- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.721
Başka hastanede gidersin perinatologa doktorundan rica edersin başkasına yönlendirsin yada yine detaylıda ona gidip bütçenizi aştığını o yüzden değiştirmek zorunda kaldığınızı söyleyebilirsinBende mi doktorumu degistirsem diye dusunuyorum bu aranormal dogum icin biraz daha sevimli bir doktora ihtiyacim var gibi hissettiriyor bana da doktorum. Yani cok ciddi cok profesyonel ama hani hastayla bag kurarsin biraz gulumsersin vs hic biri yok bazen sorularim karsisinda ters bakma gibi seyler de oluyor esim mesela cok negatif biri nasil gidiyorsun anlamiyorum diyor da guveniyorum sanirim. Acaba diyorum ayni hastanede bir kereligine bende baska bir doktora gitsem ona bir baksam benim doktor anlar mi gittigimi sonra ona geri donersem zaten detayli ultrasonda geri donmem lazim tek perinatolog diye biliyorum mahcup olmiyim sonra
Canim bol yuruyus yapmaya calis ekmegi azalt makarna ve pirinci komple cikart hayatindan ins cok kisa surede vereceksin arkadasim ama hareketsiz kalmamaya calis en onemlisi oBen 1 kilomtek verebildim onuda alıyorum yine 20 gündür stabil kilom. Nasl yapcm bilmiyorum
Sende en basindan beri mutlu degildin ki canim o doktorla bencr bu konularda eşlere oncelik verilmemeli muayene olannsensin herseyden onemlisi senin kendine yakin hissetmen kadin deneyimli olsa da sana istedigin gibi yaklasmiyorsa konu kapanmistirki telefobda yuksek riskli falan denmez bunlar okumus doktor olmus ama gercekten insan psikolojisinden anlamayan insanlar bunlara birde psikoloji okutulmaliBen de buyuk mucadeleler sonucu(esim!!!l) doktorumu degistirmeye karar verdim. Basindan beri o kadar strese sokuldum ve asla bir anaclik goremedim ki.. son olay da ikili testimin yuksek riskli oldugunu bana telefonda soyleyis sekliydi. O anda kafamda tamamen bitti benim icin. Esimi de ikna ettim yuzde 80. Resmen bu dusunce bile beni psikolojik olarak rahatlatti daha gitmeden.
Ya profesörler biraz ciddi oluyor senin doktorun profesör müydü? Doktorunun çok sıcak kanlı olması bence çok önemli. Ama aynı hastaneden başka doktora gitsen sistemde görünürBende mi doktorumu degistirsem diye dusunuyorum bu aranormal dogum icin biraz daha sevimli bir doktora ihtiyacim var gibi hissettiriyor bana da doktorum. Yani cok ciddi cok profesyonel ama hani hastayla bag kurarsin biraz gulumsersin vs hic biri yok bazen sorularim karsisinda ters bakma gibi seyler de oluyor esim mesela cok negatif biri nasil gidiyorsun anlamiyorum diyor da guveniyorum sanirim. Acaba diyorum ayni hastanede bir kereligine bende baska bir doktora gitsem ona bir baksam benim doktor anlar mi gittigimi sonra ona geri donersem zaten detayli ultrasonda geri donmem lazim tek perinatolog diye biliyorum mahcup olmiyim sonra
Senin adına çok çok sevindim. Senin rahat etmen kafanın rahat olması aklında soru işareti kalmaması çok önemli. Ki yüksek riskli diye telefonda söylemesi son damla olmuştur. hepimizin stresten uzak bizi rahatlatacak doktorlara ihtiyacı var. Bundan sonrası umarım hepimiz için daha güzel geçerBen de buyuk mucadeleler sonucu(esim!!!l) doktorumu degistirmeye karar verdim. Basindan beri o kadar strese sokuldum ve asla bir anaclik goremedim ki.. son olay da ikili testimin yuksek riskli oldugunu bana telefonda soyleyis sekliydi. O anda kafamda tamamen bitti benim icin. Esimi de ikna ettim yuzde 80. Resmen bu dusunce bile beni psikolojik olarak rahatlatti daha gitmeden.
