi yapıyorduk-
Birgün hocanın yoğunluğu olduğu için ben poliklinikteki doktora muayene oldum, inan yatmamla kalkmam bir oldu, doktor zaten benle hiç konuşmadı, sekretere ölçümleri söyledi bitti. Ben çıkar çıkmaz hemen özel muayenehaneden randevu aldım gittim içim rahatladı.
Hatta o zaman doktor söylemeden daha ben her şeyi sorup durdum işte boyu nasıl kilosu nasıl iyi mi gibi. Doktor da güldü, siz devlet hastanesinde hızlı muayeneye alışmışsınız ama bakın ben tekrar tekrar bakıyorum ölçümleri kontrol ediyorum rahat olun dedi yarım saat baktı kadın.

Şimdi de devlet hastanesi ve ilk gebeliğimde gittiğim özel muayenehane ortak gidiyorum. Devlette çok hızlı bakıyorlar tatmin olmuyorum ama doğumu büyük ihtimalle orda yapacağım için doktorla iletişimi koparmak istemiyorum.
İçimin rahat etmesi için de aynı zamanda özel muayenehaneye de gidiyorum ki aslında ekonomik olarak pek müsait değiliz ama tüm hakkımı buna kullanıyorum

ona müsait bir zamanında baktırsan iyi olacak sanki, diş ağrısını bilirim - midenle uğraşırken bi de onunla yorulma

Gittiğim perinatog kiloya takıntılı biri onun dışında gittiğim 2 doktorum kiiloma bişey demedi doğrusu.

Benim ki de perinatolog ve ayni sekilde kilo konusunda hassas annemin gebelikte varis problemi olmus mesela o da gebelikte diyet yapmis 8 ya da 9 kg almis ama kardesim 4.5 kg dogmus. Demekki zaman zaman diyet verebiliyorlar diye dusunuyorum cok ekstrem durumlarda

Günaydınnnn güzellerrrrrrr bacılarrrrr dün o kadar yoruldum ki gezmekten eve baya geç saatte döndük Pert olmuşum burada olamadım Ama çok iyi geldi
Günaydın canim oh cok iyi yaotun aransirancikmak iyi geliyor bende dunu o sekilde degerlendirdim haftaya enerjik basladim

Benim de kontrolüm var bugün inşallah bebeklerimiz bizi merakta bırakmazlar da hemencecik gösterirler cinsiyetlerini
Gunaydin kizlar ins bugun guzel guzel gorulur bize de güzel haberler verirsiniz ben 11+3 te falan gitmistim galiba kendi ozel doktorum vajinal bakmisti baska birnsebepten dolayi orda direkt gosterdi erkek olcak dedim 12+3 te devlette yonlendirdigi ikili taramadaki doktor ben göremiyorum aka yuzde 80 kiz gibi dedi bu hafta sonunandogru nipty testinin sonucu aciklancak bizimde netlesicek ama ben erkek olduğunu hissediyorum

Ben 1 kilomtek verebildim onuda alıyorum yine 20 gündür stabil kilom. Nasl yapcm bilmiyorum

Evet ve rahat olmak çok önemli. Kısa sürede bakıp bitirince aklımdaki tüm soruları unutuyordum. Belki ben de iki doktor şeklinde devam ederim şuan ona karar vermedim ama. Zaten ayda 1 gidilecek bundan sonra. Bu süreci ömrümüzde kaç defa yaşayacağımız belli değil bence her şey için değer

Ben 1 kilomtek verebildim onuda alıyorum yine 20 gündür stabil kilom. Nasl yapcm bilmiyorum

Diyetisyenle calismak daha iyi olabilir imkaniniz varsa aslinda online destek bile almaniz yeterli olur eger yoksa mesela annem sabah uyanir uyanmaz 2 bardak su icerdi tokluk hissi gelsin kahvaltida cok fazla yemek yemiyim diye bunu diger ogunlerinde de aliskanlik halina getirmisti. Bol bol corba yapin kendinize corba icin ve sebze yogurt sut agirlikli beslenin saniyorum en azindan kilo almaniz onlenebilir

Bende mi doktorumu degistirsem diye dusunuyorum bu ara normal dogum icin biraz daha sevimli bir doktora ihtiyacim var gibi hissettiriyor bana da doktorum. Yani cok ciddi cok profesyonel ama hani hastayla bag kurarsin biraz gulumsersin vs hic biri yok bazen sorularim karsisinda ters bakma gibi seyler de oluyor esim mesela cok negatif biri nasil gidiyorsun anlamiyorum diyor da guveniyorum sanirim. Acaba diyorum ayni hastanede bir kereligine bende baska bir doktora gitsem ona bir baksam benim doktor anlar mi gittigimi sonra ona geri donersem zaten detayli ultrasonda geri donmem lazim tek perinatolog diye biliyorum mahcup olmiyim sonra

O da çokmuş yahu, öyle bir şeyi sevse de almam
Nuna leaf uzun yıllar kullanıma uygun bir ürün 50kg taşıma kapasiteli yani sonrasında çocuk koltuğu gibi de kullanılır. Ama şöyle söyleyeyim bütçen neyse onun üzerine çıkma değmez hepsi iş görür fisher price ın fln da var gayet kullanışlı

Gelin küser de abine gidemeyecek diye ödü kopuyor annenin. Baya abici anlaşılan temel problem bu belli ki.

Ben de buyuk mucadeleler sonucu(esim!!!l) doktorumu degistirmeye karar verdim. Basindan beri o kadar strese sokuldum ve asla bir anaclik goremedim ki.. son olay da ikili testimin yuksek riskli oldugunu bana telefonda soyleyis sekliydi. O anda kafamda tamamen bitti benim icin. Esimi de ikna ettim yuzde 80. Resmen bu dusunce bile beni psikolojik olarak rahatlatti daha gitmeden.

Ya ben mamaroo 4.0 baktım arkadaşlarımın tavsiyesiyle ama öğrendim ki her bebek sevmiyomuş çok durmuyomuş o yüzden o kadar parayı riske atmak istemedim açıkcası, beklemedeyim bu konuda
Evet onu sevmeyen bebek çok halbuki iddiaları anne karnındaki gibi hissettirmek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…