2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Aynen benimde oyle canim filan demesini beklemiyorum tabii de yani biraz daha sicak olabilirdi bende vagi hex diye bir fitil kullaniyorum sonuclarim cikmis bugun hepsi idrar yollarinda hic enfeksiyon yok ama mantar mi var ne var anlamadim. Doktora attim whatsappdan dediki sonuclar super ama vagi hex bitsin. Baya iyi geldi ama akintim bitti resmen

Eklentiler

• SmartSelect_20201116-111512_Gallery.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
Bence çok haklısın şükür benim annem ve ailem öyle değil ama kayınvalidem tam öyle senin anlattıklarını az çok anlayabildim mesela ablasının kocasını eşime karşı savunuyor oğlunu attı resmen o konuşmalar oluyorken kayınpederimi de hiç takmaz yazık adamın ailesini bacılarını kötüler ama onun kendi ailesi dört dörtlüktür benim gelin olmama rağmen zoruma gidiyor böyle davranışlar hele ki senin kendi annen olunca daha da zor olur anlayabiliyorum

Kesinlikle. Bi de yarin gel seni patalojiye yonlendiricem deyince zaten ben anksiyete sahibiyim iyice firladi. Ama cok iyi oldu bu olay, vesile olmus oldu..

Evet profesor ilk gittigimizde bebek onden gidiyor demisti bende biraz endise ettim benim saglik sigortam 1 agustos dogum teminatliydi. Istemsizce ee bebek 10 gun onden giderse o zaman biz saglik sigortasindan yararlanamiyor muyuz dedim sonra bana bir bakti bu genetik bir sey dedi bende yani yararlaniyoruz sorun yok dimi dedim sinirlendi hissettim yani bakalim ya biraz daha sans vericem, daha dogumu da konusmadik hic aslinda. Belki de o zaman diliminde o burada olmayacak baska doktora sevk edicek bir sonraki randevuda konusmakta fayda var

Sonuçlar iyi dediyse bir şey yoktur canım. fitilin iyi gelmesine sevindim benim akıntım hiiç azalmıyor

Ne guzel insanmis bazilari gercekten gonulden yapiyor bu isi

Ama çok tatlı sormuşsun ya yararlanamayacak mıyız diye

Hayir bi de saka gibi olan sey yuksek riskli diyor bi de ardindan yarin gel patalojiye yonlendiricem ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey kan testi var o yapilacak dedi cumle aynen bu sekilde ne eksik ne fazla. Zaten ben o can havliyle hemen buraya yazmistim. Oysaki riskli cikip nifty yaptiran arkadaslar var burda hep konustuk sonradan. Gayet sakince yaptirilabilcek bir testi bana bir felaketi haber verir gibi verdi. Bir daha kapisindan gecmek istemiyorum.

Sonuçlar iyi dediyse bir şey yoktur canım. fitilin iyi gelmesine sevindim benim akıntım hiiç azalmıyor

Evet evet cok sukur bir daha saglik ocaginda idrar tahlili filan vermem neler acti basima benim cok akintim oluyordu ya ve bazen ic camasirimda sari lekelenme oluyordu cok sukur rahatladim

Şu öne arkaya yaylananlardansa onları sevmiyorum ya, ben olsam ben de oturmam yatak hareket yapanlar hoşuma gidiyor ve gördüğüm kadarıyla bebeklerin de hoşuna gidiyor bakalım uygun bir ikinci el bulursam nuna alıcam galiba.

Valla benim doktorum çok pozitif ne sorsam olabilir endişe etme diyor uzun uzunnnnn anlatıyor her şeyi eşim şey demişti sesi bile güven veriyor insana alanında da çok donanımlı hastane hiç iyi değil ama

Ne guzel, aslinda baska hastanede o doktorla anlasabilirsin benim bu 2. doktorumdu ilkine gore harika, bir sonraki randevuda dogumu konusiyim de ona gore karar vericem

Sonunda canım çok sevindim senin adına. Artık ben stres oluyordum senin muayenen geldikçe

Ne guzel, aslinda baska hastanede o doktorla anlasabilirsin benim bu 2. doktorumdu ilkine gore harika, bir sonraki randevuda dogumu konusiyim de ona gore karar vericem
Prof doktorlar maalesef çok ciddi ya tamam samimi tavırlar beklemiyoruz ama bu kadar ciddi olmayın yahu diyesim var

Merhaba kızlar, ben indirim sezonu diye bebek arabası aldım daha dogrusu anneannemle dedemin hediyesi, onlar ödediler daha önce e bebekte incelediğim bir modeldi ve kullanımı aşırı rahattı o yuzden indirimde görünce dayanamayıp aldım. Bugün kargosu elime ulasti, belki ilginizi çeker diye sizinle de paylasmak istedim. Kraft ın sky travel modeli ve inanin sürüş keyfi harika

Eklentiler

• 20201116_110225.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun canım kraftın gerçekten bebek arabası konusunda çok kaliteli ürünleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…