Ya su doktor isi gercektrn zor benim bu 4. Doktorum memnunum smdilik ama sendeki gibi nirmal dogum bu insanka nasil olcak diye de dusunmuyor degilim biraz soğuk gibi birde bana antibiyotik verdi enfeksiyondan dolayi ona da canim skldi ilk gittigim doktorda surekli canim modundayydi bu ne samimiyet dedim biraktim nasil olcak bu isler :) muhakkak baska bi doktor daha dene canimBende mi doktorumu degistirsem diye dusunuyorum bu aranormal dogum icin biraz daha sevimli bir doktora ihtiyacim var gibi hissettiriyor bana da doktorum. Yani cok ciddi cok profesyonel ama hani hastayla bag kurarsin biraz gulumsersin vs hic biri yok bazen sorularim karsisinda ters bakma gibi seyler de oluyor esim mesela cok negatif biri nasil gidiyorsun anlamiyorum diyor da guveniyorum sanirim. Acaba diyorum ayni hastanede bir kereligine bende baska bir doktora gitsem ona bir baksam benim doktor anlar mi gittigimi sonra ona geri donersem zaten detayli ultrasonda geri donmem lazim tek perinatolog diye biliyorum mahcup olmiyim sonra
Başka hastanede gidersin perinatologa doktorundan rica edersin başkasına yönlendirsin yada yine detaylıda ona gidip bütçenizi aştığını o yüzden değiştirmek zorunda kaldığınızı söyleyebilirsiniçine sinmiyorsa değiştir arkadaşım doğuma gireceksin onunla en özel anlarını paylaşacaksın
Brnce gozukse bike degistirsin nolcak yani hastanin doktor secme hakki var gittim onada inuda bi deneyim dedim der :) ztn benc edoktorlar bunlara takilmaz siz yoktunuz ona gozuktum der gerci doktor bunu bile sormam bizim kuruntumuz ben ayni hastanede iki doktora gitmistim mesela acik acikta soyledim kendimi rahat hissetmiyosam baskasini denicem sonucta:) zor bu isler valla soyle helimizin doktorlari sevecen sorulara sabirla cevap veren iyi doktorlar olsunYa profesörler biraz ciddi oluyor senin doktorun profesör müydü? Doktorunun çok sıcak kanlı olması bence çok önemli. Ama aynı hastaneden başka doktora gitsen sistemde görünürbaşka kliniğe veya hastaneye gitsen görmez çok çok içine sinmiyorsa değiştirebilirsin. O ters bakma benim doktorumda da oluyordu eşim ona sinirlenmişti bir de
Sonucta profesyonel onlar bunlara alsa takilmaz canim benim icin rahat olsunHaklisin dur bir dusuniyim bakalimaslinda icime siniyorda dogum esnasinda da bana ters ters bakar mi diye endise ediyorum
5 Aralık canımBugün @Ceyda18 ve @meryemhilall güzel haberlerle dönün insallah kaçta randevunuzzzzbaşka kimler gidiyorrrr bu haftaaaaa bireylulmasali 20 sinde mi gidiyordun yavruşum sennn
Su içip dışarı çıkmak benim için imkansızBir de ultrasonda güzel fotoğraflar almak için doktor öncesi bol bol su içmek gerekiyormuş bunu yeni öğrendim
Nuna leaf uzun yıllar kullanıma uygun bir ürün 50kg taşıma kapasiteli yani sonrasında çocuk koltuğu gibi de kullanılır. Ama şöyle söyleyeyim bütçen neyse onun üzerine çıkma değmez hepsi iş görürfisher price ın fln da var gayet kullanışlı
Aaa cok iyi oldu paylasitigin canim:)))Bir de ultrasonda güzel fotoğraflar almak için doktor öncesi bol bol su içmek gerekiyormuş bunu yeni öğrendim
Doğumda öyle yapsa kimse normal doğum için tercih etmez. Ay çok zor bu doktor işi cidden benim doktorumun kıymetini doğumda değil ilk kaybımda anladım yazlıktaydım 3 saatte bir beni aradı yönlendirmeye çalıştı. Kayıptan sonra da psikolojik destek için aradı. O saatten sonra hiç düşünmedimHaklisin dur bir dusuniyim bakalimaslinda icime siniyorda dogum esnasinda da bana ters ters bakar mi diye endise ediyorum
Valla benim doktorum çok pozitif ne sorsam olabilir endişe etme diyor uzun uzunnnnn anlatıyor her şeyi eşim şey demişti sesi bile güven veriyor insana alanında da çok donanımlı hastane hiç iyi değil amaBende mi doktorumu degistirsem diye dusunuyorum bu aranormal dogum icin biraz daha sevimli bir doktora ihtiyacim var gibi hissettiriyor bana da doktorum. Yani cok ciddi cok profesyonel ama hani hastayla bag kurarsin biraz gulumsersin vs hic biri yok bazen sorularim karsisinda ters bakma gibi seyler de oluyor esim mesela cok negatif biri nasil gidiyorsun anlamiyorum diyor da guveniyorum sanirim. Acaba diyorum ayni hastanede bir kereligine bende baska bir doktora gitsem ona bir baksam benim doktor anlar mi gittigimi sonra ona geri donersem zaten detayli ultrasonda geri donmem lazim tek perinatolog diye biliyorum mahcup olmiyim sonra
Erken gittim ya canım doktora normalde 20 aralıktıOyyyyy 5 Aralık mıııı benim de 11 Aralık
Doğumdan itibaren kullanılıyor güzelmiş o modele bende baktım şimdi.ben de şunu gördüm bi kaç bloggerda Bagi Dastana Otomatik Anakucağı diye bir şey görüdm bi kaç bloggerda, telefonla falan bağlanıp müzik çalabiliyorsunuz çocuğa, hoşuma gitti :)
Ama sanırım bu tip şeyler yenidoğanlar için kullanılmaz? Bu kadar yatay oturabiliyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?